88

Сатир

преди 1 година

Институтът за пътна безопасност такова животно в правния мир не съществува.

87

Аноним

преди 1 година

Голяма е бойка кадъна, на такъв занаят ме научи, че чак на Ердоган завъртях главата като показах хватки от кадънският занаят.

86

Аноним

преди 1 година

А при лойковите пътища на кого ще се карате обиждате за чудната инфраструктура Добре че е Борисов да си измиват ръцете с него и да се крият зад него Голем е Борисов

85

Радослав

преди 1 година

До Мда: хората плащат данъци за да карат по пътища, а не за да се влачат по лойковите магистралки! Просто България има крещяща нужда от закон за персонална отговорност! Когато си разбиеш колата в дупка да не съдиш АПИ (след като си данъкоплатец значи съдиш себе си), а приетият обекта който лично се е разписал, че това е път, а не коларска пътека! Лична отговорност! Когато закона ни даде право да съдим директно виновния, тогава и корупцията ще намалее!

84

Мдаа

преди 1 година

Карайте със 100 и няма да имате никакви проблеми. Печелите: живота си, икономия на гориво, наслада от пътуването вместо стрес.София - Бургас: 20 км надолу удължават пътуването с 15 мин., 40 км с 30 мин.Е и кво като стигнете с 30 мин. по-бързо?Да не говорим че свикнах да спирам тук-там по бензиностанциите за кафе и лафче, така че това че стигам за 5 часа вместо за 4 ми е все тая. Не бързам вече за никъде.

83

лойко гойков

преди 1 година

МагиСр.алите на Лойко - най убавите МАГИС.РАЛИ на планетата

82

Аноним

преди 1 година

Промяната са ремонтирали 7 км с 2 милиарда и 500 хил за 7 месеца управление

81

До 86

преди 1 година

Пак ви казвам. Демокрация е. Имате избор. Има решение на всеки проблем. От вас зависи всичко. Като са разбити пътищата купете си джип! Вижте Бойко, с една обикновена Тойота 12 години обикаля из България. Ходи по строежите,, по черни пътища, ходи и до най затънтените села. Даже сам си кача често. Човека навъртя милиони километри. Ако не бяхте го свалили от власт щеше да ви оправи и селските пътища като приключи с магистралите. Едно по едно. Все пак България е с ограничен финансов ресурс.

80

Аноним

преди 1 година

Пътищата не са ремонтирани не са обновени и са още от татово време на кого се сърдите освен на себе си и стига все едни и същи глупости пишете по сайтовете все Борисов ви е виновен а преди него от 2 год и повече се саботира инфраструктурата от новите СТАНИ да седна какво те ново направиха за пътищата нулеваците

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 Ти на наркотици ли си ? Селските и миждуградските пътища са в още по-окаяно състояние.

78

Анонимен

преди 1 година

Демокрация е. Имате избор. Като не ви харесват магистралите, карайте по селските пътища. Там няма никакви коли. Караш си бавно и спокойно и се наслаждаваш на природата.

77

Дървен Шоп

преди 1 година

Герберастите построиха най-некачествените и опасни магистрали , както и най-скъпите в цяла Европа ! За да се избегнат злополуките , макар и частично трябва везабавно да се ограничи максималната скорост до 120 ! И строг контрол за спазването ! Може ли участъци с разрешена 140 , да бъдат с обратен наколон- справка магистрала Струма , Люлин , а боже би и останалите !

76

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

По отн-ие на родните ни магистралки, най-точно и най-адекватно може да ги дефинираме със песента HiWAY -2- HELL, т.е. великия хит на великата ОССИ-група АЦе-ДеЦе, и броени години след тази песен и техният жестоко добар вокалист БОН СКОТ /R.I.P/ за жалост свърши житейския си път и намери края на дните си точно на подобна магистрала на своя бърз моторсайкъл...

75

До 80

преди 1 година

И това дет казваш к.в.о общо има с деформациите по пътищата???

74

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно е прав човека. Няма една читава магистрала. Първокласните ни пътища също са в окаяно състояние. За второкласните нямам думи, и това само защото в АПИ се краде ама здраво.

73

Анонимен

преди 1 година

У нас имаме българи, "водачи" на МПС и до тук!

72

Българин

преди 1 година

AC/DC Highway to hell. М.а ГЕРБ са чал.га.ри!!!

71

Справедливост

преди 1 година

Винетките да минат на сметка на герб....щ.о народа да плаща? За тези пътища народа е плащал години...м.а авно парите не са влагани в пътищата!

70

Анонимен

преди 1 година

Също така имаме в изобилие плиткоумни шофьори.:)))))))))))))

69

Бай Ментор

преди 1 година

Магистралките на Бойко Борисов?Не думай бре !А ТОЙ защо е още жив?