48

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Факт...........Факт е че минималната заплата от 610 стана 780, а това са 42% повишение. Научи се да смяташ и тогава пиши. А пенсията от 200 стана 460, което е повече от двойно. А, че българският капиталист е експлоататор, в най-див вид е вярно.

47

Мама е пенсионерка

преди 1 година

Ще ни каже ли този министър какъв е дисбалансът между ръста на икономиката и пенсиите?

46

Истукан

преди 1 година

Така е и ще става все по-зле. Ще се губят и пари в буркана или в банки. Ще се запазят само спестяванията в злато, сребро, платина, акции, имоти, земя и други инвестиции.

45

Ъпсурд

преди 1 година

БГ нормалност: 1500 лв заплата бруто, обаче 550 лв заплата нето! Да живее труда! Ха ха.

44

Гадняр

преди 1 година

Какво може да очакваме от бизнесмени и индустриалци назначени от ДС? За тях бизнеса е просто хоби. Те не са работили никога през живота си. Не ценят труда и квалификацията на персонала си. Всяка година се събират по няколко пъти и Домусчиев обяснява как минималната заплата не трябвало да расте. При работеща пазарна икономика фирмите им биха фалирали за не повече от шест месеца. Конкуренцията трябва да определя заплатите, не КРИБ, Карамански и тем подобни.

43

Ей така става...

преди 1 година

А където няма градски транспорт, ще раздават по чифт ботуши...

42

морски

преди 1 година

Тук по брега се налива бетон по много. Няма да има печалба за всички, освен за пералните...

41

maca

преди 1 година

А МВР какво общо имат с инфлация и вдигане на заплати, ало журналиста спиш...

40

Янка Рупкина

преди 1 година

Държавата скубе частния бизнес с данъци и осигуровки за да плаща високи пенсии и заплати на военни и полицаи които не са свършили работа за 5 стотинки през живота си.

39

Анонимен

преди 1 година

Освен това ако не беше Каримански и забележете Р.Гечев бюджета миналата година не до март ами до Юли щяха да го правят тези експерти по измамата и лъжите по форумите и фейса.

38

Небалансиран

преди 1 година

А аз пък си мисля, че има дисбаланс между заплащанията за един и същ положен труд в България и в цялата останала част от Европа, включително страни, които не са приели скъпоценното евро. Има и дисбаланс в цените на основните хранителни продукти. Колко струва кило сирене или 250 грама масло в Германия и Франция, а колко в България? Колко струва кило пилешко или цяло пиле на грил? А колко струва час труд???

37

Анонимен

преди 1 година

Сърдете се на Кирил и Асан, Хърватия като взеха парите от плана за възстановяване веднага ги наляха в икомомиката, от което имат растеж и пари за пенсии и за всичко. Нашите какво направиха, ами теглиха заем да вдигнат пенсиите и имат 100% съвпадение с БКП.

36

постсоциализъм

преди 1 година

А народи (не племена) строят европейски капитализъм.

35

Катя

преди 1 година

Много щедри са Бойко и Доган преди изборите. Ще вземат след това държавен заем 100 милиарда от който ще откраднат половината. Ще си бият камшика за Дубай и ще кажат "Оправяйте се!"

34

Цонко

преди 1 година

Най-големите престъпници в България: Пеевски, Борисов, Гешев и Цацаров пазели закона? Какво да говорим повече? Пълна пародия, трагикомедия, гротеска е ситуацията в Бугарско.

33

Кръстьо

преди 1 година

Увеличаването на МРЗ има и за цел да се премахнат неефективните производства и да се освободи капитала. Освен другите социални функции. Определено не зависи от бизнеса, а напротив - ако бизнеса не може да я плаща - да фалира, ще се развие друг.

32

Кире

преди 1 година

Страхотно е когато виждаме държавен служител с 10 000 лв заплата да коментира колко били високи заплатите от 1600 лева на тези, от чиито данъци му я плащат.

31

Ганев

преди 1 година

Може би е вярно че 90% от МВР в България са корумпирани и вземат пари от нарко дилъри за да си затварят очите. Ако някой има данни за обратното да пише.

30

Русия

преди 1 година

Кой?

29

Анонимен

преди 1 година

Днес БГ,Какво нецензурно видяхте в питането,че вече три пъти триете въпроса?Каримански,каква е тая институция с абвиатура "МВР"и какви са тия нейни прословути препоръки??????