37

Анонимен

преди 1 година

Вървиме с бързи грачки към нови избори. Тези играчи вече не са във форма.

36

хуя

преди 1 година

мис пиги от улица сезам , само че тази е комунистическата версия , ей тия избирате всяка година :D

35

Случаен

преди 1 година

Има държави, където не ги интересува кой е на власт, нито има страсти, но там са толкова богати хората, че няма нужда от политици, които едва ли помагат нещо.

34

леля Пена

преди 1 година

ДА, С ВАШИТЕ МАШИНАЦИИ И ИНТРИГИ,ЙОТОВА.ВИЕ С НАЧАЛНИКАТИ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

33

Анонимен

преди 1 година

Яне Янев ще свали ГЕРБ, Шкембе Войвода няма да се коалира с тях, а Сидеров няма да даде кворум ... Знаем ги малките папртийки, какво точно представляват. За БСП беше крайно време, да изиграе и тя подобен номер. Ето ги ПП - те са силните, те са различните а лошото БСП е "статуквото" ... А после Нинова и Петкво се кващат а ръцее и обявават вечна дружба!

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 - Особено, като "първата" сила едва води пред втората, а третата и четвъртата заедно почти гонят първата ...

31

Анонимен

преди 1 година

Йотова също не каза в изказването си "РУСКО- турска освободителна война" ПОЗОР , СРАМ!!! Сигурно е, че имат с Радев ЛИЧНИ заплахи от САЩ За мен е абсолютно сигурно!

30

Анонимен

преди 1 година

Тенджерата ще кипне в края на 2023 г. Дано кипне, че нещо много сме заспали за сега.

29

Анонимен

преди 1 година

Някой хора още виждат тодор-живковизъм... при 8 партии в парламента да се говори, че едва ли не имало -1ва сила.. е смешно!! Тука няма 1-ви, 2-ри 3-ти.. има съставяне на кабинет или няма. Никоя сила не може еднолично да определя дневния ред.

28

Анонимен

преди 1 година

Най-вече е очевидно, че ни губите времето. И внимавайте да не кипне тенджерата накрая, че тогава ще видите кон боб яде ли...........

27

Българин

преди 1 година

Те не знаят кога ще пристигнат чертежите на самолетите. Гледат си само заплатите, изборите и колко правителства ще има през Новата 2023 г. Чудесата стават само, ако си ги направиш. Демек, ако имаш пари и си ги поръчаш. Останалите неща са приказки за Дядо Коледа или дядо Мраз. Читателите на коментара ми си избират.

26

Анонимен

преди 1 година

Очевидно е, че този хаос и суматоха в държавата го предизвика вдигнатия юмрук на Радев, а Йотова се усмихваше доволно до него.

25

Лизачи на гъзове

преди 1 година

Я кажете сега, кога пристигат новите модерни 60 годишни F-16 Block-70V за които се ръсихте милиарди долари.

24

Анонимен

преди 1 година

а как хубаво седеше на коленце пред руския патриарх, който е съден за контрабанда на алкохол и цигари, да нищо хубаво не ни чака с такива като теб и Решетников

23

Анонимен

преди 1 година

Селяни сме ние, българите, и селяни ще си останем, затова нищо добро не ни чака от тая Европа.

22

Атеист

преди 1 година

Че тази другарка, чиито кумир и Бог беше Ленин, кога стана източно-православна, а по едно време подкрепяше католицизма. Няма да се учудя, ако присъства на будистка, шаломска или мохамеданска "литургия". По-големи хамелеони от комундялниците няма. Той и шефът й с пагони е същата стока.

21

какво се чудим

преди 1 година

какво да каже на топа между два попа

20

Анонимен

преди 1 година

240 селяка.

19

Qwerty

преди 1 година

Вървим с бързи крачки... ама към дъното.

18

Нелегитимни сте

преди 1 година

Кое не ви е ясно. Народът искрено ненавижда 240 хрантутника и плеядата чиновнически SS антураж, обявили се за богоизбрани. Обикновеният избирател ви Презира, искрено и лично. Сметката за топлия ноември, без ползване на парно 150 лева, какво направихте за Обикновения данъкоплатец, Една нула. Освен да обслужвате чужди интереси, резултат Нула. Сега приемате тихичко, тайно безобразни за България споразумения и Договори.От срам не инициирахте референдум за ЕВРОТО. Ходете си, ходете си с Мир.