9

Анонимен

преди 1 година

Русия не разглежда ситуацията в Украйна във формат на победа и поражение, а се готви да се справи с НАТО веднъж завинаги.

8

Анонимен

преди 1 година

Киряк *** ограби България

7

Анонимен

преди 1 година

Още 60 000 финландски семейства са под прага на бедността! Енергийната криза и инфлацията бързо намаляват покупателната способност на населението и затова тази Коледа мнозина ще трябва да спестят от подаръци дори за децата. Порталът предоставя коментар на психолог по този въпрос."Можете да кажете на децата, че тази година нашето семейство няма възможност да помогне на Дядо Коледа толкова, колкото преди. Или да им кажете, че сега има много бедни деца, които се нуждаят от подаръци повече от нас", предлага съветите си психологът Кирсти Лонка

6

Успешна година

преди 1 година

България изпраща една добра година, живеем добре в ЕС и НАТО. Икономиката се развива, България е сред най-големите производители и износители на трите най-важни военновременни стоки - електричество, зърно и оръжия. България с най-нисък дълг към БВП, с едни от най-ниските лихви за бизнес и население, и бюджетни дефицити. Инфлацията е сред най-ниските в страните от Източна Европа. Енергетиката освободена от руската зависимост дава спокойствие през зимата за бизнеса и за населението. Освободихме се от руското ядрено гориво и минахме на американско гориво от Уестингхаус - безспорно една успешна

5

ОЧАКВАМ

преди 1 година

2023 година да е приключила войната.Путин да е разбил бандите на Зеле. В България да няма украински навлеци и да има работа за българите.Очаквам също и справедливост.Борисов да е в затвора,Д.Пеевски да е беден,а ,,Ахмад,, Доган да е пристанал на Кадиров! Старите *** да са умрели,а южните Макета да са част от Софийските дупетата!България над всичко!

4

Анонимен

преди 1 година

Има противопоставяне катализирано от мpъcната война на Русия в Украйна. Противопоставянето е русофили срещу българския народ.

3

Анонимен

преди 1 година

Купете един самолетоносач за новите ви самолети Ф-16 и нападнете Крим със самолетоносача.

2

Анонимен

преди 1 година

Вместо заплати на хората, взеха и подариха бюджета на украинци и САЩ, че и милиарди дълг теглят още. Народът умира, а те продължават грабежа и хиперинфлацията.

1

Натовеца

преди 1 година

на този етап само нов 9-ти ни оправя нищо друго !