111

КГБ

преди 1 година

Мир ще има на планетата, когато американския агресор бъде унищожен.

110

Кръволока путин

преди 1 година

Жужето руско е пътник!

109

Скоро

преди 1 година

Сваляте ги на думи, а ток и вода на ай Зеля.

108

Роналд

преди 1 година

Всичко свършва когато Кремъл свърши $

107

Ръката на Кремъл

преди 1 година

Ха-ха. Постоянно свалят, а вече няма здраво място в Украйна. При това свалят повече, отколкото са изстреляни. Първи беше Арестович, който от 12 изстреляни ракети свали 18 и при това руснаците с останалите -16 поразиха десет цели в различни региони.

106

а пък

преди 1 година

укропа дето беше посланик в Германия и изглежда си има лична дрязга с канцлера (обидено лебервустче), сега пък е зам. министър на външните работи на укропия, вместо честитка за НГ поставя ултимативно искане към Германия да дава танкове, самолети, "Пейтриъти", ракети и "всичко, което ни е необходимо и поискаме". Ха сега да ви видим...

105

тцтцтц

преди 1 година

как ставало така, че дроновете масово са "сваляни"? Ами нали тези играчки ги наричат "дронове камикадзе", та значи дрона като достигне целта се забива в нея и се "самоубива", и унищожава и целта. Та донякъде може да им вярваш на укроактивистите, ама не съвсем, пък нека това да им е утехата, че скоро няма да им трябват ни танкове, ни хаймарси, ни "патриоти", въпреки, че продължават ултимативно да ги искат.

104

Анонимен

преди 1 година

Дроновете и свалянето им са евтини фойерверки. Стреляне по радиоуправляеми моделчета. Дори учение не е. По-скоро отвличане на вниманието

103

Зелко

преди 1 година

Абе ако ще и още 40 милиарда да налеете, ни Гепард, ни Тигър ще спаси Незалежная да се превърне в миниран ров. И Крим, и ЗАЗ, и Донбас, че ги видите през крив Макарон : ). Тъй че не са напиняйте много че да се не П. О. С. Е. Р. Е. Т. Е : )

102

Мнение

преди 1 година

Дроновете свалени, а енергосистемата, и не само тя, разрушени, няма ток.... как става тая работа?

101

Анонимен

преди 1 година

Кремъл и болшевиките вътре ще има само една победа, ще върнат времената на СССР за живеещите в Русия... Опашки, дефицит, високи цени, ниски доходи, липса на свобода...

100

Жуков

преди 1 година

По вашите пропаганди от 24.02.22 всичко що е Украйна все побеждава.Вземете да напишете истините за техните загуби за разни демонстрации в ЕС.Според украински генерал Украйна има към 400 000 хиляди убити!!!

99

Христо Христов

преди 1 година

Ние да си купим немски пуми. От ония дето произвели 12 бройки и 12 се скапали след първото учебно тестване. Може и немски подводници - като оная в Пирея дет при 3 бала е опасно да излезе в морето. Или радари дет не могат да различат самолет от крава на баира. Но най-добра инвестиция би било да вземем униформите за бременни танкистки дет урсулата поръча. Факти другаре, факти.

98

Мда

преди 1 година

Хахахах, "малкото оръжие" от 50-ти ли, бе ?! Ами това е картечница с две дула, която изстрелва един камион малокалибрени снаряди за минута...Уникални идио.ти са тия в либерастките медии... ама има и читатели дета не са..Да светна "журналистите" от статията - Гепард е аналог на ЗСУ Шилка от СССР от 60-те. В Украйна имат стотици бройки - що досега не си опазиха токоснабдяването?! Сега им дадоха няколко Гепарда .. и почнахме да пишем дитирамби...Ай сиктир от имитатори и манипулатори!

97

Хххх

преди 1 година

Да бе знаем ...те руснаците изстрелват 30 дрона украинците свалят 50....Странно като ги свалят защо нямат ток?

96

Руснака

преди 1 година

....поредната тъпотия ,сътворена от поредния лаик в журналистиката!........такава басня ,може да публикува само човек,който ходи по малка нужда клекнал,(нищо ,че е с адамова ябълка) и е виждал оръжие само на снимка! Престанете с тия измислени статии,че сте смешни,....е поне се забавляваме! Всички играчки да извадят измисления алианс,с всички кабзи за тях,и пак няма да се равнят и наполовина на въоръжението на Русия!....

95

Камарад Пичкин

преди 1 година

Шехедите са пластмасови и нищо не ги засича. И двигателя е от пластмас барабар с буталата.

94

Бееее

преди 1 година

НАТОвците са почти разбити друзя. Още 3-4 частични мобилизации от по 300 хил. души и съвсем ше им свършат патроните. Нато няматолко муниции , колкото путин може да извади хора. И с вили да тръгнат пак ше превземат украина.

93

Ха-ха

преди 1 година

Украинците са велики бе хора! Ако руснаците изстрелят 50 дрона украинците успяват да свалят 100!!! Няма шега!!!!

92

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХААХАХАХАХХАХХАХХАААААААААААААААААА...................