11

В.

преди 1 година

СиньоЗелено обичам.

10

Анонимен

преди 1 година

Плащам данъци ,къде е Жорко Любенов ?Коледа го нема Нова година го нема ,Еми не тревенпрез другото време да маниполира.

9

Спектрометър

преди 1 година

Задължително трябва да се облечете по посочения в статията начин и точно в тези цветове, за да не стане някоя грешка на гейпарада.

8

Анонимен

преди 1 година

Моите са на дъгата.

7

Ром"с

преди 1 година

Това трябваше снощи преди Новата Година да се пусне ..за да знаем в кой цвят да посрещнем Новата Година по китайският календар ,където 2023 е годината на заека -котката...изостанаха от Днес отново..разбираемо е ..Нова Година е..

6

Неточна астрология

преди 1 година

Астрологията е пълна бутафория.Аз съм Овен и любимият ми цвят който вибрира със същата вибрация като мен самият и ме кара да се чувствам изпълнен със страст е виолетово, а не червено.А най-опасният знак е Стрелецът, тъй като според статистиките, а не според субективните астролози именно от него има най-много и най-опасни хора.Освен това е и най-творческият знак.Тед Бънди,Пабло Ескобар,Сталин и 70% от всички номер едно най-опасни хора са събрани в него.И се радвам че винаги е на страната на Овена

5

Либераст

преди 1 година

Време е вече зодиите да станат поне 100 и всеки сам да си ги избира, според това как се чувства - каква е тази дискриминация?

4

Диньо Халембака

преди 1 година

Нашенецът е толкова "....", подарили му скъп пуловер, но имало малко розово, и го е срам да го носи, да не го нарочат за "....", че и на правнуците му след 50 години да викат "Мани го тоя, той е от "....."

3

Анонимен

преди 1 година

Розовото е новият модерен цвят на жендърска Европа.

2

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая статия бе? Нека се обединим, да носим зелено! Да боядисаме еврото в зелено!

1

Анонимен

преди 1 година

Като видя червено ставам като бик.