7

Със сигурност

преди 1 година

Домашните продукти които продават на сергията са в пъти по-полезни от кауфландските там където проверките спират!Ай стига филми,че РЗИ правят нещо правят на обикновения човек на големите хипер маркетинг не!НА РЗИ СЪМ ИМ НАБРАЛ И ЩЕ ГИ СЪДЯ НЕГОДНИЦИТЕ МУ ЖАЛКИ.Заради тях има много прекрити случаи с ковид от които и те не ми обясниха кво що иначе мерки да се спазват ВАЩА МАМА АЛЧНА.РЗИ Е ИНСТИТУЦИЯ БРАНЕЩА ЕЛИТА И НЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА!!! НИЕ ЩЕ СИ ЯДЕМ КАУФЛАНДСКИТЕ СКЪПИ *** И ТОВА.

6

Пенсионер

преди 1 година

Пазарите са за това, да се продава собствено продукция. Сега е достатъчно студено да се продават и месни и млечни продукти.На който не му харесва да върви в Кауфланд.Там имат документи за произход , но скъпо и не качествено.Има такива дето се правят на разследващи журналисти , вечно не доволни от нещо.

5

Анонимен

преди 1 година

До 5 : Не си чувал/чел щото толко то капацитета. Мед.сестри в лабораториите, където се взема кръв за изследвания се наричат КЛИНИЧНИ ЛАБОРАНТИ. Ай ся - знаеш едно нещо повече.

4

Айтита, сър

преди 1 година

За първи път чувам лаборантка да взима кръв. Айтитата вече съвсем не правят разлика между медицинска сестра, доктор, санитар, лаборант. Следващия път след като се боцка с видимо нестерилни игли като нищо може да седне и при портиера.

3

Верно ли

преди 1 година

да, само в кауфланд всичко е законно, чисто и проверено (опа лапсус - произведено) в лаборатории. бон апети!

2

страх

преди 1 година

страшни проблеми и страшно място за решаването им. Като не те кефи тази лаборантка, *** на друго място. Като те е страх от "незаконните" яйца, *** в хипермаркета. Какво снимате и мрънкате само

1

Асан

преди 1 година

Колко е килото на суджука :)))