41

Unknown

преди 1 година

Доживотен за тоя ...

40

кой

преди 1 година

знае колко пъти е превозвал такива-но тоя път се счупи,,калъпа,,-НИКАКВА ТЪРПИМОСТ КЪМ ТАКИВА

39

Дали е тайна,

преди 1 година

Че силовите служби в една държава са котилото на организираната престъпност. У нас това е по силно изразено по една единствена причина. Там се подбираха кадри принадлежащи на комунистическата партия. Хора, които се имаха за повече хора от другите граждани. Погледнете кои са мутрите, успешните бизнесмени, олигарсите, крадците от прехода.

38

Обективен

преди 1 година

По времето на бай Тошо военните се съдеха от военен съд и наказанията бяха по-големи от тези на редовия гражданин. Сега всеки втори , да не кажа и първи полицай влиза в системата за да си узаконява далаверите ,които върши когато не е на работа.

37

Радослав

преди 1 година

След като преминават нелегално, просто трябва да се третират като вражески агенти и терористи и да се убиват на място. От къде да го знаеш дали не носи материали за *** бомба в себе си и дали не е тръгнал с идеята да се самовзриви в центъра на София защото Аллах така му е казал? Има си гранични пунктове на които отиваш, подаваш документи, че искаш убежище и ако отговаряш на изискванията ти дават. След като е нелегален, значи е пристигнал за да извършва саботажи и атентати.

36

Радослав

преди 1 година

До Възмутен: да но украйнците минават през ГКПП, регистрират се, имат документи, със сходна култура, език и битие са. А тарамбуките не ги знаеш дали са терористи, масово убийци, агенти на Ал Кайда, пресичат границата в нарушение на закона, масово са без документи, с коренно различен език, манталитет, вярвания и каквото друго се сетиш. Ето там е огромната разлика. Едните уважават достатъчно държавата ни за да спазят закона, а другите го смятат за вилает и минават като партизани.

35

Вьзмутен

преди 1 година

Може да са украинци преоблечени като афганистанци значи за укрите може хотели обслужване а за другите бежанци неможе те сьщо бягат от войнатаЕ те това е бьлгария затова всички ни заплюват

34

Анонимен

преди 1 година

Интересно как в последните две години на доста "полицаи" им бяха сложени белезници. Преди това 12 години като че ли не се случваха такива инциденти с полицаи... Не е въпросът в заплатите, а в хората. Както има "обикновени" хора, които живеят някак си с 1400-500лв., така и полицаите могат. Има много свестни и честни полицаи и жалко, че търпят негативи за такива техни колеги.

33

Анонимен

преди 1 година

Джандармите ме проверяват в граничната зона. Сам съм в колата, отваряш багажник , гледат м купето, взимат ти личната карта и таланчето на колата , Отиват в джипа , там те записват ,минамвн 10 минути. А пък те каналджиите.

32

Анонимен

преди 1 година

МВР е трагедия.Браво на министъра. Във всеко РПУ има за чистете, в гръничната полиция пък още повече. До това доведоха политическите назначение независило от кой партия са. Отделно поне 50% от полицаите нямат качествата на такива. Вживяват се като мутри.

31

Сметкаджиев

преди 1 година

Добре де, аз не разбирам, след като заплатката няма да ти стига да връщаш евентуален заем...............защо ВЗЕМАШ ЗАЕМ?!

30

силно загрижЕна

преди 1 година

Абе тез скоро нЕма ли някое протестче да спретнат.............ей така, за заплатки/явно не им стигат/, за туй-онуй?!

29

Радослав

преди 1 година

Кажете му името, че да го видим във фейса на колко снимки се е снимал гушнал бойко мафиота, колко снимки на дон Корлеоне, Тони Монтана има, на колко снимки се е щракнал като оная дето със Семерджиев с пачки подкупи, контрабанден алкохол и като си прибира процента от каките по пътищата. Сложете го в ефир със снимка, адрес, име и напишете с големи букви: ТОЯ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 200 ЛЕВА!!!! А УЖ БАНДИТИ ТРЯБВАШЕ ДА ГОНИ!!!!

28

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Разгащена...работа,печалбари. Само военно положение ще спре...сриването на държавноста. Всички цивилни правораздавателни институции трябва да бъдат...разпуснати и да действа само военна полиция и военна прокуратура и съд. На партийната...анархия и разруха,трябва да се сложи веднага край,иначе България си...отива.

27

Анонимен

преди 1 година

Янко Шумкарски милиционер, нищо ново!:)))))))))

26

От Свой

преди 1 година

До 17 явно не познаваш парите дори в държави като франция и испания полицай не получава 5000 от каде на каде в Бг те сега се правят на хайдуци с 5000 лева ще са като олигарси с държава.

25

Радослав

преди 1 година

И после чакаме те да спират мигранти, а то като им се подаде сигнал, те ходили да ги посрещат и да ги поемат от колегите си за транзитиране през държавата. За заплати реват, ама се скъсват да танцуват върху индивиди като Семерджиев, стълба да му носят, водичка да му сипят, тоя пък сега терористи превозвал. Да го набучат на кол на границата за назидание! Само така ще се реши този проблем!

24

Анонимен

преди 1 година

Нашата система Хлебокрадците ги превръщат в рецидивисти! А глезените дечица на старите мутраси в кметове, полицайчета и така нататък...... система от простаци

23

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

До Полицай Б. това съгласно НПК е изнудване ! Второ извършвате самопризнания! Трето уронвате престижа на институцията МВР! До тук минимум 20 години при нормално законодателство!

22

Полицай Б.

преди 1 година

Направете ни заплатите 10 хиляди лева и няма да вършим престъпления:)