35

българин

преди 1 година

До тези две"видни моми"-герберастки,ли опряхте?

34

Джо

преди 1 година

Путин последната седмица загуби 500-1000 руски солдата. Путин вече оцапа гащите от паника. И неговите слуги в България оцапаха гащите: Пеевски, Борисов, Цацаров, Гешев, Доган и т.н.

33

Анонимен

преди 1 година

Не се напъвайте. Каквото каже Митрофанова. Ако мацква благоволи, ще има правителство на "спасението" с третия мандат. Чо_рапин ще му бабува. Зависи от техния интерес, а той продължава да е статуквото по рашистки образец да се запази - нулево правосъдие, шепа олигарси, източване в няколко джоба на евраците от ЕС, а на народонаселението - трохички да мирува. Който е недоволен - чамадана и към Запада - така е в задунайската губерния.

32

уфффф

преди 1 година

Б.е на тези политолози за това ли им плащат.... да дъвчат очевидни неща!Че тези *** изводи и без вас си ги правим. Нищоправещи сте дами и господа!

31

Анонимен

преди 1 година

3 тият Невъзможен!

30

Анонимен

преди 1 година

Според вас морално ли е да си бил на хранилка към ГЕРБ ДПС 15 години, да си крал с тях от българския народ, докато пенсиите са по 100 евра, да си казвал на черното бяло в националния ефир, да си наричал избирател починали бг и роми, а останалите недействителни избиратели ? Питам за един приятел, който строи затвора

29

Анонимен

преди 1 година

Тези " политолози" ако кажат една дума за настройки в българското общество против Русия ще останат без пари.

28

Анонимен

преди 1 година

Пак са извикали ГЕРБ-Политоложки за събеседници

27

ББ от Банкя

преди 1 година

Политолози категорични: Вторият мандат е обречен на успех........

26

Анонимен

преди 1 година

Докато някои са си присвоили Пирин(Шилигарника) и събират такса от всичко живо няма да има оправия. Не че всички трябва да атакуват планината с автомобил, ама...

25

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Гугутката ни управлява със...здрава ръка за това е по...добре да си продължи служебния кабинет. Освен това не се е чуло...служебно да крадат,което е...голям успех за нашата...Демокрация. (платено...съобщение на клуб Пенсионери за Премяната)

24

Анонимен

преди 1 година

Кога наведеното и услужливо ушато човече наречено "президент" ще си понесе последствията за всичко това,за безвластието и за омагьосаният кръг в който ни вкара?

23

Преходът

преди 1 година

Спомням си изказване на западногерманска масмедия около 1994 в което се твърдеше но казано с други думи:"Западна Европа се състои от много лош материал защо презират и искат да избият богаташите си и преуспелите си хора а читавия материал били източноевропейците които си харесвали и богаташите и преуспелите".........Западните политици си взеха от източна Европа червена Маркс армия с чиято помощ да разгромяват тяхното собствено западно население.....Генииии бе,да му мисли Българ и сие емиграция

22

Коко

преди 1 година

Цирк за бавни. Скритото управление тупа топката, чака да види какво ще стане с настъплението в Донбас и тогава ще сложи съответните фигуранти-клептомани.

21

Студенчето

преди 1 година

Щом професорката "м...да" го казва

20

Анонимен

преди 1 година

Q varete se grimnete edin drug dobre shte napravite

19

Охааа,

преди 1 година

изрусена милFFка с очила, мммммм...

18

Анонимен

преди 1 година

Ако вярваме на фейса и писанията на троляците в момента благодарение на Киро и Асен направо втори златен век изживяваме, обаче като се огледаме в магазина и по улиците то в реалния живот си направо трета национална катастрофа.

17

Анонимен

преди 1 година

Няма абсолютно никакво значение кой ще е.Има си хора с пари и който и да е,ще им изпълнява исканията.Не се заблуждавайте,че като ходите на избори решавате какво да се случи.Има едни пари и те се карат как да си ги разпределят,това е.Никой не мисли за народа.

16

Анонимен

преди 1 година

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАПРАВИ ПАНИХИДА НА БЪЛГАРИЯ