163

НАТО

преди 1 година

Раша е тотал банкрут вече. Амин.

162

Марс

преди 1 година

Няма да я изтощят.Войната ще свърши тогава,и когато Русия пожелае.

161

Антонии

преди 1 година

Русия винаги е била агресор и войнолюбец. Цитат на немския Ханс ДИТРИХ ГЕНШЕР. По добре американци да те окупират отколкото руснаци да те освободят. Българска поговорка. Къде е стъпил руски ботуш трева не никне. Само българските лакей обслужващи Русия още не са разбрали тази истина. Основно Възраждане, Бсп, Дс и президента Радев Решетников и неговия токсичен и кагабейски екип. Имаме златния шанс да се освободим от путинофилията и руското икономическо робство сега.

160

toti

преди 1 година

ХА ХА ХАААА...МНого ли време ти трябваше да разбереш ЧЕ СИ ПРЕЦАКАН !!

159

Недоразбрал

преди 1 година

Тоа не разбра ли,че тряа да си стяга багажът за Хага!Холанците са му приготвили специално оборудвана стая с дебели стоманени решетки,за да се чувства спокоен докато им гостува и докат го изпроводят до доживотното му жилище от 10кв.метра!!И за какво беше цялото драпане,крадене и съсипия на Ватландия,щом ще завършите всички като обикновени пандисчии на гол хляб и студена водица?То не бе тръшкане,плашене,фукане и какво?!Ще се оставим да ни върнете в блатото и да ни стрижете и доите ли?!Съмневамсе

158

Хахаха

преди 1 година

Раша от 19 век не си е е зареждала батериите....п.а никой дрег им виновен

157

питанка

преди 1 година

Ъхъ , ясно е колко умен и способен е северносибирския мужик-алкохолик, и какво ново и иновативно мислене има! Разбрахме за най-новите модерни и безаналогови С500 и С600 а кога ще видим и С700 и С800. И какво ще има след С900? пак отначало, ли ще се минава на "литровки" : С1000 , С2000 , С3000 ?

156

!

преди 1 година

Русия иска преговори само, се предайте и ни дайте земята си. Плюс забравете за всички зверства които извършихме! Какво толкова искаме?

155

Анонимен

преди 1 година

Ди Тттт Кво значи да дразниш руснаците?

154

Килгор Траут

преди 1 година

Извадили са най-новото оръжие ,,Льо Саж"! Стреля със специално лепило и направо залепва всичко във въздуха. Сега и в КИсмоса, на 250 км. А вие тук спорете кой е изобретил чушкопека...

153

Тттт

преди 1 година

До 257 . Аз ще ти кажа. Тази която се върже на глупостите на САЩ като Украйна и започне да дразни руснаците.

152

Нъл тъй

преди 1 година

Мирни преговори и после чакаме да видим коя ще е следващата държава нападната от русия.

151

Факт

преди 1 година

За съжаление е точно така! ФАЩ твърдят,че не искат световна война ,но създаването на конфликти и на други места - Тайван, Южна Корея, някак си доказва обратното! И ако може ние да не подмазваме толкова ,че не искам да ме будят изтребители минаващи над София цяла нощ!!!

150

Анонимен

преди 1 година

Показателно е, че за "изостанала комсомолска технология" говори индивид, чиито предци през вековете не са родили нищо по-технологично от чушкопек.

149

Анонимен

преди 1 година

Рептилите се надяват да изтощят Русия, но вчера Министерството на отбраната на РФ получи нова партида изтребители 5-то поколение Су-57, произведени в КнААЗ в град Комсомолск на Амур.

148

Анонимен

преди 1 година

230, руснаците работят толкова успешно по нея, че още преди година я изпитаха и удариха свой бракуван космически обект. Ракетата им се нарича "Нудоль".

147

Анонимен

преди 1 година

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че пиндостанците искат да възобновят инспекциите по СНВ-3, но не са готови да се държат честно.

146

Анонимен

преди 1 година

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че по дипломатически канали пиндостанците са го уверили, че не планират да встъпват в пряка война с Русия.

145

До 223

преди 1 година

С500 се разпознава от другите "С"-та по това, че бойната й глава е тоалетна чиния, корпусът - перална машина, а двигателят - коктейл "***".

144

Иван

преди 1 година

И какво - работим цяла година за има-няма няколко дена почивка, а видими резултати няма. Поне да ни пожалят спокойствието, а то - война. Особено е неприятно да имаш неприятности. Уж имало права на човека.