9

Отговор:

преди 1 година

Приоритет на краварската колония са укроNaziстите,спечелване на приза "Златната наколенка" на шампионата на ЕСССР в Брюксел,разпродаването и заличаването на българския народ,език и култура и разграбване на всичко, което може и пълнене на чекмеджета,офшорки и комисионни. Някакви си българи не са толкова важни за ъъъъъ... "държавата".

8

Анонимен

преди 1 година

За нацистите на зеления наркоман има 500 милиона лева, но за медицински хеликоптер пари няма. Украинските дезертьори ги глезим по курортите, но хората от карлово бяха набутани по фургоните.

7

силно учудЕна

преди 1 година

Е к'кви са тея спасители които чакат помощ?!

6

Анонимен

преди 1 година

Когато Борисов построи магистрала Хемус. Чак тогава ще има пари за ПСС и за медицински хеликоптери.

5

Toma neverni

преди 1 година

Е нали ви е ясно,че финасирането трябва да е от здравните застраховки.Не съм съгласен от моите данъци,*** отишли в планината по къси ръкавки И БЕЗ ЗАСТРАХОВКА,да ги търсят с хеликоптер.Например майката на Митко се обажда,че се скарали и той хванал гората,И НЯМА ЗАСТРАХОВКА.Подписва декларация,и се задейства цялата процедура.Намират Митко,представят им сметката,ако нчмат парици-апартамента на съдия изпълнител........Това е начина.А простият начин-здравната застраховка покрива разходите

4

Някой

преди 1 година

Който иска хеликоптер да си купи!Защо,всички трябва да плащаме за щуротията на някои!Баба ми викаше,като паднех "(ня там!)

3

Цъ

преди 1 година

В тия условия - хеликоптерът НЕ СТАВА! Обърнете внимание на другите изисквания към държавата - особено закона за доброволеца!!

2

Анти Тяло

преди 1 година

Дори да има нов хеликоптер, най-вероятно ще е с поне 40 екстри и някой ще си кара дрЪва на село с него!!!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ВАЖНОТО Е ТРАПЕЗАТА НА РОСЕНЕЦ ДА Е ОТРУПАНА