25

Анонимен

преди 1 година

Остава да кажеш и по чий план ще се развиват нещата ...

24

Контраастролог

преди 1 година

Някои ще са здрави и с пари, други болни и без пари, трети ще ритнат камбаната.. Както си е било винаги.

23

Анонимен

преди 1 година

Ех, най-накрая светлина в тунела! Добре, че са тези хора да го кажат! БРАВО! Само така! Парички за всички, да има за цвички и наркотички, топ!

22

Анонимен

преди 1 година

Хем казва,че ще сме здрави,хем щяла да се промени здравословната ситуация и по няколко пъти в годината да си проверяваме здравето.Щели сме да имаме и пари.А дано,ама надали.Освен ако не говори за себе си.Колко ли взема за лична астрологична прогноза?

21

стефчо

преди 1 година

Айде стига с тези глупости,повръща ми се вече като отворя някой сайт помията се лее на кубици!

20

Случаен

преди 1 година

То хубаво, ама сме си езичници, едва ли ще се разберем точно. Нема да станем и астролози, поне в скоро време.

19

Българин

преди 1 година

Браво Госпожо! Първо за здравето, защото то е най-важно. И след това, за това че сте с положителна нагласа!!! Дай Боже! Амин! Да вземат и политиците ни да повярват в светлото бъдеще на България и Българския народ!

18

Врачка-астролог:

преди 1 година

"Като хвана магарето за . /. (опашката) и познавам, че е мъжко!"

17

Анонимен

преди 1 година

Мне, бачкатор с пари няма. Мерси.

16

ПроСоТо

преди 1 година

Свежо!...Определено някои ще бъдат здрави,други-болни,някои богати,други-бедни...Но най ми хареса това за "по плана"..Напомни ми девиза:..-"Спокойно моряци,корабът потъва нормално /по план/ "...Па и друго,което ми е любопитно:..-Планетите дали знаят ,че влияят на живота на Земята ?..Не съм чул некой "астролог" да ги е попитал..А отговора им би бил интересен..Та?

15

анонимен

преди 1 година

Тази дама да не астроложката на Кремълското "величество". При него също всичко си върви по план, който само той си смята за такъв.

14

ай по сериозно бе

преди 1 година

не съм чул или прочел учен в сверата на космология или астрономия или в наука свързана с космоса да е потвърдил че по звездите може да се разбере кой , как , какво , колко и кога . най ми е смешно когато такива дето говорят със звездите почнат да обясняват дали някой ше спечели президентски избори :)

13

Анонимен

преди 1 година

Кукурукукуууууу палооооома

12

Анонимен

преди 1 година

Ъструложката диплумирана ли е ? Ако не е диплумирана не и вервам. Интересно на тия по колко им се плаща на "интервю" и с кого делкат да им се плаща за глупости ? Демек чий чуек е тая ъструложка ? На кои наши хора е чуек ?

11

Аристотел

преди 1 година

Много зависи на кого е планът. Ще импровизирам с фраза на един велик човек, който мислеше за България. Ще планира който има пари Бе, ти като нямаш какво ще планираш?!?

10

Анонимен

преди 1 година

Някъде четох, че на 20-ти април 2023 г. се очаквало някакво много страшно събитие в светое мащаб, планетите били като на 1-ви септември 1939г, нападението на Хитлер на Полша...

9

ай стиа бе

преди 1 година

интересно как по звездите разбира за здраве , за пари , кой кога ше се ожени ,.,,,,, и въобще има ли нормални хора да вярват че звездите казват че заплатата ше бъде увеличена - примерно :)

8

пришълеца

преди 1 година

Бавно, но сигурно е за дебилни овц* като вас:))))

7

мани нани

преди 1 година

още една дето говори със звездите :)

6

йг

преди 1 година

По план за кой? За Тикквата и антуража му?