25

Христо Христов

преди 1 година

Бъдещето на ес е във въглищата! Все пак въглищата са въглеродонеутрални с решение на брюксел. Преди 200 години Европа пак е била също толкова развита като днешен ес и по-развита от утрешния.

24

Анонимен

преди 1 година

"Накараха ни да си спрем няколко реактора, накараха ни да плащаме за вредни емисии, накараха ни да вдигнем цените на ток, газ и т.н. , карат ни сега да затваряме топлоцентралите си" ________________________________________________________ Иване бре, ако те накарат да се хвърлиш от върха на телевизионната кула на Драган Цанков, ще го направиш ли? На нас не са ли ни виновни нашите продажни политици?

23

Анонимен

преди 1 година

А в България знаете ли колко плодородна земя е унищожена на въглищата? Отворете картите на сателитните снимки и вижте огромното грозно петно от близо 400 квадратни километра на 32 километра югоизточно от Стара Загора. Цялата територия е унищожена и замърсена. Всички села в околността са негодни за живеене. За да вадят въглища ТЕЦовете.

22

Анонимен

преди 1 година

Електрическите коли реално вървят на въглища.

21

Иван

преди 1 година

Нали бяха много зелени германците? Накараха ни да си спрем няколко реактора, накараха ни да плащаме за вредни емисии, накараха ни да вдигнем цените на ток, газ и т.н. , карат ни сега да затваряме топлоцентралите си, а те самите горят ли горят въглища? Ей на това му се вика наглост.

20

Анонимен

преди 1 година

Санкционната политика на Еесовската Зона срещу Русия търпи провал. Защо се получи така? Защото еесовските лидери се подчиниха на пиндостанската доктрина, съгласно която сближаването на колективния запад с РФ е недопустимо, доколкото води до отслабване на хегемонията на Пиндостан. Народите на страните-членки на Еесовската Зона са принудени от своите правителства да плащат високата и непосилна цена за съхраняване на световното пиндостанско господство.

19

АнонимеН

преди 1 година

ГЛАСУВАМ ЗА БУТАНЕТО НА СЕЛОТО!!! ЕЙ ТАКА Е БИЛО И В ДИВИЯ ЗАПАД КОГАТО ХОРАТА НЕ СА СИ ДАВАЛИ ЗЕМЯТА НА ЖЕЛЕЗНИЦАТА!

18

Анонимен

преди 1 година

Германия и др благодарение на активистите ще унищожи икономика и селско стопанство и ще се върне не век, а векове назад! Активистките движения са против всички постижения на човечеството! Пещери, глад и мизерия, това искат те!

17

Анонимен

преди 1 година

Селото трябва да бъде разрушено, за да се разшири мината "Гарцвайлер" за добив на нискокарорични кафяви въглища, въпреки протестите на еколозите, че в атмосферата ще бъдат изпуснати още милиони тонове въглероден диоксид, който затопля атмосферата. Къде са плановете за зелената сделка? Къде е Грета?

16

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще върнат и парните локомотиви! С това дупене към краварските съединени ***

15

Анонимен

преди 1 година

Даааааааааааааааааа, зелената енергия покафеня

14

Бгг

преди 1 година

На зелените им спрете тока , газта и водата в апартаментите и нека се оправят природосъобразно. То бързо ще им дойде акъла у зелените тикви.

13

Анонимен

преди 1 година

Петоколонниците на ес? Защото комунизмът е там сега.

12

Смях

преди 1 година

Разширяване на мина? Защо не пишете какви сблъсъци е имало в Германия и Франция през новогодишната нощ? Между полицията и сещате се кои?

11

Анонимен

преди 1 година

"Замириса на комунистическа гнилоч тук. Няма почивен ден за петоколонниците" .................не си разбрал, капиталистическа гнилост е. Печалбите, от расрушените домови, няма да са в германския народ, а за частни компании, вероятно краварски

10

Сър Пичук

преди 1 година

Замириса на комунистическа гнилоч тук. Няма почивен ден за петоколонниците

9

Анонимен

преди 1 година

Ще се изтрепят ******тите.

8

Анонимен

преди 1 година

8

7

Анонимен

преди 1 година

Ще горят въглища, ама с колите в центъра неможело!? Дъ въ у зеленясалите.....

6

Анонимен

преди 1 година

Трябва сте солидарни с краварската война в Украйна, и домовете ще ви вземат!