68

Б М Борисов

преди 1 година

Тия момченца кво са написали тия глупости. Моите магистрали са най-добрите правени някога!!! Петков е виновен за световната криза!!! Севде, кво друго беше? ААА да , Промяната е позор!

67

Анонимен

преди 1 година

Ама Вие чак сега ли прогледнахте колко трагични са ни"пътищата"?Престъпна безотговорност,безхаберие и не знам още какво за сметка на нашата безопастност.Защо не споменавате и ръсенето с пясък и чакъл зимата по първокласните пътища, които освен,че ни правят колите на салата всяка зима, превръщат цялата държава в една огромна кална ко4ина?Мен лично ме е срам, пък не знам как спят спокойно отговорните за това...

66

Gorskio

преди 1 година

Поредните констататори... Установиха, че магистралите не стават и какво? Нищо. ПиАр по медиите...

65

Помня

преди 1 година

Баце се уби да се хвали с тия магистрали и инхауси с комисион

64

н

преди 1 година

До инспектиращите, моля разходете се по Хемус в посока от Варна. На много участъци малко след самото начало, изобщо липсва осова и странична линия, в тъмната част на деня и при лека влажност изобщо, управлението е изключително рисковано. Не става въпрос за движение с мах.скорост, дори и при движевие с много под допустимата е абсолютно опасно. Как е възможно това съоръжение в този вид да е действащо??!

63

Случаен

преди 1 година

Най-опасният транспорт, никога не се качвам на автомобил, ако ще да е супер-шофьорът. В крайна сметка, не става въпрос за екстравагантност, но просто си знам хахавите шофьори, тесните пътища и относително дългите маршрути.

62

Българин до Радослав

преди 1 година

"племето ни е едно такова от тюфлеци"Ами нали и аз това ти казвам, бе човек! Че от 6 милиона и половина ПОНЕ ПЕТ СА БАЙ *** И АНДРЕШКОВЦИ, КОИТО ВСЕ ГЛЕДАТ ДА МИНАТ МЕЖДУ КАПКИТЕ! И после, ама защо нямаме държава?!? АМИ ЕЙ ЗАТОВА! ЗА ДА ИМАШ ДЪРЖАВА ТИ ТРЯБВА НАРОД! Когато имаш САМО ШМЕКЕРИ И ТАРИКАТИ СЕ ПОЛУЧАВА ЕЙ ТАКОВА НЕДОРАЗУМЕНИ, КАТО НАШЕТО!

61

леля Пена

преди 1 година

ПОСТРОЕНИ И НЕДОСТРОЕНИ ОТ ГЕРБ.

60

това е положението

преди 1 година

За един (наш човек) може, за друг не може. България не е правова държава, за жалост.

59

За Военен режим сме!

преди 1 година

С това оскотяло население не очаквайте нормалност...

58

Радослав

преди 1 година

До 58: дори и да видиш нещо, че не е както трябва какво правиш? Звъниш или подаваш сигнал в МВР или там които са компетентните органи и какво? Сигнала ти тупва на бюрото на тоя който е взел 5-10 лева за да се случи това което ти сигнализираш и след 10+ години ще получиш известие, че разследването е срещу "неизвестен" извършител и ще се прекрати по давност. Знаеш ли колко сигнали и подписки са потънали в блатото наречено българска администрация?

57

Радослав

преди 1 година

До 58: виновни са държавните тюфлеци, че за 5 лева далавера регистрират МПС което мястото му не е на пътя. Хората виждат и реагират и удрят на камък защото закона се прилага от същите корумпирани държавни органи. А и българина като цяло все чака някои друг да свърши работата. И подписки съм организирал и по държавни институции съм се разправял, но племето ни е едно такова от тюфлеци, все готови да се включат когато работата е готова и вече затваряш вратата. А сам човек система неможе да промени!

56

Анонимен

преди 1 година

До ma#kak И до магистрали, и до хора е. Мини в Турция. Магистралите им са 3 ленти плюс аварийна в посока. Така в средна примерно караш с 120 или 130 спрямо ограничението на участъка на автопилот, камионите и бавните са масово в дясна лента, а бързащи по 1-2 на 500км минати, дето ще ги срещнеш, задминават в лява лента. Няма грам неравности и подобни. У нас просто с 2 ленти плюс аварийна(селски път в Турция) самият път натиска хората постоянно да изпреварват и да създават конфликти.

55

Анонимен

преди 1 година

Ако това е вярно виновните да се съдят за умишлени убийства.

54

Анонимен

преди 1 година

Не приемам ,Имаме една магистрала от край до край .Другите са в строеж .И магистрала Тракия поема целия трафик на България .Марица не е толкова важна !А разликата между магистрала и скоростен път е е че няма авариина лента .

53

Прожектор

преди 1 година

Какво може да очакваме при мутренско управление на държавата ? Кражби, чалгарско юруш изпълнение, отсъствие на технологичен контрол и контрол на качеството, безотговорност.

52

Българин до Радослав

преди 1 година

Е, кой е виновен?!? САМО БОЙКО И КАТ НАЛИ?!? Тия, които КАРАТ ПИЯНИ, ДРОГИРАНИ И С ПРЕВИШЕНА, АМА МНОГО ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ СА НАПЪЛНО НЕВИННИ, НАЛИ? Тия, които купуват БРАКУВАНИ АВТОБУСИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА И ПОСЛЕ ГИ РЕГИСТРИРАТ, КАТО НАПЪЛНО РЕДОВНИ И РАЗКАРВАТ С ТЯХ ТУРИСТИ И ТЕ СА НАПЪЛНО НЕВИННИ, НАЛИ? Всички ние, които ВИЖДАМЕ ВСИЧКО ТОВА, АМА СИ ТРАЕМ, ЩОТО НЕ СМЕ ЗАСЕГНАТИ ЛИЧНО СЪЩО СМЕ НАПЪЛНО НЕВИННИ НАЛИ? Да, ама НЕ СМЕ! ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ! ОТ ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА ДО ПОСЛЕДНИЯ ПРОСЯК!

51

Буци

преди 1 година

Виновен е орешарски

50

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ХОРА НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ?ГЕРБ ВИНАГИ СА НЕВИННИ!НА ГЕРБ ВИНАГИ КОМУНИСТИТЕ,СТАНИШЕВ,ЦАРЯ,КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ПП СА ИМ ВИНОВНИ ДО ЖИВОТ!ТЕ СА НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!!!ТЕ СА ВИНАГИ НАЙ-ДОБРИТЕ,ВИНАГИ ДРУГИТЕ СА ИМ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО!!А ТЕ ВИНАГИ СА ПРАВИ ЗА ВСИЧКО!!!!!!!!!КАК МОЖЕ ДА НЕ ГО ЗНАЕМ ТОВА!?ТЕ СА ЗА ПРИМЕР!НИКОГА НЕ СА КРАЛИ!НИКОГА НЕ СА ПРАВИЛИ ДАЛАВЕРИ!ТЕ СА ЧИСТИ КАТО КОКИЧЕ РАСТЯЩО ПОКРАЙ КОМБИНАТ КРЕМИКОВЦИ

49

Анонимен

преди 1 година

Бог да прости - 800 000 които не преживяха управлението на герб и вече са на небето