24

Анонимен

преди 1 година

ако мисирка от днеса ти каже добър ден погледни къде е слънцето!

23

Анонимен

преди 1 година

Според мен ХААРП бачка яко по целия свят, за да може "плана" да върви. Всичко е толкова наредено и е една голяма симулация и манипулация. Как мислите се управляват 9 милиарда души без инквизиция. Да има глобално затопляне, но повечето е просто манипулация с ХААРП.

22

Анонимен

преди 1 година

Всичко е потресаващо,шок ,ужас и тнт.Я се върнете през годините,за да видите ,че е имало такива температури.Като зафука февруари и март,пак ще шок,ужас и потресаващо сушави,седем кишави така казваше баба ми.

21

Анонимен

преди 1 година

Януари тепърва започва, следва Февруари...

20

Анонимен

преди 1 година

в тоя пропаднал сайт лъжат на всяка втора статия, за сняг по коледа няма да излъжат, а то зима нямало да има вече

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Със зимата може и да не се сбогуваме, но с путинджийството ще се сбогуваме със сигурност. Господа русофили, къде са замръзващите и умиращи от глад европейци? Защо не ги виждам?" ------ за сведение на кооозяшката пооодлога в европа е пълно с гладни и мръзнещи! Хвани потърси примерно колко англичани не могат да си позволят 3 хранения на ден! Виж и на колко човека германия ще раздава енергийни помощи да не замръзнат! ?отоплението на къща в дания от 1-2к крони в момента в 8000

18

Йети

преди 1 година

Напишете го това в щатите,че там е ледникова епоха 45

17

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

След изригването на Пинатубо през 1991г климатът на планетата беше тотално разбъркан. Изригването на Тонга в началото на 2022г беше сходно по сила, но с бонус - изхвърляне на милиони тонове вода в атмосферата. Съответно, климатът ще бъде нетипичен и през 2022, и през 2023г. Но ИНТЕРЕСНО, този път нищо никъде не се споменава за влиянието на колосалното вулканично изригване. "Причините са трудни за установяване" даа понеже не се връзват с лъжите и пропагандата на "причинено от човека".

16

Анонимен

преди 1 година

АБЕ *** КО СТАНА БЕ НАЛИ КОЛКО СТАТИИ ПИСАХТЕ ЧЕ КОЛЕДА И НГ ЩЯХА ДА СА СНЕЖНИ??? СЯ МИ ГОВОРИТЕ ЧЕ НЯМАЛО ДА ИМА ЗИМА ПОВЕЧЕ !! НАЛИ ВИ КАЗАХ ТОГАВА ЧЕ ЩЕ ВИ ГО ТЪРСЯ АКО ЛЪЖЕТЕ КАТО ВСЯКА ГОДИНА !!!

15

Анонимен

преди 1 година

бла-бла-бла... абсолютно нормално време! Като се извърти джетстрийма след някоя друга седмица и снежните бури ще се преместят от щатите над европа. Никаква драма няма, а само една огромна зелена далавера с крайна цел да накарат всеки един от нас да си плаща за дишането!

14

Анонимен

преди 1 година

До Спеца Русия музеят на технологиите от началото на 20ти век къде я слагаш наравно със САЩ.

13

ПроСоТо

преди 1 година

вероятно духовете на динозаврите злобеят !..:-"На ви сега,тарикати,нарекли се "хомосапиенси" !..Да видите кък изчезнахме ние!"..

12

Анонимен

преди 1 година

2 дни било топло и вече краят на света! Сериозно ли? А като стане -15 ще ревете, че е прекалено студено. Е, няма угодия!

11

Анонимен

преди 1 година

Със зимата може и да не се сбогуваме, но с путинджийството ще се сбогуваме със сигурност. Господа русофили, къде са замръзващите и умиращи от глад европейци? Защо не ги виждам?

10

Хау Дер Юююю

преди 1 година

Потресаващото е, че в 21 век, в големите гъстонаселени градове е разрешено отопление със сурови дърва, въглища, отпадъци и какво ли още не твърдо гориво. Ако температурите се задържат известно време под нулата, навън ще може да се излиза само с противогаз.

9

хм

преди 1 година

Големите дългове се чистят по три начина: 1.Повишаване на данъците (ще има бунтове, не става); 2. Намаляване на социалните плащания и разходи (ще има бунтове, не става); 3. Финансова репресия - поддържане на инфлация, по-висока от лихвите по кредитите. По този начин се гори реалния дълг. Това се прави в момента.

8

До Лекар

преди 1 година

Да ве. Руснаците докат не си го преместят в Мацква, няма да мирясат.

7

хм

преди 1 година

Преди 2-3 месеца, заради липсата на газ и скъпия ток, цяла Европа се молише за мека зима, сега като зимата е мека - шок и ужас, идва апокалисписа. Влезли сме във цикъла "Шок и ужас", т.е. вкарали са ни в него - първо беше Ковид, после войната, инфлацията, след тях ще ни вкарат в климатичния апокалипсис. Няма мърдане. Огромните дългове трябва да се изчистят някакси. Трябва да има оправдание и извинение за непопулярните действия.

6

Българин

преди 1 година

Природата си знае работата.

5

Грета Кратунберг

преди 1 година

Добре че не е имало поклонници на култа на глобалното затопляне през януари 1949 г , когато в свищовското село Вардим са измерили +28 градуса!