453

Анонимен

преди 1 година

А дали е защитавал България или чужди страни, кой ще каже.

452

Анонимен

преди 1 година

Ей, българинът веднага готов да линчува друг българин, за благото на Рашата. Няма такъв смях.

451

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ме е грижа за този и не само мен.Всеки да си отговаря за постъпките.

450

не може да бъде!

преди 1 година

Струва ми се ,че има една голяма опасност за г-н Грозев и че той има право да се страхува.Ако е вярно това ,което казват някои наши официални лица ,той нито едно разслезване не е довел до край и дейността му има повече провокативен характер ,което означава,че той не е особено полезен.А случващото се сега е много удобен повод неговите ментори от една велика държава да го ликвидират и после да хвърлят вината върху руснаците.Това е изпитан с ефективността си похват на тези служби!

449

Анонимен

преди 1 година

Аман от български ме ке ре та, които работят за англосаксонски интереси! Да си го защитава МИ 6, а не ББ да се обажда без никой да го пита!

448

Анонимен

преди 1 година

Защо българското правителство на Костов предаде на Турция, САЩ и ЕС нашите разузнавачи, а сега се леят сълзи на този английски шпионин???

447

Дон Чичо

преди 1 година

Да този наистина е клоун. През 2014 година получава черен печат от Русия, след което влиза с подправен чужд паспорт. Изкара четирима Руснаци, отровители на 3-4 човека и взривили няколко погреба, разхождайки се близо две години из Европа. Доста го е закъсала Русия, ако разчита на 4 човека. Накрая публикува личните данни и имената на 22 Руски чиновници, обявявайки ги, че са убийци от ГРУ, като чели, някой ще му ги изтипоса. Защо не направи това в САЩ .Ще го намерят в миша дупка.

446

w

преди 1 година

Поданик на нв Чарлз 3-ти. Да отива там.

445

Анонимен

преди 1 година

клоyн

444

Анонимен

преди 1 година

какъв е тоя ***?

443

Анонимен

преди 1 година

Държавата ни е оставена без управление и сега ни е виновен Хр.Грозев. Целият свят видя че министерски съвет и президенство са изпразнени от съдържане у нас. Сигурно и за лошото управление, инфлацията и беднотия ни е виновен Хр.Грозев.

442

Анонимен

преди 1 година

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Американски агент.

441

Анонимен

преди 1 година

Ако една държава не се грижи за своите граждани, то това не е държава. Пълният разпад на държавата е предизвикан от предателите които са на върха на държавата и продължават да ни водят към пропастта. Срам ме е от президент и министри, които охолно плюскаха на държавната софра и забравиха задълженията си. Тези хора без чест незабавно трябва да подадат оставка и повече никога да не заемат държавни длъжности.

440

Анонимен

преди 1 година

Джуджите само за убийства говорят. Ненавиждат живата природа.

439

SDI

преди 1 година

Защо трябва да ни занимават няколко дена с някакъв, който от много години не живее в България и сигурно се е отказал и от българското си гражданство, а и на всичкото отгоре както научавам е и с тъмно минало. Веднага били му предложили помощ от седем държави, пазят го от британското и американското разузнаване. Какво ви говори това? Очевидно не е случаен, а е агентура на чужди държави, по всяка вероятност продажник.

438

факт

преди 1 година

Христо Грозев е най-уважаваният и най-цитираният български журналист

437

безродник

преди 1 година

ама този вообще не в България някъде по Западна Европа, има криминална приватизаторска биография /съдеб .дела с Любомир Павлов /и американците и МИ6 го пазят , сайтът му белинкат е долна америко сакска дезинформация, че е ходил и изпълнявал поръчки на ми6 в украйна е ясно

436

Бог да пази България

преди 1 година

Що те е страх, бе Христо? Нали си на Христос кръстен и в Бог не вярваш ли?? Моли се за опрощение на греховете си, защото когато се моли човек не го е страх. Каквото сме си надробили, това сърбаме. Сети се, че си българин. Ама спри да плюеш партиите и да търсиш вина в другите и се покай! Бог е Любов и всемилостив. Дано да ти прости за глупостите, с които се занимаваш. Защото срещу Божията разплата парите не действат, нито пропагандата. Здрав да си и дано ти дойде акъла!!

435

Идеалист

преди 1 година

Каквото си си надробил, това ще ядеш. Москва не вярва на сълзи!

434

Честита Нова

преди 1 година

Година!Който,каквото си търси,това си и намира!Да бе мирно седяло,не би чудо видяло!Братя българи-весели празници-яжте,пийте,веселете,по-малко новините четете,и повече за вас и вашите семейства мислете!Да сте живи и здрави тази зима,дано пандемията да си замина и да дочакаме следващата нова година!Наздраве дружина!