244

Анонимен

преди 1 година

Ех, а при банкянския крадлив похотливец какви заплати взимахме ......Отделно от това всичко беше без пари......Всеки имаше по чекмедже пълни с пачки и кюлчета......

243

Високи заплати

преди 1 година

Висока е била заплатата ти ако си взимал 7к преди година две, сега те са равни на 3к джуниър няма какво да разбираме.

242

Away

преди 1 година

Хора разберете едно, заплатата е висока когато сте някакви специалисти в дадена област, имате достатъчно опит и съответното обучение,говорите чужди езици и не разчитате на тоя и оня да ви нареди някъде. Без нужния ценз няма кой да ви даде много пари. Същото се отнася и за чужбина.

241

Хан Крум

преди 1 година

Ако Бойко Борисов върне всичко което е откраднал ще има аутобани между всички големи градове в България. А сега какво - дупка до дупка. Парите за ремонти на пътищата също са окрадени. Ако Бойко върне крадените пари минималната пенсия в България ще стане 2000 лв, а минималната заплата 5000 лв.

240

Петров

преди 1 година

Домусчиев се сърди че дава високи заплати от 500 лева и нямало желаещи. Щели да внасят хора от Судан ама те не могат да четат и пишат. Но какво от това? БГ феодалистите обичат ефтинията!

239

Пена

преди 1 година

Скоро ще вдигнат заплатите двойно и тройно и пак няма да има кой да им работи. Вижда се края на псевдокапитализма в Бугарско.

238

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Докато не стане мрз колкото получават брюкселските зеленчуци в Брюксел нищо няма да е както трябва, 780 бруто е 600 нето, е кой да ви работи това е все едно да роба да работи и да си плаща на робовладелеца, още повече, че народа кандидатства по-десетки обяви и никъде не го взимат, колкото и образован да е. Всички престъпни политици и олигарси ще върнат всичко.

237

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Какви заплати 2 милиона трайно безработни нерегистрирани в бюрата по-труда не получават месечен доход, а още не е въведен безусловен базов доход, никой няма да ви гласува партията на безпартийните ще ви оправи всичките до един, докато едни получават доходи като топ артисти, спортисти, политици, архитекти,инженери а други нямат и една мизерна минимална заплата и минимална пенсия , тридневна или четиридневна работна седмица нищо няма да е ок

236

Аноним

преди 1 година

Една човешка заплата трябва да започва от 1800 лв чисти а не да лъжат и да заблуждават онези в парламента с някакви стотинки дето не отговарят на инфлацията дошла от назначените черепи тоест подмяната

235

Анонимен

преди 1 година

Целта на Централните банки е да смачкат потреблението и харчовете защото е видно че има повече пари отколкото стоки,услуги и производство като цяло.Така че стягайте коланите .

234

Пеко Таков

преди 1 година

Аз вярвам на това, което виждам, а не на стъкмистиката. Народа харчи като обезумял. Да, нфлация има, но народа има повече пари, отколкото инфлацията може да стопи.

233

Истукан

преди 1 година

Не направите ли живота добре за вас, няма кой друг да го направи.

232

Анонимен

преди 1 година

Нека сега да напише тук пак някой програмист как взимал 7к чисто, ами взимал си 7к, сега те са все едно джуниър с 3к преди 2 години, та върнаха ви в детската градина.

231

Анонимен

преди 1 година

Кога заплатите не са изоставали от инфлацията?За пенсиите да не говорим.

230

Анонимен

преди 1 година

Никога в историята заплатите не са победили инфлацията !Никога !Запомнете това и си го запишете,независимо кой какво Ви говори.Вдигането на заплати носи само още и още и още инфлация и още по скъп живот.Инфлация се бори или с повече стоки и услуги или с ограничение на харченето ,заплатите ,криза и безработица!

229

Анонимен

преди 1 година

Вдно време в България не е било точно фашизъм.След това не е бил точно комунизъм.Е,явно душманите са решили да се завърнат,за да може пак да издевателстват.Ще ги познаете по това,че все им се привиждат комунисти въпреки чв такива няма."Рипни Калинке да тропниме да се пукат душманите,да се пукат душманите, хем и моите хем и твоите.'

228

Мда

преди 1 година

Традиция и при баце герб ни дьржаха с най ниските доходи докато те караха бентлита купуваха острови имоти и какво ли не

227

Анонимен

преди 1 година

До 247:Нещо си в грешка.Само от Възраждане и БСП искаха да увеличат МРЗ.Другите блокираха гласуването и искаха даже да я намалят да стане 500.Накрая служебното правителство сложи край на техния спор .

226

Анонимен

преди 1 година

Докато конците в управлението се дърпат от наведеното фелдфебелче Радев,повишаване на доходите и заплатите недейте очаква,през 2022 година услужливото"президентче"чрез своите лобистки правителства наля над десет милиарда субсидии за червеният"бизнес"когато обаче дойде моментът за вдигане на доходите и МРЗ то се направи на ударено с мокър паарцал по ушата капацина и отново заработи за червената олигархия,като отхвърли чрез служебното си правителство всички предложения за повишаване доходи!

225

Анонимен

преди 1 година

До 145 Марин:Фашистите така казват "популизъм" на истинската демокрация.Много стана модерна тази дума.Тя оправдава защо се държат зле с обикновените хора и ги докарват до мизерия.Иначе въпросните антипопулисти си гласуват с две ръце увеличаване на техните доходи,но когато е за народа не можело.Усещаш ли се как всъщност си фашист?Душманин.