104

Да...

преди 1 година

Всичко това идва, за да покаже на надменните янки, че не са над природата. Може да си мислят, че я разбират и че могат да я управляват, но само толкова. Дано замръзнат поне за век, че да отдъхне планетата малко от тях.

103

Ахмед Белянски

преди 1 година

Алчността ни ще ни доведе до самоонищожение.Аллах го е описал всичко в Корана.Но има ли кой да се поучи.

102

Мен

преди 1 година

Бахъра няма да уплаши Руснаците

101

Дедо Мъде

преди 1 година

ОБАЧЕ, НА ЯНКИТЕ ИМ ЗАМРЪЗНАХА ВИМЕТАТА!!!😂😃😅😯😉

100

Оцетиалкохолоакъл

преди 1 година

С хаарп го правят . Ама вместо в Русия бахъра отиде в САЩ . А ние на село ще садим фурми за ракия и боабаби за дърва за казаня.

99

Анонимен

преди 1 година

Тази година зимата е в Америка.

98

Ико

преди 1 година

И времето е против руските терористи!

97

Путката газ пикае

преди 1 година

Зима нет ! Йок кисмет ! - Путларах l Кашчей безсмерний первообрязаний .!.

96

Потресаващо

преди 1 година

количество фанрасмагории и драсканици от паникьосаните независими и неплатени от чужди НПО - та медии :) Климатичния цирк на глобал-либеразтите се играе доста помпозно, изкуствено и натрапчиво,а всеки нормален човек знае,че това са напълно нормални процеси в природата,съществуващи от милиони години.

95

Анонимен

преди 1 година

Това са локални аномалии. Средната температура на Земята е 15С, като за последния век се е вдигнала с около 1-1.5.Тук сега може да ни е топло, но в Оймякон е -48.

94

aaa

преди 1 година

Хм, на мен пък ми харесва да е топло и приятно вместо да мръзнем като кучета. А и в момента вече нищо не може да се направи, не и нещо което да има ефетк в близките 10 години. Можело е да се вземат мерки преди 30-40 години, след това вече няма оправия.Така че карайте ски за последно още няколко години и това.

93

ГлоболноЗа..тъпяване

преди 1 година

Всички изброени сме в периферията от ефекта на климатичната война между краварника на БайДан_чо и Руснаците. Още преди петнайсет години ФАЩ си направиха заявката с мастодонта ХААРП, но не отчетоха мобилните установки на Изтока... Колкото до нас в Европа, има една приказка "Когато Атовете се хапят, мулетата отнасят къчовете"

92

Анонимен

преди 1 година

Това е работа само на Бил Гейтс.Говореше за пандемии и направи такава. Сега започна да се изказва за климатичните промени и те вече са факт. Нещо е направил старчето, казвам ви. За каквото започне да говори това става.Нищо случайно няма при него.

91

ВРЕМЕТО НА ВРЕМЕТО

преди 1 година

В ПРИРОДАТА ПРАЗНО НЯМА. КОГАТО АРКТИЧЕСКИЯТ АНТИЦИКЛОН СЕ НАСОЧИ КЪМ КАНАЛЪТ НА БЕРИНГ, НА НЕГОВО МЯСТО ИДВА АЗОРСКИЯТ ЦИКЛОН. ПЪРВИЯТ Е СТУДЕН, ВТОРИЯТ ТОПЪЛ И ТАКА КОГАТО В АМЕРИКА Е СТУД И СНЯГ В ЕВРОПА Е ТОПЛО И ПРИЯТНО... КАКВО ГЛОБАЛНО ЗАТОЛЯНЕ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ?!!...

90

Нарко зависим

преди 1 година

Абстинентната медйшна система добре промива мозъци със пропаганда

89

Анонимен

преди 1 година

И в Аляска де, за русофобите

88

Анонимен

преди 1 година

То щото Земята е била с постоянни температури няколко милиарда години и виж сега лошата индустрия как за 150 години прецака всичко. Всички със страх от високите температури в Сибир, да им дойде акъла

87

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че и природата е против Путин, тя винаги е на страната на справедливата кауза!

86

Анонимен

преди 1 година

Това е благодарение на кемтрейлс.

85

Потресен

преди 1 година

Мен ме е страх от потресаващо високи цени и от потресаващо ниски температури. От потресаващо ниски цени и потресаващо високи температури не ме е страх.