413

Анонимен

преди 1 година

Пета коментарите и се радвам, че има хора с мислещи глави. Този велик разследващ журналист в кавички, наричаше Путин 'пациентът' и с това се изчерпваше журналистическият му талант

412

Поручик Ржевски

преди 1 година

Ако е бил агент на МИ-6, най-вероятно съшите ще го очистят и ще кажат, че злия Путин го е бастисал. Сам си е написал ролята.Идея си нямам защо ни занимава, едва ли мога да му помогна.

411

Българчо

преди 1 година

На фона на галопиращата инфлация и ударното обедняване на нацията ,вследствие "гениалното" управление на канадските мошеници , не ни интересува изобщо от какво се страхува някакъв пършивец ,който се прави на журналист !!! Ама хич !

410

Анонимен

преди 1 година

Прочетете в Епицентър.бг: Хр.Грозев тръби, ,че му казали, че Путин му е лично обиден за някакво разследване,което е правил?! Този за балъци ли ни смята! Като иска да се прави на герой или на Г.Марков, моля!

409

До Пиф

преди 1 година

Случва се, как да не се случва! "Славната" армия на 404 намаля с още няколко бригади и фронта се разпада! Дъртия пешкир с памперсите от САЩ, казал на наркоманчето да си сяда на д-то!

408

Анонимен

преди 1 година

рекордна инфлация - стига сте ни занимавали с платените журналисти на вашингтон- това няма общо с хала до който докарахте народа- а сега му сервирате ненужна информациа- та да се празнят краваршигтонските она-ист-чета

407

афро

преди 1 година

Този ще живее под вечен страх до края на живота!Питам се само,тия дето пращат оръжия,за да ги убиват,дали ще се озъртат по нощите,край прозорци и тераси?????

406

Анонимен

преди 1 година

Щом се страхува, сигурно има за какво. Ако е истина, че е участвал в убийството на Дария Дугина и във взривяването на Кримския мост, значи има за какво да се страхува. Не вярвам, че само заради някакви писаници в някакви анонимни сайтчета го издирват. Руснаците знаят нещо повече.

405

Ей ги капутингите от

преди 1 година

Dnes.bg, защо триете истината, шушумиги вестникарски?

404

Пиф

преди 1 година

До Ъф!Отвличат ни вниманието с този НИКОЙ. Случва се нещо важно под сурдинка...

403

Gangster

преди 1 година

Въобще не се е опикал от шубе. Просто знае за Георги Марков, Новичок-ови от Солсбъри, Радиоактивният Полонии в чайчето, удушените съветски бизнесмени в Кралството и който и да е, не иска да бъде следващият. По тази причина Русия трябва да бъде окончателно разбита и доведена до несъществуване. САЩ, НАТО и Западът работят по този казус.

402

Анонимен

преди 1 година

Този Грозев нищо чудно наистина да е получавал пари от САЩ и да е чужд агент. Според мен този не работи за българските интереси.

401

Ъф!

преди 1 година

Този вече се опика от шубе! *** по всички медии...

400

Анонимен

преди 1 година

Кви ги е вършил там и за колко пари?За чий ... е писал по заповед на кого? Ясно е за кого и за какво.

399

ЗА ВСЕКИ ИНЦИДЕНТ

преди 1 година

...С РАЗСЛЕДВАЩИЯ ЖУРНАЛИСТ Хр.ГРОЗЕВ , ЩЕ ДЪРЖИМ ОТГОВОРНИ РУСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И ТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ И ЗАКАНИ ПРЕД БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ! --БЪЛГАРИЯ --ЗА БЪЛГАРИТЕ!/ВМРО-"ВАНЧЕ"/

398

Обективен

преди 1 година

Този шушумиг, защо не вземе да разследва "бизнеса", на фамилия Байдън в Украйна или пък фашисткия геноцид на бандеровци те в Донбас, а се занимава с поръчкови статии и шпионаж. Когато продадеш душата, честта и народа си винаги има ресто. Не ми жал за него. Да се оправя, ако ще гори в пъкъла!

397

Анонимен

преди 1 година

Хората, подкрепящи чуждестранен неофашистки режим, който открито заплашва сънародник, не могат да се нарекат българи. Те са промита безродна биомаса и България няма нужда от такива.

396

ДОЛУ РУСКИЯ ФАШИЗЪМ!

преди 1 година

СВОБОДА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ !ВСЯКО ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ , ЩЕ СЕ ПЛАТИ ОТ РУСИЯ И НЕИНИТЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ ПО СЪОТВЕТНИЯ И РАВНОСТОЕН НАЧИН!БЪЛГАРИЯ ---НЕ Е РУСИЯ, А ЧАСТ ОТ СВОБОДНИЯ СВЯТ!

395

Питам се

преди 1 година

Откъде черпи доказателства? Какви са му източниците? Или пише по инструкции.

394

Анонимен

преди 1 година

Късно се е сетил да се страхува този безродник. Трябваше да се страхува, когато започна терористични действия срещу Русия. Сега ще живее окраска и жалко, до самия край на жалкия си живот ще се оглежда като гърмян заек. Едва ли ще живее дълго и със сигурност няма да живее спокойно и щастливо.