68

Анонимен

преди 1 година

Реалностите трябва да се променят и да се сключи мирен договор.

67

:)

преди 1 година

Скоро ще видите мирния план т.е. кон боб яде ли

66

Анонимен

преди 1 година

Само ПП и Кирил Петков ще оправят тази бензоколонка на Китай с ракети.Давай, Кирчо!

65

НЯМА МИРЕН ПЛАН

преди 1 година

РУСИЯ ИСКА ДА ЗАГРАБИ ЧУЖДИ ЗЕМИ И ЩЕ ГО ПРАВИ ВИНАГИ----ЗАЩОТО Е АГРЕСОР И ЗАВОЕВАТЕЛ!

64

Анонимен

преди 1 година

Човечеството вече го е измислило как да стане та да няма войни. Първи бяха САЩ още преди 200 години. Създадоха си 49те щата и до сега нито един щат не е обявил война на друг. Сега в Европа се създаде ЕС паднаха между тях границите и народите видяха, че могат да съществуват заедно без граници между тях и без войни. Това трудно се разбира от тоталитарни и националистически държави като Русия, Сърбия, С. Корея.

63

Анонимен

преди 1 година

2008 година когато Путин отцепи една пета от Грузия в интервю за немската телевизия каза, че няма никакви териториални претенции към Украйна. Има запис. 2014 година на церемонията по анексиране на Крим, Путин заяви, че няма да последват други територии от Украйна. Има запис. Един жалък лъжец чийто думи не струват и пет пари.

62

Анонимен

преди 1 година

С русия трябва да се преговаря с голямо уважение и много добре въоръжени. Соломон Паси

61

Анонимен

преди 1 година

Русия има огромна територия, която не може да контролира, инфраструктурата е плачевна и е на светлинни години от Европа. На тоя фон добавянето на още територии е шизофренно и ги води към по-бърза гибел. Много скоро ще имат работа и с китайци и с японци, че и с турци.

60

Анонимен

преди 1 година

Военнопрестъпник!

59

от село

преди 1 година

Аз съм на мнение, че Русия трябва да се разпадне изцяло, в противен случай тя ще бъде пречка за Мира по света. Нима Русия има Нотариален акт за Сибир или за региона на Волга? Няма, нали? Ами ние българите си искаме района на Волга, защото това е нашата прародина! Нима Кьонисберг (Калининград) е руски? Нищо подобно! С Русия не трябва да се допускат никакви компромиси, това е една агресивна държава към Света. Тази държава трябва да се разпадне на губерни и нищо повече!

58

Анонимен

преди 1 година

Луди хора

57

Анонимен

преди 1 година

Докато има русия, ще има и опасност от войни

56

Дядо от село

преди 1 година

Когато русия ти говори за мир, се хващай за оръжието.Един ден преди да нападнат Украйна, обясняваха, че никога няма да нападнат.Вече няма кой да им вярва..

55

Тъпчотп

преди 1 година

Територията се меняли ама това е било в миналите векове когато човешкия живот е струвало нула. Ами тогава турция да вземе кърджали защото е по-силна да вземе и кипър гърците да духат супата и изобщо целия свят да влезе във войни абе вие мозък имате ли или сте толкова прости тука в този форум

54

Анонимен

преди 1 година

Сещаме се, ще ги прати да воюват

53

Анонимен

преди 1 година

Всеки дом е построен въху нечий дом. Териториите се менят през годините, едни ги губят, други ги печелят. Наивно е да се мисли по друг начин.

52

Анонимен

преди 1 година

Азия се събужда. Европа може само да увеличи покупките на скъп ВПГ. Но според икономистите ще бъде все по-сложно: Азия се събужда от зимен сън. Според Китайската национална морска петролна корпорация вносът на втечнен природен газ в Китай ще се увеличи със седем процента през 2023 г. Същата динамика се отбелязва в Япония, Пакистан и Индия. За да се конкурира с азиатските купувачи, Европейският съюз ще трябва да плаща още повече - както за газ, така и за транспорт.

51

Анонимен

преди 1 година

Финансирането на Украйна става все по-тежко бреме за западните държави, които изпитват икономически проблеми.

50

Анонимен

преди 1 година

Специалната военна операция на Русия ще продължи до пълното разпадана на ЕС. Русия няма интерес от съществуването на враждебни образувания в нейната западна окрайна. САЩ също нямат интерес от съществуването на конкурент в лицето на ЕС - тук интересите на Русия и САЩ съвпадат. Това ще отнеме време, ЕС е мощен икономически съюз, но вече е потъващ кораб. След това Русия ще приключи с Украйна за 2 дни.

49

Анонимен

преди 1 година

Русия е готова за продължителна конфронтация с НАТО. Впоследствие Зеленски може да поиска да посети европейските страни, които са подчинени на Америка. Посещението му ще бъде "чест" и доказателство за искрената подкрепа на ЕС към Киев.