29

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 32: "Кирил Петков не е гонил руски дипломати"? Хайде де. Според теб министър-председателят за нищо не отговаря. Не ни баламосвай.

28

Анонимен

преди 1 година

До Все не намираме хора Кирил Петков не е гонил руски дипломати. А новите Ф-16 ги поръчват Гуфи и този другият негов побратим от БСП. Министър на отбраната от ПП не е имало.

27

Все не намираме хора

преди 1 година

Първо " ИТН" - два пъти можеха да направят правителство и не направиха, и за капак с вот на недоверие заедно с ГЕРБ и ДПС свали третото правителство. Хайде Киро и Асен (ПП). И те наченаха г'лупостите. Кой е очаквал че ще изгонят 70 руски дипломати и служители и ще доставят два-три пъти по-скъп газ само за да не е руски. Кой е очаквал че ще надуят инфлацията като раздават пари на калпак. И като капак още два и кусур милиарда за Ф16 на зелено. А г'лупостите на ЕС? Таван за руският нефт и няма вече

26

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 26: Е, тези г'лупости можеше да ни ги спестиш. Каква война ще спечели Украйна? Дърва и въглища им трябват на украинците за да изкарат зимата. ....................... А ние имаме достатъчно наши проблеми.

25

Анонимен

преди 1 година

Равносметката за 2022 г.:Светът полудя и откачени говорят как мир се постига с оръжия.Ужасна година.Дано през 2023-та се излекуват лудите.

24

Анонимен

преди 1 година

Докато не излъчите хора с грижа за Народа законно правителство Няма да има ! -тея сега всичките избрани с по 10-15 % Всичките са Предатели,жалки марионетки на олигарси,чуждопоклонници, родоотстъпници,абе гнусотия и порнография ,но мн АЛЧНИ !

23

Някой

преди 1 година

По-някакъв странен начин България винаги помага с най-доброто и винаги е използвана и унизена. Това не научиха нашите ***. Но пък всеки си плаща сметката по един или друг начин.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Страшното за русофилите ще настъпи пролетта не заради липсата на газ а когато украинците освободят и последния квадратен метър украинска земя. Ще се окаже че русофилите са си пропиляли живота да служат на банда кремълски разбойници. Тогава ще настъпи страшното за русофилството.

21

Анонимен

преди 1 година

Как няма да има противопоставяне. Ето пресният пример с Христо Грозев. Вместо да го защитят като българин и човек разкрил невероятни мpъсотии убийства и отравяния на руските служби, русофилите от БСП и Възраждане го обявяват за терорист все едно Грозев е извършил убиствата а не руските служби. Т.н. възход мълчат като п.... по въпроса. Кажете ми как честните българи които ясно виждат кой е крив и кой е прав могат да живеят в примирие с тези русофили подръжници на руския тероризъм?

20

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Кирил Петков сме на този хал!

19

Анонимен

преди 1 година

Равносметката е, че България изостава от абсолютно всички развити страни и вече се числим към 3-тия континент заедно с тези на които се присмивате заради цвета на кожата..

18

Анонимен

преди 1 година

Киряк *** Пп и дайбългария са виновни за всичко

17

Анонимен

преди 1 година

До 14: Ако сега не се състави евро-атлантическо правителво в този ясно изразен про-европейски Парламент, забрави след това за това..

16

Анонимен

преди 1 година

Равносметка .Народ не иска да се дават оръжие ,депутати дават .Журналисти се продават и манипулират народ страда .!Оценка 32г депутати журналисти против народа видно е

15

Анонимен

преди 1 година

Политически онуфрита до последния ,това се наблюдава

14

Анонимен

преди 1 година

Война ???Къде е тая война ???Айде стига глупости.

13

11,

преди 1 година

жесток филм! Благодаря! Дано повече хора го гледат и им се отворят очите!

12

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата когато газта в хранилищата свърши, но напролет идват няколко топли месеца за ЕС. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

11

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам да се обедим около евроатлантическата идея и на следващите избори да гласуваме само за евроатлантически партии. Тогеда уи сденд, дивайдед уи фол!

10

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се успокоим като гласуваме за ново редовно правителство. Стига вече противопоставяне!