24

Анонимен

преди 1 година

Още един украински бандит, който ще се изкара борец за човешки права. Нашите силно наведени медии, обичащи да целуват изходни от вер с тия ще го направят сега герой. Тоя не е по различен от бургаските обирджии или от тия които обраха инкасо колата в ринг мола. Плащайте го на фронта при другите нацита там ще им е много забавно

23

Анонимен

преди 1 година

Повечето там не са украински граждани. Драги ми журналисти, като видите украинско знаме, това не означава непременно че виждате украински граждани, както като видите руски знамена, не означава непременно че Костя Копейкин е руснак.

22

Аха

преди 1 година

Източвали са пари от сметките на хора от 84 държави, и наглите укри пак са наметнали знамената, и пак искат, тропат, протестиеат как престъпникът е прав, чист и целият в бяло... Мнооого сте нагли, пасмина.

21

Шопа

преди 1 година

Е нашите ***, не се научиха, кого да задържат, и кого не. Мислих Абдулах Бюкюк ще е обица, но ***, направо си е вдлъбнато.

20

АК-48

преди 1 година

В БГ-то едно укро да излезе на какъвто и да е протест, и особено завит с укронацито знаме и веднага е супер новина на подкупните ни медии.

19

Анонимен

преди 1 година

Пращайте го на укашенко този престъпник,там има съдебна система и ще получи справедливост. Напълни се Еворпа с тези усроински престъпници.

18

БАНко

преди 1 година

КОЛКО МИЛИОНА ПРЕСТЪПНИЦИ ИМА УКРАЙНА ???

17

Анонимен

преди 1 година

Щом е влязло в Интерпол няма нужда от умуване

16

Анонимен

преди 1 година

Да, на екстрадицията!

15

Анонимен

преди 1 година

Аз четирима виждам. Вероятно жена мму, сестра му, и двамата братовчеди. Ами защо като го обвиняват в "международна" престъпна дейност, само Беларус го издирва? Не че искам да оневинявам престъпници, но спонтанно ми възникна тоя въпрос. Щом Интерпол го издирва ще трябва да го дадем.

14

Натовеца

преди 1 година

5 украинци и протест достоен за новина вече ????Пълен позор сте бг "журналисти"

13

Нане

преди 1 година

Бас ловим, че скоро наще айдучета, ще извият от укрите по морето... Тия са много по нагли и брутални от тях... ===))) ще има преразпределение на бизнеса...

12

Анонимен

преди 1 година

Интерпол Минск е клон/филиал на Интерпол Централ,който трябва да разреши въпроса щото сигнала с данните е подаден до тях със съответната по цвят бюлетина и той трябва да се произнесе по случая свързан с делото и обвинението от Минск за вярност на изследването на следствието на какъв етап на производство е и да дойдат да си го изискват с представители по документи за предаване или да го зачислят по местопребиваване за предаване на следващия Интерпол щот той не пребивава постоянно с адрес у нас.

11

gosho

преди 1 година

До Т.Шак kude prochete che zapovadta za zadurjane e ot 2016godina.t.shak rusofilski.

10

Анонимен

преди 1 година

Нашата съдебна система...неадекватна както винаги..Ако искат и платинена бюлетина да изкарат слугите от Минск...Никога не трябва да се предават в ръцете на злодеите ...

9

VladTepes

преди 1 година

Трофимчук има нужда от дълга спокойна почивка в ол инклузив УИКОР СИЗО Минск или 8 Жодино.

8

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... няма как да бъдеш третиран като "престъпник", след като доказано престъпни и терористични държави като путинова раша и Беларус на лукашенко са те нарочили за такъв ... !!!

7

Нане

преди 1 година

Колко ли крими елементи от укрия се разхождат по територията... Бедняците ги пращат за пушечно месо на фронта... Това представлява хунтата в куев... ===)))

6

Анонимен

преди 1 година

ДА Европа трябва да бъде толерантна към престъпниците които са с украински произход, както българите са толерантни към тъмнокожите българи.

5

Анонимен

преди 1 година

Мале, никога не съм предполагал, че тия украинци са такава гнустна нация... Онзи от преди 10 години е бандит, те му организират протест...