Новата година настъпи, а с това всички се вълнуват да разберат какво ни вещаят звездите и каква година да очакваме.

"2023 г. ще бъде много интересна. Истинският катарзис ще бъде през 2023 и 2024 г. Винаги е за добро, но това добро го оценяваме малко след това. Ще сме здрави, с пари, нещата ще се развиват бавно и по план", каза астрологът Антоанета Салфидж в студиото на "България сутрин".

Тя посочи, че годината започва с ретроградни лични планети, но това не трябва да ни плаши. Годината започва с равносметка и цялата ще върви така - малко отзад напред.

"Планетата Плутон влиза в най-революционния и бомбастичен знак. Когато такива много силни планети си сменят генерално знака, винаги се случват ключови събития. Тези процеси са сигнал в нашия живот, че е време нещо да променим и че няма връщане назад", подчерта Антоанета Салфидж пред Bulgaria ON AIR.

Тя прогнозира, че няма да има промяна в ситуацията в страната, а годината ще върви с бавни крачки.

"Ще бъде много тайна година. Предстоят ни две много мътни години. В момента Сатурн влиза в Риби, това е тайно време - на корупционни схеми, на задкулисни дейности, на илюзии. Време, в което краят и началото нямат форма. До края на 2023 г. би трябвало да ни писне от мътилката. В момента се създават условия на хаос", каза още астрологът.

"Най-ключови трансформации може да очакват Водолей, Лъв, Скорпион и Телец. Започват генерални процеси. Ще се промени здравословната ситуация, тъй като Сатурн влиза в Риби. Възможно е да се отключат наследствени заболявания, алергии, всякакви болежки по ходилата. Проверявайте си лекарските диагнози по няколко пъти", изтъкна астрологът.

Гостът в студиото отбеляза, че се очакват големи глобални кризи, но нашият джоб няма да се изпразни. А 2023 е година е на търпението и на много бебета.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase