69

Вълканов

преди 1 година

зависи ккой как гледа на тях. Това е развлечение срещу политолози, социолози, депутати, журналисти , които не сперат да плещят лъжи.

68

Анонимен

преди 1 година

Без доказателство знам, като гледам жената.

67

Анонимен

преди 1 година

Това е защото повечето са бози и не се случва нищо съществено в тях. Има и сериали които образоват човек в някаква степен- медицински, криминални и комедийни за развлечение.

66

Зиг

преди 1 година

А нещо да кажете за четенето на подобни "новини"?

65

Роза

преди 1 година

Обикновено губене на време са тези сериали!Освен това създават нереална представа за реалния свят и това е вредата от тях!Само елементарни хора могат да се отнасят сериозно към тях!

64

Анонимен

преди 1 година

Тези "учени" са гледали плоски американски коледни филми, където застъряваща мениджърка се връща на село и се оженва за местния дърводелец, който гледа куче и прави коледни сладки, актрисата е видимо по-стара от "влюбения" щастливец. Ценности! Сладки,венци, понякога в съботния ранен селобед и безмозъчни филми с основни реплики -мамка му и зад..ник. И такива, които дават рецепнта как се мастубира... Ще гледам това, което аз преценя!Българските сериали са ***!

63

Гошо...Тъпото

преди 1 година

В тези...сериали,освен еднообразните и повтарящи се сюжети,има и нещо което ми харесва. Това е музика,в която не може да се отрече,се ошлайфаха турските композитори. Освен това турските комедийни артисти също ми допадат с тънкия си неподражаем начин на игра. С две думи,ако не се водим от сюжета,все нещо...интересно има какво да ти вземе...вниманието.

62

ира

преди 1 година

Глупости, тези сериали могат да ти спасят живота. Колко жени чакат своя филм, и това е начин за почивка. Колко бедни се спасяват с любимите си филми? Колко самотни хора се падват на този уют? А след Сапунения сириа, никой не те спира да четеш Симон Де Бовуар..

61

Анонимен

преди 1 година

А аз се чудех,защо толкова увредени гласуват за ГЕРБ.А то било от сериалите.Лекувайте се,бе!

60

Анонимен

преди 1 година

От 30години в Прайм тайм в 20ч по бтв започва турски сериал - не зная с каква цел ,но е Отвратително ! Деца пеят,танцуват,смятат, таланти и гласове на България ,ала винаги след сериала .

59

НЯКОЙ

преди 1 година

Сапунените сериали увреждат мозъка, ами това е целта на телевизиите, защото след като ви увредят мозъка после много лесно може да ви манипулират. В този връзка да попитам, защо непрекъснато и по всички телевизии излъчват американски филми, които показват само насилие и убийства, на какво искат да ни научат, че с насилие се решават всички проблеми ?

58

Анонимен

преди 1 година

Интересното е, че има сериал, който скоро ще стигне половин милиард гледания. Пуснаха му два епизода по кината в САЩ преди два месеца и стана третата най-гледана прожекция за няколко седмици, но никой не пише за него. Дори не го критикуват, че да не привлипат внимание.

57

Анонимен

преди 1 година

Любимото ми е, че гледат сериали, защото "нямало какво да правят"?! Боже, да сте чували, че можете да излезете на разходка, да се срещнете с приятели или, ако не ви се излиза, да прочетете една книга? И най-глупавата книга е 100 пъти по-смислена от 19568 епизод на тия глупости!

56

Българските

преди 1 година

баби вече нямат време за сготвят на внуците си от гледане на сериали. Нашта гледа по три на ден плюс повторенията и деня и е много строго организиран. Щото иначе и дедото няма да има какво да яде.

55

та така

преди 1 година

не е нужно да си учен за да разбереш това , просто гледайте и слушайте комшийките си какво обсъждат :)

54

Ванката

преди 1 година

Това важи за цялата филмова индустрия - тя е предимно за забавление и запълване на време, не е квантова физика. А че на някой му е увреден мозъка, надали сериалчето му само е виновно.

53

Анонимен

преди 1 година

Вниманието и времето са най-ценните ресурси на човешкото същество. Вместо да подарявате тези ресурси на телевизора, отдайте ги на близките си или на нещо, което е полезно за вас. Отделете това време и внимание, за да изградите връзка с близките си. Осъзнайте, че говорещите глави от телевизора не са ви никакви и няма за какво да вливате тези ценни ресурси в тях!

52

Анонимен

преди 1 година

Що е това турски сериал...

51

А сапунките

преди 1 година

"КовиТ Пландемия", "Цирк Зеленски", "Урсула геймс", "Парламента Бг", "Ми$$ир Тв" и " Риалити на розовите понита" какво влияние оказват върху хората?!? За едни зелени п$ихоТесни либера3ти питам...

50

37

преди 1 година

Щом казваш. 90-те години имаше БНТ и Ефир две, но нивще им вилахме Първа и Втора. Не си спомням, толкова сериали тогава.