25

Будна съвест

преди 1 година

Относно качеството на образованието в България госпожа Такева е права. Българският учител е високо квалифициран специалист. Даващите негативна оценка по-всяка вероятност са от райони, отдалечени от големите градове. Не разбирам що за идиотска позиция към учителското съсловие! Някой от тези критикари дали е в състояние да издържи 6-7 часа дневно освен собственото си невъзпитано дете и поне още 25? Но едно е ясно, че освен на системата и хаоса в държавата, децата са жертва на родителите си!

24

75

преди 1 година

Вечната Янка! 75-годишна класика. Да ни е жива и здрава да удари стотака! Всеки така бодра стража на съвременното образование.

23

Уууу

преди 1 година

Много добри неща разбира се се случиха!!!!Колко пъти ви вдигнаха незаслужено заплатите некадърници?!И има ли някой от вас, който не дава частни уроци?! И пак не ви стига!Отвратителни дебилки - от детската градина като хванеш, до 12 клас. *** даскалици. Само интриги създават.Увеличение на заплатите, но не поголовно, а само на тези, които заслужават! Ситото трябва да е мноооого ситно!

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3Не 2000 ,а 200 са им много на неграмотните даскали ....

21

Анонимен

преди 1 година

Тази вярва ли си ,учителите са по неграмотни от тези които 'убучават '

20

,,ТАКОВА,,

преди 1 година

дрънкаш глупости

19

Мила

преди 1 година

Госпожата е на 75 години, защо не се изявява в някоя частна фирма.С данъците ни непрекъснато без основание се увеличават заплатите на учителите, без да има реални резултати.За учителите се намират пари за увеличение на заплатите , а за лекари и мед.сестри няма.Що подарявате при пенсиониране на учител 11 брутни заплати, що пилеете данъците.

18

Анонимен

преди 1 година

ОБРАЗОВАНИЕТО Е ПЪЛНА ПАРОДИЯ. ОПРОСТЕТЕ УЧЕБНИЦИТЕ. ПРЕКАЛЕНО СА СЛОЖНИ. ПРЕЗ 80-ТЕ И 90-ТЕ ГОД. ТОВА, КОЕТО СЕ УЧЕШЕ В 3 КЛАС ДНЕС СЕ ИЗУЧАВА ВЪВ 2 КЛАС. ДЕЦАТА НЕ МОГАТ ДА РАЗКАЗВАТ УРОЦИТЕ СИ. ТЕСТОВАТА СИСТЕМА ГИ СЪСИПВА. ТРОИКА СЕ ПИШЕ ДОРИ САМО ЗА ПРИСЪСТВИЕ В ЧАСОВЕТЕ. УНИЩОЖИХТЕ АВТОРИТЕТА НА УЧИТЕЛИТЕ И ВЪЗПИТАТЕЛИТЕ ЗА СМЕТКА НА ДИРЕКТОРИТЕ И РОДИТЕЛИТЕ. НО ИНАЧЕ СМЕ ДОБРЕ.

17

Щирлиц

преди 1 година

Време е това създание да бъде прибрано в специално лечебно заведение.

16

Анонимен

преди 1 година

Цените на дипломите може вече да се купуват на едро, добри новини!

15

Анонимен

преди 1 година

Не мисля така..

14

Анонимен

преди 1 година

Тази женица вероятно пребивава в паралелна реалност и не вижда какво се случва в системата на българското образование...Тотална неграмотност, тотално безхаберие на учители и ученици не прочели и една книга в живота си...Делегирани бюджети, дистанционно обучение и клатещи си краката даскали в присъственото...Пълен крах и анархия...Последната матура го доказа

13

Хумор

преди 1 година

Вече следващо поколение неграмотни излизат. Вече и родителите не могат да ги обучават.

12

Смех

преди 1 година

Наяла се е.

11

Тъ

преди 1 година

Затова са такива резултатите на изпитите.

10

Анонимен

преди 1 година

Каква е тя на учителите от членовете на тройния съвет-работодатели,профсъюзи,държавни служители от властите-министерствата,парламента,съдебната или обществен регулатор за преценка.

9

Даааа

преди 1 година

Няма отърване от тези комунисти! Тази има виждания от 70-80 год на миналия век. Какво се е променило,че децата ходят с по тежки раници или че учат неща които никога няма да им са нужни,че не са подготвени,а ги бутат от клас на клас заради субсидиите.Единствено увеличиха заплатите на добрите и некадърните учители!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Боже, Боже един изкукуригал бабишер дава мнение за образованието и то било към добро?!? Моля?!? Тази, че е дементна е ясно, но защо е нужно журналистите да се подиграват с образоваността на децата ни? От училище българчетата излизат функционално неграмотни, с промити, шлифовани мозъци, лесни за манипулации, консуматорчета, единствено се приучават да зубрят безсмислени дати, числа и да се нагаждат към средата, в която са сигурни. Позор за апотеоза на шита в образованието ни!

7

хюго капет

преди 1 година

Вечната паразитираща *** - гжа Янка такева

6

Анонимен

преди 1 година

Познат :)