40

Анонимен

преди 1 година

До 55:Не е вярно.Укрите бяха забранили българския,руския и всякакви други езици още преди войната.То там бг не останаха.През 2015-та укрите стреляха по тях,после доста се изнесоха,а който остана беше мобилизиран и вече е ритнал камбаната.

39

Анонимен

преди 1 година

Сатаниста с програмката за лайкове се събуди.Да гори в ада дано.Да се задави с центовете където му дават.

38

...

преди 1 година

Явни знаци, че Кремъл буксува и губи. Дори и те не знаят какви са им целите и всеки ден споменават думата преговори.

37

малка

преди 1 година

ли ви е русия-една богата държава ,има всичко,оставете народите да си живеят в държавите,претенции към вас никой няма-СВЕТА ИСКА МИР-само -ВИЕ СТЕ ЗАБЛУДЕНИ ИЛИ не разбирате това-ЖАЛКО

36

Анонимен

преди 1 година

Лавров тия ги разпрявай на вашите алкохолици там дет вярват на всяка глупост която изръсиш.

35

Лавров лъже

преди 1 година

Пак! Както винаги! Аз не съм виждал по-безочлив хунта като тази в Русия. Запада беше изцяло заспал и искаше да си търгува. Даже и Крим му простиха и двете *** републики. Да имаше някакво мрънкане и санкции, но повечето санкции наложи Путин за да поущрява местоно производство. След Крим в Русия имаше Олимпийски игри, световно по футбол и т.н. Тоест всичко щеше да си е Ок. В Украйна нямаше масова подкрепа за отвоюване на ДНР и Крим. Та всичко щеше да си се нареди. Но джуджето иска още

34

Анонимен

преди 1 година

Вместо война можеше да вземе на заем нашите политици да ги сложи в Киев.Разрушават по хамериканска поръчка всякакви икономики,унищожават енергетики чрез закриване на ТЕЦ и докарване до аварии на АЕЦ с гориво,което не е за тях.Закриват заводи,фалират бизнеси,гласуват предколедно намаляване на доходите на населението да може да го докарат до отчаяние,изнасят към чужди държави по 500 милиона..супер са в геноцида!Струват по-евтино от всякакви бомби,а резултата е същия.

33

Хаха

преди 1 година

Руслямистите са слаби и безпомощни. Ще ги бият като ***...

32

tot

преди 1 година

Докато има тъкива лидери,Москва ще,,рони сълзии''а шепа самозабравили се цербери за да не засегнат ,,егото си'' са се впрегнали да разрушат и РАЗЦЕПЯТ ОТНОВО Съветските Републики,коити ще мизерстват и ръфат корички за да оцелеят,докато Московската банда ПРЕСТЪПНИЦИ си прави ,,САПУКО''!!!Рано или късно и тоя дъртак и Путин ще си идат и НИКОЙ НЯМА ДА ПЛАЧЕ ЗА ТЯХ,но Ruski[ narod,za seten pyt pokaza ,qe ne e za SVOBODA I NEZAVISIMOST,a e edin STRAHLIV i POBSKI NAROD !!!

31

Анонимен

преди 1 година

България зае уникалана позиция по отношение на нашествието на кремъл в Украина. Независимо от изхода на този конфлик ние ще бъдем в групата на губещите.

30

Анонимен

преди 1 година

"какво ще направи скaпaното ти НАТО освен да продължава да дава оръжия?" ___ Спецназовецът Джек Мърфи бил получил информация от бивши разведки и пише в сайта си, че сереуто било извършило и планирало извършването на диверсии на руска територия. Газопроводът "Северен поток" и Кримският мост са нагледен пример.

29

Анонимен

преди 1 година

лавра пошал на Х...

28

Анонимен

преди 1 година

кой е тоя; защо му дават да цапа ефира???

27

Майната ви....

преди 1 година

А така , Лавров. Търпение му е майката. Ама да видим кога ще свърши търпението на НАТО и да видите кон боб яде ли ?

26

Анонимен

преди 1 година

Kaкви нагляри са тия руски алкоhолици. Окупират чужда територия и искат мир ако им признаят откраднатото.....Ще върнете всичко заедно с лихвите

25

Анонимен

преди 1 година

едно не ми е ясно, право хортуваш за тиквaтa.

24

Анонимен

преди 1 година

Путин, Песков, Лавров, Украйна. Дон Кихот, Санчо Панса, Русинант, вятърни мелници!

23

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да спечелите - очакват ви червеи

22

Анонимен

преди 1 година

Най добрият индяниц, мъpтвият индяниц!

21

Ще - ще на връх мъде

преди 1 година

- Как сказал товариш сталин.!.