48

Анонимен

преди 1 година

тоя се чуди как да се оправдае за провалената кражбена акция за отмъкването на руските фърчила и сега се прави на "Издирван". да бе да. тоя ще го погнат силите които му довериха милионите $$$ за да гепи 3-4 самолетИ. Типичен двоен агент. Щом говори руски и английски е ясно че нас предава. Който му е дал парите като нищо ще нахлуе в Праламента и докато го изслушват че му щракне белезниците. да ъри на ичка си айна

47

Анонимен

преди 1 година

Ако това събрание се занимава с проблемите на всякакви работещи за чужди държави особи до никъде няма да стигне . А проблеите на държавата собствениците на кое чуждо предприятие ще ги решават в такъв случай ? Нека има защита като български гражданин , но това не е работа на наародните избраници , за друго сме ги пратили и избрали , не да решават проблемите на *** и пуульо .

46

Куратеро е Фръчилот

преди 1 година

Ако е за кражбите на руските атаканте самулюти треа сапозапраша и кой уназе отрузки фръчила одмава.Шо грозния Ристе освен за шибанимакедонскипинизи за друго го не не не и небива.КапутНаКойто му липсва опаковта, цръвцето и ластико -т.н. опождителенкапутоидалепрезерватиф. За срамни болести нема да питаме ш оня ден на руснаците имвърнаха човек наричан"ТърговецътНаСмърта".Нашиту Ристе къга наричат "КрадецоНаСмъртта" Мъ он много позитифф бе,половожителен:откраднесмъртта и остане живото да у ба айката

45

Анонимен

преди 1 година

До За какво го издирват? Как за какво щели да му проверяват "О" О-образната срамна устна на кекоф лой деяни за по ефтинко

44

Ако дофтаса

преди 1 година

До Анонимен Интересно. Биографията на тоз молец след 1989г. общо взето е добре извастна - низ от далавери,скандали,съдебни дела... Обаче нищо или почти нищо не се открива за родителите,за дядовците,за това как е убутан в английската гомназия,кой и как го е назначил за журналист на 16т. през 1986г.? Ако дофтаса в Народното събрание се надявам да има депутат да му зададе тези въпроси.

43

За какво го издирват

преди 1 година

Освен за фейкове, и за диверсия: През юли руската ФСБ заяви, че Христо Грозев е участвал в осуетена операция на Главното управление на разузнаването (ГУР) на украинското министерство на отбраната за отвличане на бойни самолети на руските въздушно-космически сили. Според ведомството Грозев чрез своя координатор е намерил две куриерки. Те се срещнали на гарата в Липецк с куриер, който донесъл авансово плащане от 4000 долара за руския пилот, който уж се е съгласил на отвличането.

42

Кой е Христо Грозев

преди 1 година

Името на Христо Грозев стана публично известно в България през 2010-а, когато заедно с Любомир Павлов, Огнян Донев и Карл Хабсбург (с пети съдружник германеца Даниел Руц) купиха пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Неофициалната цена на сделката е 40 млн. евро. Няколко месеца по-късно съдружниците влязоха в остър конфликт като се стигна до издаване на обезпечителна заповед в полза на Христо Грозев, с която бе наложен запор над имуществото на "Труд", "24 часа" и печатната база. Имал е гръб.

41

И за какво ще говори

преди 1 година

Каква работа има Христо Грозев в Народното събрание? Както изглежда, нашите евроатлантици са готови да поканят в НС всеки, когото руската служба за сигурност ФСБ издирва, пък дори и той да е най-обикновен шпионин или криминален престъпник. А Христо Грозев ще разправя, че той е борец за демокрация, че го преследват за това, и изобщо ще се изкарарва голям герой. Отиде половин ден предизборни приказки за това кой е русофил и кой евроатлантик. Ето такива изпълнения правят от НС празна говорилня.

40

дедо Ташунко

преди 1 година

Слугинажа на краварите в НС ще ни побъркат с внучето на бивш член на ЦК на БКП - Ристю Грозев. А от Нелката по-изпълнителна журналистка няма. Успокойте се за грозев. Каквото си е дробил сега ще го сърба. Няма да му се размине.

39

Доказано

преди 1 година

Чужд агент на САЩ и МИ6. Че и ще го изслушват....

38

НЯКОЙ

преди 1 година

В Народното събрание ще го питат къде в интернет да намерят имената и телефоните на руските шпиони, както и какви фалшиви паспорти шпионите ползват. После ще го предложат за Нобелова награда за това как в интернет е намерил тези данни. А Христо като разследваш журналист ще съобщи новото си откритие, че в България " доматите ги ядът с колците ".

37

Анонимен

преди 1 година

Изслушайте какво ще ви каже за руските служби по изтезания... този въпрос не е маловажен!

36

Анонимен

преди 1 година

Американски терорист

35

Анонимен

преди 1 година

В Русия и цяла източна Европа комунизмът беше пробвам и отречени. Не смесвайте Русия, русофилството с какъвто и да е комунизъмТой сега е на запад.

34

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се учудваме, че бившите комунисти сега са евроатлантици. Комунизмът се премести на запад, така че за тях няма промяна.

33

Анонимен

преди 1 година

"'' да бъде изслушан от НС '' ............................. да не идва, това е капан на руските служби, България е руска губерния." - Що бе? Нали дядо му е бил първия секретар на БКП в Пловдив. Значи Христо трябва да се разбира доста добре с руснаците. Според мен може спокойно да отиде дори в Русия, за да си поговорят за доброто старо време преди 89-а. А ако случайно дядо му навремето е бил комунист заради келипира, а Христо днес е демократ пак заради келипира, тогава е обикновен предател.

32

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен..няма да го направя,защото поста ми долу беше "риторичен",а и изобщо тая персона не ме интересува...Но е добре,че даваш тая препоръка!..Доста хора би трябвало да се поинтересуват от въпросната статия..

31

До ФотоШОП

преди 1 година

Като се почне от ***, Кремтодорова и вся остальная .., все защитаващи евроатлантическите фантасмагории, но кланящи се на социализма преди 89 год., но нормалните българи помнят.

30

Анонимен

преди 1 година

Няма правителство, тез легитимни ли са или навлеци?

29

Анонимен

преди 1 година

Грозев: "Консумирам пари, произвеждам лъжи".