Снимка: Istock

Всеки човек предпочита определени цветове повече от други и това е съвсем естествено. Цветовете са много важни за нас, дори понякога да не го осъзнаваме. Те оказват влияние върху нашето настроение, мотивация, желание за любов. Смята се дори, че могат да повишат или отнемат от положителната ни енергия. Когато предстои да посрещнем следващата календарна година, никога не пропускаме да разберем кои цветове ще са късметлийски за нас според зодиакалния ни знак. Ако сте любопитни, вижте повече в галерията ни.

Овен

Бяло и жълто ще са цветовете, които ще ви носят късмет през новата 2023, скъпи Овни, разбира се, освен червеното. Червените багри символизират жизненост, страст, сила. От друга страна синьото, черното и зеленото са цветовете, които родените под знака на тази зодия е добре да избягват да носят, тъй като са противоположните нюанси на Марс,, който е управляваща тяхна планета.

Телец

Телци, вашите цветове за благополучие през 2023 са розово и бяло. Телецът е земен знак, управляван от Венера, а зеленото също може да бъде енергизиращо за него. Западни астролози ви съветват да носите тези два цвята или да закупите артикули за декорация например за специални събития или в началото на годината, ако искате много щастлива нова година по отношение на любовта, парите.

Близнаци

Жълтото и зеленото са нюансите, които ще донесат на Близнаците много успехи през 2023. Тези багри символизират успех и щастие. Можете да добавите и розово и бяло. След преживяване на моменти на напрежение или гняв, тези цветове могат да ви помогнат да си върнете баланса. Зеленото също не е за подценяване, дори като аксесоар, ако искате да ви забелязват.

Рак

Вашите цветове за успех са бяло, пурпурно, сребристо, златно и лимоненожълто. Това са и цветове за късмет, положителни емоции за вас. През 2023 г. животът на Рака се очаква да бъде повече радостен и изглежда, че щастливите нюанси ще повишат положителните ви емоции, но бъдете внимателни с тъмните нюанси.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase