178

Някой навит

преди 1 година

за плаж утре ?

177

Анонимен

преди 1 година

Големият губещ по всички начинания за 2022 е бясното кремълско джудже.

176

Бог

преди 1 година

И аз съм против антихриста Путин.

175

Анонимен

преди 1 година

Унищожихме Русия чрез Глобалното затопляне. Те повече война не могат да спечелят.

174

Анонимен

преди 1 година

Маслото на шмайзерите щеше да кипи, двигателите на танковете да бумтят, а германчетата да бягат по къси *** към Москва през 1941.

173

До 178

преди 1 година

Дори в големите градове, руснаците взимат по малко от нас, а извън тях е пълна мизерия. Отивай в Русия на хубавия стандарт и не се връщай повече.

172

Анонимен

преди 1 година

Ех, ако зимата беше такава през 1942-43 при Сталинград?

171

Анонимен

преди 1 година

Засилихме Глобалното затопляне. Отменяме зимата. Държим термостата на Света и ще изпечем Путин.

170

Анонимен

преди 1 година

Колкото му се получи на Путин изнудването с газа, толкова ще ми се получи и в успеха на "специалната операция".

169

ММ

преди 1 година

Хм, след зимата идва лято. И ако е като зимата, ще трябва мнооого ток за климатиците. При жега вятърните централи спират, защото термиките не въртят витлата (да си спомним какво стана в Германия съвсем в близкото минало). И тогава... Нека не мислим като деца. На Путин му е през дедовия. Индия за една година е увеличила вноса на газ от Русия 50 пъти!!! В Сибир отвориха специално за Китай ново находище. Путин ще се оправи, Русия е силна държава. Но ние пак ще духаме супата, защото сме много умни..

168

Офф

преди 1 година

Какво го интересуват Путин, температурите при англосаксонците? Нали и без това те не си купуват газта от Русия? Топло, студено, все тая за Путин. Единственото, което може да загуби президента на Русия е мозъчна клетка, ако реши да прочете тази дри*сня или да умре от смях...

167

Смях

преди 1 година

Падението на българската журналистика достигна невиждани дълбини, дори когато само се преписва и превежда! Самоунижението, слагачеството и откровените измислици вече са норма при българските драскачи! Не че някой се интересува от тези пасквили, ама нормалните хора имаме чувството, че този списвач си е наврял един химикал отзад и започнал да драска върху лист хартия, та се е получило това...

166

Долу РФ

преди 1 година

И самата Природа като израз на Божията Воля е срещу плановете за енергийно изнудване от страна на Рускофашистката Федерация

165

до5

преди 1 година

До Анонимени теб

164

до59

преди 1 година

кукуригууууууууууууууу петлеце

163

Сандо

преди 1 година

по скоро топлото време удължава агонията на Германия докато осъзнае какво са загубили

162

лиса

преди 1 година

До Христо Христовможе и на твоя

161

Кос

преди 1 година

До Реализма не въпроса в мястото по износа, а цената..мислиш ли, че Норвегия със този стандарт на живот ще ти продават по евтино от руснаците? Набиваната всеки ден русофобия, води далеч от всякакъв прагматизъм ...за цените у нас също трябва да благодарим на *** фобаци в ЕС, НС и извън него.

160

tral

преди 1 година

Явно и ти си получаваш заплатата от там в рубли, защо като е толкова хубаво не се пренесеш там?

159

Чуждото канче..

преди 1 година

Все Русия ви е в главата. Погледнете първо себе си ? Да не би да сте по добре от тях ? Дойде ли тока в Оокрайната ? А в Европа по евтино ли ви е от преди година ?