292

ТРИБУНАЛ ЩЕ ИМА!

преди 1 година

СЛЕД УЖАСЯВАЩОТО ПРИЗНАНИЕ НА МЕРКЕЛ ЗА КОВАРНИЯ ЗАГОВОР ЗА ПОДПАЛВАНЕ НА ВОЙНАТА С/У РУСИЯ, ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НАТАТЪК ВСЕКИ ДЪРЖАВНИК , КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗПРАЩА ОРЪЖЕ НА КИЕВСКИЯ РЕЖИМ , ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД ВОЕННИЯ ТРИБУНАЛ ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!! ДОПУСКА СЕ ,ЧЕ ПРЕДИ ПРИЗНАНИЕТО Ѝ , ГОСПОДАТА НЕ ЗНАЕЛИ ИЛИ СА БИЛИ ЗАБЛУЖДАВАНИ !!НЯКОИ ОТ ТЯХ ЩЕ ПОСЛЕДВАТ СЪДБАТА НА МИЛОШЕВИЧ!!!

291

Анонимен

преди 1 година

Попитайте американците съжаляват ли за избитите виетнамци афганистанции иракчани сърби и най-вече милионите индианци много смешно държавата избивала и продължава да избива най-много хора на земята била най-демократична приглася и германия с геройствата на хитлер голяма демокрация няма що към такава ли се стремим

290

Морския

преди 1 година

На всяко действие има еднаква по сила противодействие!Закон на физиката и в живота!Няма как едни да нападат и убиват ,а другите да си мируват!

289

Обективен

преди 1 година

Те и сирийците и палестинците не съжаляват за жертвите в щатите на 11.09.

288

Фантом

преди 1 година

ЕС,НАТО,САЩ -ВСЕ ЛАЯТ КАТО УНИЯ КУЧЕНЦА ДЕТО НЕ ХАПЯТ ЗАЩО НЕ СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ ПУТИН И ЗАЩО ИМ ДАВАТ ТЕХНИКА КОЯТО НЕ РАБОТИ ТОВА Е СТРАХ ОТ РУСИЯ И КЪДЕ ИМА ВОЙНА БЕЗ АМЕРИКА ??????

287

Антикомунист

преди 1 година

Товарищ" българин" ядрено слънце ще изгрее в празната ти глава. Руш...ля....ц...ите знаят много добре какво ще им се случи ако посмеят.

286

Антикомунист

преди 1 година

Да бе ще съжаляват , нали руснаците плащаха за убит американски войник в Афганистан. ***.

285

Иванов

преди 1 година

Напротив руски *** когато всички големи държави и част от света понесат военно удари на собствените си територии тогава ще има мир

284

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Днес ли лъже или световните агенции? Вчера съобщиха , че САЩ са казали , че нямат нищо общо с този терористичен акт в Макеевка!

283

Българин

преди 1 година

Когато изгре е ядреното слънце над вашенктон ще настане мир и спокоиствие

282

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия излезе зс миг от украйна САЩ веднага ще влезе с войски. Подлъгват Русия да излезе влизат те .

281

каскет смачкан

преди 1 година

"с цел глобален контрол над човечеството........" пази си чертежите на външната тоалетна, че НАТО ги търси :)

280

до 339

преди 1 година

Хубавите времена са на свършване. Човеците несме много мъдри но нашето ДНК е достатъчно мъдро за да осъзнае че войните водят до прогрес и просперитет и най вече до отцеляване на нашия вид през хилядолетията. Не случайно войната е нормалното съществуване на човечеството а мирът е времето през което се възстановяваме от предишната и подготвяме за следващата война.Така ,че със сигурност няма да свършим като мишките от експеримента !

279

Анонимен

преди 1 година

Вселена 25 или как раят се превърна в ад.

278

Анонимен

преди 1 година

Тук не става въпрос за американските граждани, които са същите пешки като нас. Става дума за военнопромишления комплекс на САЩ вероятно свързан с други военни организации не само в НАТО с цел глобален контрол над човечеството. Добре, че не създадох деца! Бъдещето на човечеството е по-трагично от най-варварската история досега.

277

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах защо руснаците загубиха толкова лесно битката в космоса? Ясно е, че Илон Мъск е прокси на Пентагона, но всички руски сателити ли унищожиха американците? Военнопромишления комплекс на САЩ най-вероятно ще победи, но това ще е пирова победа за човечеството. Човешкото съзнание създаде технология за поробване, а не за развитие на хората. Или наистина извънземните затриват хората.

276

Анонимен

преди 1 година

Щом не съжаляват си заслужават нов 11 септември

275

Анонимен

преди 1 година

споко бе сега пък Русия ще избие 200 украинци и ФАЩ пак ще се радват

274

ххх

преди 1 година

Че кога са съжалявали за нещо...за избите иракчани ли или виетнамци или пък за украинците...камо ли за руснаци

273

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

САЩ вече открито си поемат отговорност за атаката. Ми то парите-Натовски,оръжията-Натовски,мУнициите-Натовски,телекомуникациите-Натовски,разузнаването-Натовско,командването-Натовко,даже консервите с боб и телешко са Натовски,ако не вярвате има снимки в телеграм.Само смъртниците -Украинци. Единствено Путин си въобразява ,че се бие още С Украйна .НИКОЙ ДРУГ!!!