28

Анонимен

преди 1 година

'' да бъде изслушан от НС '' ............................. да не идва, това е капан на руските служби, България е руска губерния.

27

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо - намери статията - "Христо Грозев - медиен магнат, агент на Запада или просто русофоб". Пише и къде е роден, какво и къде е учил и още доста неща, които в Уикито не искат да ги напишат.

26

ФотоШОП

преди 1 година

На тоа дедо му бил висш комунист и партиен секретар в Пловдив! Тоя се прави на дисидент, а преди години е приватизирал вестник Труд и половин дузина радиа! Те такива са всички "демократи"!

25

Анонимен

преди 1 година

Според разни публикации в нета, Христо Грозев е внук на първия секретар на БКП в Пловдив Геро Грозев. Знаете ли защо го пиша това? За да сте наясно (в случай че още не сте), че най-големите евроатлантици са деца/внуци на най-големите комунисти. Аз се радвам, че комунизмът е паднал, но за съжаление ЕС започна да се превръща в нещо като 51-ия щат на САЩ с тази разлика, че този 51-и щат трябва да плаща сметката за глу_постите на другите 50 щата. Когато ЕС си върне суверенитета,тогава ми го хвалете!

24

Анонимен

преди 1 година

Колко месеца минаха от изборите, досега парламента трябваше да бъде разпуснат и тез да се събират на квърталната пейка ако искат..

23

за този

преди 1 година

Прочетете тази статия - Разследване: ЦРУ финансира медии като Bellingcat, за да подкопава правителства, които са независими от Вашингтон. Автори: Мат Кенард и Марк Къртис

22

Анонимен

преди 1 година

За какво точно ще го слушаме този гущер.

21

Не гледам бтв и нова

преди 1 година

Нееееее, това не може да е истина!!! Българите какво ни интересува този субект, на хранилка е на чужди служби, те му плащат, пред тях да скимти. И като си помисля, как тази дъвка мисирките ще я разтягат до откат. Особено по ЦРУ-телевизиите и *** също.

20

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Сапунената...сага за Х.Грозве,не се ли...изчерпа вече. Този гл.герой каза в прав текст,че не се намира на континента Европа,явно някъде се е...скрил.Защо е необходимо да го...разконспирират,да си стои там,докато го забравят съвсем. То кой ли го е запомнил с...нещо,не се сещам.

19

Комуняга

преди 1 година

Едно време пьк другаря атанасов е сьдил хора, че слушат - юрая хиип и пьрпьл и носят дьнки пьк сега станал вьрл демократТи да видиш

18

ВАТНИК НАГЪЛ

преди 1 година

Еххх, тази ***/*** ферма... Нефтохим може да заработи с нефт от Казахстан и Азербайджан още от утре! И стига с това въвличане във война, нали беше специална военна операция?

17

Ха ха

преди 1 година

И той ли е бил от - бкп като атанасов и ристъоДругарите трябва да се сабират но на кръчма не в парламента

16

Потупване

преди 1 година

Ще наберат точки пред Козяк

15

ПроСоТо

преди 1 година

според Уикито,Хр. Грозев е роден в 1969-та година..Къде?..-НЕ СЕ СПОМЕНАВА !!..Но:-Живее и работи във Виена,Австрия !!..От кога И ЗА КОГО,също НЕ се споменава!!!..Та:..-Трябва ли ЦЯЛА България да се занимава с тоя.."бизнисмен" ,който си вади хляба със "статии и материали",насочени с/у Русия?!..Че чак и в НС да го "изслушват" ?!?!?!...Нема майтап,по-безумно племе от нашето едва ли има някъде по света!!!

14

Анонимен

преди 1 година

От дай бьлгария превьрнаха бг в цирк добре, че няма да могат машините да ги вкарат повече в парламента

13

Анонимен

преди 1 година

A прокуратурата кога ще се самосезира?Гешев няма ли да поразпита агента на МИ 6?Най малкото да сподели как така от обикновен драскач,се превръща в медиен магнат,като изведнъж става горд собственик на медии за няколко десетки милиона зелени гущера? А защо този Грозев става обикновен корупционен тип целящ да подкупи и открадне самолети ? много въпроси има за този двуличник,но едно е сигурно,мястото му не е в парламента,мястото му е в затвора!

12

Анонимен

преди 1 година

Кое е тоя бе?И аз искам да бъда изслушан аз храня хора дрипави без дом спящи по гари подлези ,кой е тоя бе смешницииииии?ПУ ПУ ПУ

11

Вьзмутен

преди 1 година

Като го ислушат олиото ще падне ли пак на-2,20 а картофите на левчеКакво казва - генералисимус атанасов

10

Мутри вьн

преди 1 година

Като няма хляб от дай бьлгария ще ни организират зрелищаМаджо ще присьства ли на ислушването с ристе

9

ПроСоТо

преди 1 година

УМОПОМРАЧИТЕЛНО !!!!!.Сега па и с тая новоизлюпена принцеса ли ще ни занимават?..Мирчев и Атанасов са нагли и безпардонни побъркани СЛУГИ!!!...НАШ срам е,че се мотаят в НС !