127

Нямам думи

преди 1 година

Христо грозев е публикувал информация взета от черния пазар в Русия срещу пари. Тази информация разкрива най секретния руски отдел за програмиране на полета на крилати ракети

126

Анонимен

преди 1 година

Как да му вярваме на Грозев, когато преди месец подкрепи активната операция на холандски медии и техни клакьори срещу България, в смисъл, че нашите граничари пазели границата и стреляли по някакво арабче! Комисия от Турция и България каза, че това е лъжа! Няма такова нещо! Този тип не се разграничи, а разпространи лъжата! Защо да му вярваме? Защо???

125

Анонимен

преди 1 година

Ми аре да ти видим сопата бе *** хахаха

124

Анонимен

преди 1 година

Христо Грозев освен че пише истината, той помага и на Путин. Разкри как срещу 500 долара всеки може да стигне до най секретните имена и телефони в Русия. Руснаците са благодарни на Грозев, но дали предателите на Русия ще са доволни

123

Анонимен

преди 1 година

Не ни вълнува Грозния.Отдавна не живее в България.Той си е купен журналист от СеРеУ като му дават статии готови,които той не разбира и само се подписва.Взима си парите и е щастлив как без труд е спечелил.Удо Улфокоте е написал цяла книга на тема "Купените журналисти".Взел е пари,да си се оправя...Само дано не го думат неговите,за да обвинят Русия...ей това е страшното.Затова гледайте да не сте ничии *** на който и да е.

122

Анонимен

преди 1 година

Путиниде пак се върнаха на опорките за освобождението. Слаба ракийка са, тъппи, но упорити. Путиниди, само с извинение няма да минете, сопата ше играе!

121

Анонимен

преди 1 година

До 124:Повечето от коментарите ги пише някакъв турчин и сам си се лайква.Психически не е добре.Скапва сайта.

120

Анонимен

преди 1 година

Тоя "журналист" не бил стъпвал в бг. от 2008, кво сте се загрижили за него, на него явно не му пука за вас

119

Анонимен

преди 1 година

До 125:Никъде не е казвала,че сме бо клуци.Ако ти си го халюцинирал си е твой проблем.

118

Анонимен

преди 1 година

До 122:Ей,ще се пукнеш от злоба,че едно време са ни освободили.Добре че не всички турци са като теб,а ти си срам и позор за свестните турци.

117

Анонимен

преди 1 година

Ми не можи ли от цялата тъпня някакъв келепирец да искарами??????

116

Анонимен

преди 1 година

Като ви чета коментарите ми става ясно защо всички и на запад и на изток ви се смеят

115

Анонимен

преди 1 година

До ahhahaah, УКРАЙНА Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ, ВИНАГИ Е БИЛА РУСКА ТЕРИТОРИЯ, ВЕКОВЕ НАРЕД УКРАЙНА Е БИЛА РУСКА ТЕРИТОРИЯ И С РУСКО НАСЕЛЕНИЕ И УКРАИНЦИТЕ СА РУСНАЦИ И ВСИЧКО ПОСТРОЕНО В УКРАЙНА, Е ПОСТРОЕНО ТО РУСНАЦИ, ЗАЩОТО УКРАЙНА Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ, ДЕ ФАКТО В МОМЕНТА РУСИЯ ВОЮВА НА СВОЯТА СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ СРЕЩУ ЧУЖДЕНЦИ!

114

Уфьььь...

преди 1 година

Пак ли оплакваме тоя ДОНОСНИК ??!!!Аман от неолиберален рев и сополи...!

113

Анонимен

преди 1 година

Путинидите се надпреварват един през друг да очернят един Българин, който разобличава машинациите на Русия. Нищо ново под слънцето, само че путинидите допускат една фундаментална грешка. Въобразяват си, че ще им се размине както през 89-а година им се размина на другарите. Надявайте се, ***, мечтите са безплатни!

112

5

преди 1 година

Той знае защо го търсят!Да му връчат медал за служба на укрите!И нашите баламурници веднага се хванаха на въдицата!Логичен край на един шпионин и диверсант под маската на журналист!Няма прошка!

111

Анонимен

преди 1 година

До 139:На 19.02. укрите изтрелват 1000 ракети към Донбас и всъщност тогава започва войната.Не руснаците са я започнали.

110

д

преди 1 година

Само който не е говорил с нормални хора от нормални държави не може да проумее, колко болна е руската нация

109

ahhahaah

преди 1 година

Както русия нямаше да напада Украйна, то били само обучения, трябва да си психично болен, за да вярваш на най-долната нация в света - комунистите от рашлия, блатото на света

108

aZ-ът

преди 1 година

Западът умира. Поне във вида, в който го познаваме. Сега де опитва в последните си спазми да отложи края. Вова няма никакво отношение, те отвътре си умират западняците. В отбора на Мароко имаше повече бели отколкото в отбора на Франция. В Лондон и Париж има райони в които полицията не влиза. В САЩ никога омразата, разделениео и недоверието между хората не е било по силно , напрежението се усеща там във въздуха. Краят на Запада е близо и аз ще седя с бира и пуканки на първия ред да го изгледам.