48

Свобода

преди 1 година

Време е и Русия да приеме новата реалност! А тя е че се провали, и продължава до го прави! С Русия никакви компромиси - утре ще си окупира нови четири области, следващата зима други четири, след три години още осем... Не трябва да й се дава нито педя украйнска земя, да си събира армията от пияници, крадци и изнасилвачи, и да се прибира в голямото нищо, което представлява!

47

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги е искала мир и преговори още от началото на военната операция. Още март месец Путин направи първо предложение на Украйна - демилитаризация, денацификация, гаранция че няма да да влиза във военни съюзи, признаване на Крим и независимост на ДНР и ЛНР (само независимост, не присъединяване към Русия). Това беше изключително изгодно за Украйна, защото ДНР и ЛНР де факто и без това си бяха независими. Но нацисткия режим в Киев отказа предложението.

46

Анонимен

преди 1 година

Има такава традиция при Путин - второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

45

Анонимен

преди 1 година

Това дали ще има мир ще решат военните. Като кажат, няма как издържим повече, нямаме сили и ресурси, тогава ще има мир. Дотогава ще име военни действия. Работата е истинска чорба. Има анексирани територии. Дори Путин да реши да се откаже от тези територии, ще означава че ще върви против конституцията, тоест, противоконституционно е за Русия да се откаже от анексирани територии.

44

Анонимен

преди 1 година

Киевския режим незабелязано пусна черни трансплантолози на Запада в Украйна за износ на човешки органи. В хода на специалната военна операция на Русия в Украйна, бягащите нацисти и натовски инструктори не успяват да заметат всички следи и оставят документи, медицински карти и други доказателства, че след държавния преврат в Киев през 2014 година, със съдействието на Саакашвили( Саакашвили по време на управлението си в Грузия организира доставка на човвешки органи за САЩ използвайки политическите затворници) се отваря нов украински канал за износ и продажба на човешки органи. Украински.

43

Анонимен

преди 1 година

Пресцентъра на Кремъл: 1. Не може да се очаква каквито и да е празнично примирие (новогодишно или коледно). 2. Специалната Военна Операция ще продължава. На текущия етап основния фокус са ДНР и ЛНР. 3. Путин до края на годината ще се срещне с ръководството на четирите нови региони на Русия. 4. Присъединяването към Русия на Одеса и Чернигов е възможно, ако такава е волята на техните жители.

42

Анонимен

преди 1 година

Руският президент Владимир Путин отдавна предупреди Украйна, че ако Киев не се съгласи с първоначалните, много умерени искания на Москва, тогава ще загуби и други територии освен Донбас. Тъй като Зеленски и компания, подкрепяни от САЩ и Великобритания, не се съгласиха, Украйна загуби още два региона, които по всички правила бяха приети като част от Русия.

41

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам, да не позволяваме на Путин да напада Украйна!

40

Анонимен

преди 1 година

Тъй като Киев, както виждаме, продължава да игнорира обективната реалност, Русия, след като понабие ВСУ, със сигурност ще разшири своите изисквания. Историческа Новоросия с достъп до Приднестровието, включително Киев - "майката на руските градове" с улица на името на Даша Дугина в историческия център, това е минимумът, който Русия може да поиска, за да се смята за победител.

39

Анонимен

преди 1 година

След което няма гаранция, че Путин няма да поиска още 4, после още 4...и така, докато стигне, докъдето му позволим.

38

Айдее

преди 1 година

И в Истанбул взрив на газопровод! Само да не е новия хъб?

37

Анонимен

преди 1 година

До До 40Вулгарен си и ще ти кажа, в твоят живот п..ката може да разбира само от това което си мислиш ти, но от нея се ражда нов живот, така че, това е моят отговор за теб

36

До 42

преди 1 година

Къде си бе Мики Маус, не искаш ли да се разходиш малко до Колима, да се постоплиш, ъ.

35

Анонимен

преди 1 година

Пресков! губиш доверие , регионите са пет с Одеска област.

34

До 33

преди 1 година

Да бе Кукубоецо, европейци, евреи, *** и наш *** като се юрнат да живеят в Сибир, стой та гледай

33

Анонимен

преди 1 година

До ...Нужно ли е да се излива толкова злоба, когато дискутираме вероятности във форума, нека има мнения, нека се говори открито и без срам, но те моля, онова с креватните гимнастики го остави за друго място, а не обиждай хората заради тяхното мнение.

32

Защо

преди 1 година

Глупавогрознобедните завиждат и мразят умнокрасивобогатите?

31

DAMRE

преди 1 година

Ристя Грозев

30

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще си се получи както си требе. Ше остане реването на умнокрасивобогатите.

29

Анонимен

преди 1 година

Вероятно това е тъжната истина. Украйна се подлъга по "големият си брат и сестра", провокира Русия и ето на. Сега иска да си върне територии които са адски скъпи и адски трудни за връщане. Най-лошото е, че САЩ и Европа също ще искат влияние и какво стана. Патриотизмът мирише на пари. Личното ми мнение е че Украйна би била в пъти по просперираща държава, ако е съюзник на Русия. Това е земя разпокъсвана от векове от своите съседи