167

Бате Иво

преди 1 година

До Въпрос 152Ми като не заслужават оди и им го земиБоже колко *** народ по тая земя божеТо доколкото знам е доста простоСамо че да добиеш горивото или взривното вещество е сложноИначе досега да си задал въпроса заслужава ли бате Иво да притежава ядрено оръжиеАми който си го може притежаваПа дори да се казва КимДето не му пука и от извънземни камо ли от някакви си там американциДругараки поздрав от другаря Су Тя ГинИ от Ли Си Цин същоЕдиня севернокореец другия виетнамецЕ имаш ли акъл.

166

Анонимен

преди 1 година

Какво ни интересува Грозев - агент на чужди служби, не на българските. Неговите ако искат, да го пазят. Ако не, ще го очистят и ще обвинят руснаците. Рискове на професията бе, Грозев.

165

Митрофаноглу

преди 1 година

Ние го издирваме ама той да не идва при нас и да е спокоен хаххаахаахахаааа

164

Лъже

преди 1 година

МутратаНаПутин лъже повече от него.Ще го тровят с Новичок, като Скрипалови и Нвални може и с полоний- като Литвиненко.Кгб-Гру може всичко.

163

Хан Тервел

преди 1 година

Сега МИ-6 ще го гръмнат и ще препишат това на КГБ!

162

Едно нещо

преди 1 година

Не можете да направите като хората!И накрач журналистите са ви виновни,че вие сте НЕКАДЪРНИ!

161

Анонимен

преди 1 година

До 169 Дийййй!Прос като софиянец

160

Анонимен

преди 1 година

Руснаците имат спешна нужда някой да ги освободи от Кремълската тирания! Видя се, че сами не могат да се справят, трябва да им помогнем! Свобода за Русия!

159

Анонимен

преди 1 година

Империята на злото ще тормози света докато не се самоизяде за пореден път. Толкова са деградирали от алкохол, че не помнят историята отпреди 30 години

158

Дийййй!

преди 1 година

Много комунисти тука.А вървете до Москва. Има руска тройка с шейна.Маша, Даша и Маруся ви чакат.

157

НЯКОЙ

преди 1 година

Само за сведение - първата присъда на Навални е, че е откраднал много пари от френска фирма, втората присъда е за това, че е нарушил мярката " домашен арест ". Та след две присъди за криминални деяния Навални стана " борец за свобода и демокрация ". А наш Христо в разследването за Навални е забравил тези подробности. Използвал е само отворени източници, значи като напишеш Путин в интернет и веднага излиза кого ще отровят, те това е баш журналист.

156

п.п.

преди 1 година

вярвам на руския посланик.........и на никой друг!

155

като бай тошо

преди 1 година

никой не го търси, той се крие! абе, льо-льо, ако беше важен престъпник, досега руснаците щяха да те очистят, преди тайните служби да разберат!

154

bbb

преди 1 година

До Въпрос 153Самият Грозев каза, че за материалите си ползва информация главно от статии, материали във Фейсбук и разни електронни сайтове! Не му приписвайте чак такива разузнавачески способности.

153

Алфа рисърч

преди 1 година

Искате ли веднага да станем руска губерния?

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 162, ше има стена на срама, ама там ше са само снимки на троловеРубладжии. Очаквайте!

151

Василев

преди 1 година

Като ви затворят Лулойл и ще се удремете селяни прости, хем скъпи горива, хем съкращения, хем затваряне на малки спомагателни бизнеси за услуги към рафинерията, хем и ще пап.кате ташу.нките на англичани,американци и холандци по съюзническому слогинско!Заемете българска позиция, не русофилска , не американофилска!Агент Лора Хаспъл!ЦРУ!!!

150

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да се създаде "Стена на срама" , на тази стена, да бъдат снимките на всички убити през последните почти девет години в Украйна, сътворени убийства от нацистите и Киевската фашистка власт и друга "Стена на позора" и на нея, да бъдат лицата на убийците и предателите-нацисти, не само от украинските фашисти, а всички участвали в сътворяването на тази кървава баня и касапница и изтезания на цивилни хора в продължение на почти девет години!

149

Анонимен

преди 1 година

това да се работи за нечии служби / в случая - британските / си крие своите рискове .

148

Предлагам

преди 1 година

Христо Грозев да напише мейл до Путин как се добива секретна информация в Русия за 500 долара