65

Аре бегай

преди 1 година

Трифонова трябва да е руса, ама явно природата е проспала да се намеси в окраската на тая гениална гугутка. Дъщерята на съдия Цветанчо!!! Трифонов!

64

8

преди 1 година

Новото маце на Баце!Става,става!

63

Варан

преди 1 година

Отвратен съм от тези "народни" избраници.Ботев и Левски ще се обърнат в гробовете си ако слушат тези нагли и безхаберни измамници.

62

Щирлиц

преди 1 година

Много калинки жужат в парламентО,то други твари там няма де.

61

Българин

преди 1 година

Някви леки жени на тикво-грух-грух от Банкя. Дали са минавали през стаята с кюлчетата грух-грух да ги инструктура. той обича да им дава ценни съвети през нощта. Да си събира мизерийте гербовската па-см-и-на и да ходят да работят по фенерите в Холандия, барабар с прас-вожда си, белким някоя извратена баба го харесала

60

Lina

преди 1 година

Какво правят тези СЪ.ЩЕСТВА там? Каква работа вършат, за да получават 10 000 лв?

59

Анонимен

преди 1 година

А Настимир Ананиев се оказа, че има обща фирма с трима руски граждани. Евроатлантици за пред медиите, а всъщност го тегли на изток.

58

Анонимен

преди 1 година

Днес Десислава Трифонова и Цончо Ганев (Възраждане) бяха много готини в изказванията си. Само факти, факти. Онези от ПП само мигаха и се хилеха глу*паво.

57

Анонимен

преди 1 година

Всичко са сметки и общи интереси. Много отдавна работех като сервитьор в софийски ресторант. Та там в една от по скритите зали седят двама депутати, единият червен другият седесар и си говорят сладко, сладко за схеми, проценти и дялово участие. Дори не си правеха труда да спрат да обсъждат когато им сервирах. МръсНи ци и бан дити са били тия полИтици винаги.Нищо по различно като гледам не е и сега. Кучетата си лаят, кервана си върви и повечето хора избягаха в чужбина. Включително и аз вече 15 г

56

тц

преди 1 година

До Анонимен56 Не са "изнесли" 150 страници данни, 150 страници празни думи.

55

Анонимен

преди 1 година

ПП са някакъв Франкенщайн. Преди няколко месеца Кирил Петков заяви, че сам е сезирал ДАНС за Джемкорп и е поискал разтрогване на меморандума. След като излезе, че сме си дали енергетиката на офшорки. Сега ги защитават. Писна ми да ни лъжат и да ни мотаят.

54

Анонимен

преди 1 година

Падение голямо Росен Железото прецедател а НС ха ха ха да каже как от една автомивка кв.Хладилника стана мултимилонер сърди от далеч

53

Анонимен

преди 1 година

Значи, едните изнесли 150 страници данни, после другите излезли и казали, че това е лъжа. И всичко е точно. Че то тъй много хубаво бе! Аз ще отида, ще прибера парите от касите в кварталния супер и като ме сбарат гардовете или полицаите, ще викам, че всичко е лъжа. Яко, а?

52

Анонимен

преди 1 година

Някой да влезе там с един ак

51

Анонимен

преди 1 година

Подготвиха "изборите".. пуснаха аванта и на зелените чорапи..и сега насъскват и пускат гробарската глутница и слуги в атака...милиардите чакат и порциите се разпределят

50

Анонимен

преди 1 година

Тая и за туй не става.....Така де за онуй.

49

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

И Кошшче са Ви Оставили - Влизайте Вътре - Слуги на Джеймкорпорейшън...........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

48

перко

преди 1 година

Главният виновник за тазиШАРЛАТАНИЯ е на Дондуков-2!!! !

47

Анонимен

преди 1 година

Тия освен да празнословят друго не правят. Да се разпускат, но преди това да обявят война на Русия. За да дойде Путин и да имаме що-годе нормален управник.

46

Българин

преди 1 година

Така е в българското НС. Не че, в турското е по-различно. Все пак, инфлацията в България е доста по-малка, отколкото в Турция. ПЕСНИТЕ НА Г-ЖА БОТЕВА да огласят и Турция. Наистина ли мултакът е набил ментата ? Смехове за обикновените българи когато гледат предаванията от НС. ДА НИ Е ЧЕСТИТА 2023 ! СТОЙНЕ.