7

123456

преди 1 година

Абе тая стоичков като РИТНИТОПКОВЕЦ сигурно го бива.. А ИМАЛИ НЯКАКВО МИНИМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ или псува като ***??? Някой може ли да каже с какво е помогнал на обикновенните българи??? аааа научил ги е да ПСУВАТ НА МАЙКА ,, ДА КРАДАТ И ДА МРАЗЯТ БЛИЖНИЯ СИ.............

6

Vako

преди 1 година

В Монако видях единственото българско присъствие - на един площад пишеше Христо Стойчков.А ние тук безизвестните никой ще пукясаме еди ден като магарета без история.

5

Ле-ле ,

преди 1 година

...какви поплювковци само се редуват! Първо да прочетат какви са трофеите на Стоичков ..КЕШ, купа на УЕФа, Купата на Азия , купата на Япония, купата на Щатите...! Не веднъж е номиниран за златната топка, и накрая се видяха в чудо и му я дадоха! Човек който, ако другите водеха, щеше да изрине чимовете по лявото крило и ругатни ,лакти, докато не вкараше, нямаше спиране! А някакви си щатни плювачи, взели да му дават оценка! Явно разбират футбол,повече от Пеле! Русофил отдавна е диагноза!

4

Анонимен

преди 1 година

малката избухна пръсна един милион за ден

3

Поклон пред краля

преди 1 година

Поклон пред футболиста Пеле, който с огромния си талант, магията в краката си и спортменството си, накара десетки поколения и милиони хора от цял свят в последния повече от половин век да обикнат футбола за цял живот. Светла му памет!

2

Анонимен

преди 1 година

Старичков, а ти кога???

1

123456

преди 1 година

АМИ ПЕЛЕ ГО ЗНАЯ ,,а някой може ли да ми каже кой е тоя стоичков български РИТНИТОПКОВЕЦ ЛИ Е?????????? и имали някакво минимално образование ,мерси предварително.