196

НЕДОПУСТИМО

преди 1 година

*** прости защо мислите че възрастните хора ходят по пазарите с 0.15 стотинки по евтино защото обичат да се разхождат ли !? Едвам се справят сега и това им отнехте с вашите *** карти за счупени автобуси.. Да вероятно вашите възрастни родители ги гледат нает персонал който им пазарува, чисти прислугва са Вие *** харчите чужди пари..

195

НЕДОПУСТИМО

преди 1 година

Поредната глупост за "ПАРИ" Всички Вие долни *** в парламента. Къде ви отидоха обещанията към хората!? Да тези хора на който дължите столовете на които седите!? Къде бяхте по празниците, господа народни представители на мазнините софри с ястия и предястия..Да ви преседне от сърце ви пожелавам! Вече вкусът на кашкавала, вкусът на месото е история хлябът е 2,90 Всички цени са към пълна катастрофа.. България загива всеки ден! Срамувам се!

194

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм пътувала с карта за цялата градска мрежа за мое удобство и спокойствие.Сега трябва да завържа картата на връзка на врата си:за да ми е бързо и удобно да я " валидирам "/тази хубава чисто българска дума/по 6,8,10 пъти на ден без да ровя в чантата си на всяко пътуване!Аз НЯМА да се "валидирам"!!!

193

до 207

преди 1 година

Имаш предвид Фандъкова

192

Ася Георгиева

преди 1 година

Няма друга такава ДЪРЖАВА, да плащаш нещо което не ползваш!!!!!Аз ползвам само метро, но вече трябва да плащам на всички *** и УКРАИНЦИ градският транспорт. Това не е нито сериозно нито справедливо. Заплатите не се покачват но всичко друго с пълна сила. Няма съд ,няма ПАРЛАМЕНТ , няма мисъл за НАРОДА. ГЕНОЦИД!!!!!

191

Гост на Днес

преди 1 година

Това е пълно безумие! Задължават ме да пътувам само с карта за 370 лв. Аз ползвам само 1 линия и досега си пътувах срещу 23 лв месечно. Ако трябва да отида другаде, ползвам семейния автомобил. Това е...Сегашната ситуация е изнудване. Нямам как да заделя 150 лв в началото на януари. Чака се десетки хиляди да изсипят вкупом по 150 лв. Не се мисли за хората. А щом е така, ще пътувам гратис, с повече внимание.й

190

Анонимен

преди 1 година

ИД*ОТИ

189

Анонимен

преди 1 година

Тези, дето измислиха тая велика простотия, са ***!

188

Пешо

преди 1 година

https://peticiq/386865

187

Анонимен

преди 1 година

Обаче върнаха хартиената бюлетина...

186

ОБЩИНСКИ НЕКАДЪРНИЦИ

преди 1 година

Некадърници от Соф община. Вчера една баба едвам ходи а трЪгнала през 10 души да си валидира картата. ОПРОСТАЧВАНЕТО НА НАЦИЯТА СТИГНА КРИТИЧНИ РАЗМЕРИ

185

Правилнато поведение

преди 1 година

Върнете картите за един месец по линии и метро!

184

Анонимен

преди 1 година

Цялата история е, че така увеличават цените на транспорта под формата на някакви измислени схеми, които не вършат работа на 50 % от хората. Нито се прекачвам, ползвам един транспорт за около 40 минути и то от време на време, талонът ми беше идеален, а сега само с глупости ще се занимавам 30 +, 60 + и т.н.

183

Кирова

преди 1 година

Само не мога да разбера, кой *** реши, че като ограничи ползването на буферните паркинЗи до един час след като си маркирал последното си пътуване ще дисциплинира хората, които не пътуват реално в метрото, а просто използват паркинга?! Почти всеки ден ми се налага да изчаквам детето си след училище. Сега ще се наложи за паркирам по улиците около метрото или да обикалям по метростанциите и да правя простотии. Това е безумие, от което няма да има никакъв резултат!

182

Бате Тишко

преди 1 година

Ето тук идва положителната роля на нашите *** братя роми. За да допринесат за своята интеграция в обществото, на тях се пада честта в най-кратък срок да приведат в необратимо неизползваемо техническо състояние всичките тези нови технологични измишльотини и при това да го направят бързо и по този начин ултимативно на практика да убедят Центъра за Градска Мобилност в безсмислието на новите мерки. Накратко - искаме си месечната карта само за една линия и само за метро! Венсеремос!

181

до 204

преди 1 година

Пътувам така от месеци. Хакерите няма какво да направят срещу виртуалната карта, с която реално се извършва плащането. Явно не си го знаел.

180

пътуващ

преди 1 година

Два пъти падам в автобус 74 поради несъобразена висока скорост и рязко спиране без да има опасна ситуация . Единия път беше спрял на светофар и само пресече малкото кръстовище, но въпреки това спря рязко и се изпуснах от лоста. Съпругът ми даде идеята да се връзвам с алпинистки карабинери в този автобус. Но реших повече да не ползвам градски транспорт.

179

Анонимен

преди 1 година

Възраждане да се самосезира

178

Обективен

преди 1 година

Отварят поле за действие на хакерите - как ще си валидираш билет с дебитна карта в автобуса? Кой гарантира къде отиват данните от картата които четеца изпраща някъде? И дали много хора няма да осъмнат с източени пари от сметките си?

177

Обективен

преди 1 година

Баба Пена от Орландовци отива на гишето и вика " дайте ми една София сити кард ултра лайт "....ха-ха. Пълна тъпотия , за какво Кирил и Методи са се мъчили да измислят българската азбука?