29

Анонимен

преди 1 година

Не се лъжете, че става въпрос само за турски сериали. Сапунките са американско откритие. Прочетете малко, ако още имате такива умения. Затъпително е цялата съвременна телевизия и най-вече политическата пропаганда, целите новинарски блокове и т.нар. игри - предавания, тип "Невада" и следващите го до днес - също не са турско изобретение, да напомням.

28

Анонимен

преди 1 година

24 aз съм нормална , турските са интересни , няма секс сцени . Живота е скучен , трябва да има нещо интересно .

27

Анонимен

преди 1 година

До 23 - За повечето полицейски сериали имам чувството, че са спонсорирани и имат яснате цел, да пикажат -системата е велика, ние винаги сме прави, хващаме лошите, те нямат шанс, вервайте ни ... Някак си, да са спокойни хирата, че престъпниците винаги биват хващани и че улиците са "безопасни", *** народът не трябва да се притеснява и да изисква повече от властите. А истината? Банди с десетки хиляди души в тях, покрай снежната виелица хора умираха в колите си, а магазини бяха разграбвани от тълпата

26

Анонимен

преди 1 година

Абе, аз от кога твърдя, че за да гледаш подобни глупости, че и да вярваш, че това е реалния живот в Турция /Индия, трябва да си сдоста ниско IQ, ама никой не ми вярваше. То не, че и на учените ще повярват феновете на тия бози.

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

От много гледане на сериали после гледаш като теле

24

Анонимен

преди 1 година

Когато САЩ бълваше сапунки на кило с по 1000 епизода, всичко беше баред, нали?

23

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали те предизвикват увреждане на мозъка или като се има предвид техния контингент - баби към 70, съм по-склонен да мисля че ги харесват хора с вече проявени дементни проблеми. Нормален човек не може да ги изтрае.

22

Анонимен

преди 1 година

Телевизията днес си се ползва по света именно за това - да допромива мозъците на и без друго не особено интелигентните хора, които си губят времето с нея.

21

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИНА ОБИЧА ДА ГЛЕДА ТУРСКИ СЕРИАЛИ ЗАГЛЕДАЛ ГИ Е ОТ ПРЕДИ 640г.

20

Анонимен

преди 1 година

Всичко вредно и промиващо мозъка тръгва от сащ и от американските евреи.

19

Анонимен

преди 1 година

Не са нужни учени да доказват тъй очевидни факти.

18

Twin peaks

преди 1 година

Не само сапунените сериали, а цялата програмна схема на големите телевизии в бг е сериозно предизвикателство за здравия разум.

17

Анонимен

преди 1 година

До Мара По-добре е вечер да си поприказваш с любимите хора или с приятели, отколкото да зяпаш в телевизора.

16

ДО МАРА

преди 1 година

МАРЕ ПРАВИ ЛЮБОВ А НЕ ВОЙНА

15

леля чичо

преди 1 година

както някой писа по долу , статията се отнася за всички телевизионни формати , самата телевизия е изградента точно с тази цел , да те изптъпява тотално, но и интернет вече е настроен в този модел , в нета трябва да ровиш доста дълго време за да намериш истинска и чиста информация, всички стана фалшиво , капиталистите ни откраднаха живота

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ СА ЗА ЕДНА ДРУГА КАТЕГОРИЯ ХОРА

13

Мара

преди 1 година

Питам, след 10-часов работен ден дали е удачно вечерта преди сън да гледаш каканиженето на едни и същи политолози, народопсихолози и други "лози" да те манипулират или да гледаш някой сериозен филм за неразрешими и отвратителни ситуации. После, естествено, заспиваш с розово хапче. В същото време едно такова сапунено филмче поне те отвлича за малко от ежедневните ядове. Разбира се, стига да си наясно, че сериалите са само леко развлечение, а не реалност, от която да извличаме полезна информация.

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

БУКСАТА НА КАБЕЛА СЪМ Я НАМАЗАЛ СЪС СВИНСКА МАС И СЪМ СИ РЕШИЛ ПРОБЛЕМА С ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ.

11

Анонимен

преди 1 година

Те в Бг 90 % са такива по рождение

10

Панов

преди 1 година

Едно голямо научно откритие, което е добре известно на повечето хора отдавна. Все пак, браво на науката.