27

Анонимен

преди 1 година

Ваксината не лекува, тя предпазва!!!

26

Анонимен

преди 1 година

До мед сестра - Ами за да уморят повече хора за статистиката, с която оправдават налагането на мерки. За две стотинки акъл нямат някои хора.

25

Гломб-Тромб

преди 1 година

Антибиотикът не лекува вируси, но ваксината лекува! Вервайте ми!

24

Лекар

преди 1 година

Ако има вторична бактериална инфекция и CRP над 40, тогава се дава антибиотик. Дотогава симптоматично лечение - оводняване, кислород, бронходилататори, противовъзпалителни.

23

Мен

преди 1 година

Днесбг. Моля да не дезинфоирате хората. Вирусът причинява възпаления в дихателните пътища, които могат да се лекуват само с антибиотици. Как точно се лекува бронхит?

22

мед сестра

преди 1 година

А, защо тогава според лечебният план на СЗО в лечението на ковида бяха включени два, че и три антибиотика!?!?

21

Анонимен

преди 1 година

А ПРЕДИ АНТИБИОТИКА ХОРАТА ПО ЗЕМЯТА М РЯ ХА КАТО МУХИ ОТ НАИ ДРЕБНОТО САМО ПРЕДИ 100 ГОДИНИ НЯМА

20

НОВА ПОЛИТИКА

преди 1 година

Тока не топли,водата не къпе,антибиотика не лекува.Крайна цел намаляване населението на земята до 300 милиона души.

19

mery

преди 1 година

То от лекуването по две седмици с тези инхалации зомбирахте малките деца. Масово се изписва и лекува с Пулмикорт и после децата стигат до пиене на антибиотик или влизат в болница.

18

Анонимен

преди 1 година

А що народ умориха по този начин, докато ги "лекуваха" от фалшивия вирус. Така се помпаше статистиката, ако някой още не е разбрал.

17

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, че всички лекари знаят и имат ясна представа на кой какво да предпишат, като че ли по-голяма част от тях "стрелят" на посоки и каквото улучат. Едни антибиотици (предозирането им)могат да съсипят здравето и да има фатални последствия. Имаше наскоро такъв случай на починал пациент , който е бил третиран хаотично с антибиотици. И зад това се крият и финансови интереси, разбира се.

16

Анонимен

преди 1 година

Антибиотикът спасява животи! В Англия ДЕЦА починаха, защото не ги лекуваха с антибиотик! Лекарите знаят на кой какво да предпишат! Никой да не им се бърка, /не ревете срещу лекарите/,те знаят как да спасяват животи!

15

До 15

преди 1 година

Ей, с.мотляк, не ти е тук мястото, имате си специален женски форум за пропаганда- BGMAMA. Бягай там тигре, лимон, недоволна, или която и да си от платените жрици- там кудкудякате в канон. Тук пишем непродадени.

14

До 13

преди 1 година

Хахаха, кой да ми диктува? Каква пропаганда? Брой до 10 преди да пишеш, че ставаш смешен вече ;)

13

Анонимен

преди 1 година

Принципът е, предписвай антибиотик и да си ходи. Няма значение от какво е болен. Следващият стадий е да няма кой да предпише антибиотик. За това ни подготвят да свикваме с чай и инхалации, то друго няма да има.

12

До 11

преди 1 година

Бре, това всичкото сам ли го измисли, или ти го диктуваха на ушенце, както обикновено? Пропагандата ти се бъгна, измисли нещо ново.

11

Анонимен

преди 1 година

Лекаря се оплака, че от няколко хиляди 15 човека са били спешно лечение страшен вирус.

10

До 3 и 5

преди 1 година

Неваксиниран, без маска, сигурно и никога не се е къпал - за по-здрав имунитет, де. Не за друго. А и мацките залитат яко по миризмата на пор, та е и нещо като плейбой. Работи по 14 часа на ден за да изкарва по 5 бона, но и достатъчно умен, за да виси по цял ден на комп и да сее своята чиста и единствена истина в промеждутъците, когато не опъва мацки заради вече споменатия невероятен сексапил. Алеко Константинов е писал много по въпроса за такива ерудити.

9

Анонимен

преди 1 година

Тогава за чий изписвахте на всички Азитромицин по времето на КОВИД пандемията? За дедовия ли? Сетихте се 3г по-късно, че антибиотиците не лекуват вируси.

8

Анонимен

преди 1 година

И не се пише неЕкъФ. Имаш ли поне основно