38

Хахаххахаххаха

преди 1 година

До Laravel, 4 месеца мид? Смях! Доста долнопробно е това и глупаво. Явно доста са загорели мениджърите ви.

37

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

А на укрите не им се работи. Те искат само пари. Работата е за местните. За една година мисля стана ясно!

36

Анонимен

преди 1 година

Как няма да е отворен, като те ще му дойдат дюшеш. Ще им работят за без пари. Който се излъже ще дойде, който не - Германия ги чака с отворени обятия. Хем ще получават повече пари, хем няма да работят.

35

Невидима заплата

преди 1 година

Колкото и да са прости, украинките скоро ще осъзнаят, че не се намират точно в ЕС, а тикволандия и заплатите са няколко стотин евро, не седмично, а месечно.

34

Анонимен

преди 1 година

Българският бизнес остава отворен за украински бежанци който гласи: Елате и ни работеше за без пари. Хи хи хи.

33

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден чу.к..ам украински вдовици ,а и такива ,които все още не са вдовици, но скоро ще станат. Завалииките ,за нищо друго нестават. Дано братята руснаци избият мъжете им до крак. И без това в Бг има недостиг на про..стит..у.т.ки.

32

akud

преди 1 година

когато бг чорбаджите искат да се възползват от страданието да украйнците. който са готови в момента да работят начерно и под минималната заплата И брчорбаджите веднагаще им подадат ръка :) :) :)

31

Мънго джери

преди 1 година

Искам война. Искам млади русички украинки да идват тука и да остават. А мъжете им да се бият с руснаците.

30

Шишо

преди 1 година

А бе друго си е да ти мине някоя колежка украинка с къса пола покрай бюрото. Стройна, русолява, с големи и стегнати...очи. Не изпускайте момента да хапнете младо ярешко.

29

Изринете паразитите

преди 1 година

,аман от нагли Урките, дошли да почиват на наш гръб по хотели на морето!! По гнусна и нагла пасмина не съм виждал!!! Дано ви изринат и затъпчат!! Противни, нагли, мързеливи и с безкрайни претенции!! Махайте се от България!!

28

Анонимен

преди 1 година

"...заяви Стоянов, като допълни, че е оказана и помощ, включително за осигуряване на украинските граждани на територията на България, което възлиза общо на над 500 милиона".(Д.Стоянов, министър на отбраната, публ. в Днес.бг на 04.01.2023 г./18.11.h). Без коментар драги сънародници!

27

Анонимен

преди 1 година

Направо ми се гади от всички тези организации....Марш в Украйна всички!

26

Евроатлантик

преди 1 година

Украинските мигранти са тук на безплатни екскурзии, такива обяви има на туроператорски фирми в Украина. Българите са обслужващ персонал на бизнес и имигранти от Украйна

25

Анонимен

преди 1 година

Вярно ли ,че всички бизнесмени имат хемороиди ?

24

Анонимен

преди 1 година

Ана ако може и държавата да им поеме заплатите ама като в Германия д не се засегнат.

23

мак

преди 1 година

За българки с деца дали уреждат гъвкаво работно време любезните работодатели? Какво правят хотелиерите да речем за деца сираци, дали им уреждат почивки в базите им? И не се ли сещат, че като са "отворени" за ук.р...ите, това в прав текст е покана за следваща вълна гости, още повече, че тук нищо не им липсва, а като не са на кеф, нагло протестират.

22

Анонимен

преди 1 година

На времето един беше казал нз къде точно при карабовски май . По добре затворник в холандия отколото за 300лв в Монтана.Не съм от монтана и съм далече от престъпник и затвор,но ми е останало това в главата и си е така подяволите. Даже и уж по бедните от нас укри не искат да бачкат тука

21

Анонимен

преди 1 година

стига сте ни занимавали с тези презадоволени украински лентяи.Да се махат час по скоро и да ходят в Германия!

20

Анонимен

преди 1 година

до 25 Кметът на Киев Виталий Кличко не знае толкова добре украински, колкото руски. И съвсем нормално...братята Кличко са руснаци, а не украинци. Баща им е руснак.

19

Да питам

преди 1 година

Ако България обяви война на сръбските предатели дали Европа и светът и светът ще ни дадът такива права като на укрофашистите ? Питам за един приятел руснак!!!