17

Възмутена

преди 1 година

Точно през управлението на ГЕРБ имаше най-голямо разхищение на обществения ресурс, кражби за милиарди! Какво се прави на ущипана мома този гербаджия ?! Мислещите хора знаем как и защо спечели ГЕРБ последните избори, заради техните кметове по места, където плашат хората или раздават пари да купуват гласове.

16

Петю

преди 1 година

Политиците са отражение на обществото-Докторе Българският Народ 70 процента вече не гласува-та как разбра че Негласувалите са отражение на Политиците .Обясни по-подробно.

15

Анонимен

преди 1 година

Политиците не са отражение на обществото,те живеят в паралелна реалност,нямат нищо общо с народа,а и не искат да имат.Те искат само да са на власт,за да крадат и лъжат.Това е грозната истина.

14

Анонимен

преди 1 година

Рибата се вмирисва откъм президенството!

13

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости . За последното десетилетие по еврог.ейско робство (членство ) сме загубили 840 000 население за 10 години . Това е най голямата национална катастрофа в българската история . Само за сравнение . Второто най голямо изтребление на българи е първата световна война . Тогава съотнесено за едно и също време с евроробството сме дали ТРИ ПЪТИ по малко жертви . Който не вярва да провери . герб и ЕС ще останат в българската история като най голямата национална катастрофа .

12

Анонимен

преди 1 година

Тези там не са отражение на нашето общество.Съжалявам.Ботовете от машинките надписаха гласове за някакви,които не понасяме и само правят театри.Като пуснат по телевизията Кирчо,Кокорчо,Наско жабата или Безнадежната можеш да си чуеш съседите как ги нареждат ...

11

Вуте

преди 1 година

Рибата се вмирисва откъм главата. Отрежете главата и рибата ще си добре

10

ГулюГулю

преди 1 година

Политиците са позор и срам за обществото. Особено последните години евроатлантиците са позор. Тука се навъдиха някакви чуждоземни "Българи" които напират да гласуват и да ни дават посока в живота има си определение за тях- еничери. Стоите си в чужбината и не се месете в живота ни плъхове, напуснахте кораба стига църкахте че накрая ще доиде лошото и няма да има за какво да гласувате при една гражданска война.

9

Ха ха

преди 1 година

Др каза герб направи много вярно е колко евро фондове усвои нямат равни до сега - сьмнявам се киретата да успеят да надминат такьв силен резултат или някоя партия изобщо

8

Бръснаря!

преди 1 година

Този плешив ли е или има мутренска фризура? Бивш някакъв. То в БГ-то само министри, професори, политици и експерти. Работници няма!

7

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше поне 50% избирателна активност, тогава щеше да бъде вярно, ама засега, само мечти и благопожелания! А пък когато излезе политик, и започне да обяснява за някакви ангажименти към други, как трябвало нещо да бъде прието, като неизбежна необходимост, тогава какво отражение може да бъде политикът на обществото. Пък и обществено мнение не се създава с фалшиви новини.

6

Анонимен

преди 1 година

Така е .Точно казано

5

Анонимен

преди 1 година

...замислих се какво липсва в картинката? Ами липсваше Патриархът, мъжът, който опложда, оре земята, варди жената и челядта. Хубаво нещо е бил патриархатът, ама-на!, няма го вече мъжът, който ще опази момата и ще отгледа челядта! Аз като стара мома в менопауза, синковци, да ви кажа: ***! Има свестни момчета със жени и деца, ама са малко, само с тЕх народ не става. Китката отдавна я изпих на чайче, че с годините идват и болежките. Поне курбан мома не станах!

4

Един от народа

преди 1 година

Стига с туй безвремие и с тия непрекъснати прокоби. За мен годината си беше добра.

3

Анонимен

преди 1 година

Политиците са точно отражение на обществото. Българите харесват селяни силоваци, а когато ректорът на СУ се кандидатира за президент, не го избраха. Ако извънземни дойдат в България, ще си помислят, че сме военна диктатура, защото за последните над 10 години премиери, президенти, и служебни премиери са в мнозинството си генерали. А в русия избират Путин защото са шовинисти.

2

Анонимен

преди 1 година

Д-р Константинов е акушер-гинеколог, уважавам го! Светна ми по едно време, че хората на изкуството са по-умели в речта си и по-добре "хващат времето" от политиците и почнах да чета авторите на Прехода: Георги Божинов-Калуня Каля, Недялко Славов-Камбаната, Виктория Белгийска-Глина. Изуми ме фактът, че всички в края на романите си жертваха...момата, оная с любовта, която трябва да роди за да я има България. И се замислих...

1

Анонимен

преди 1 година

Аз пък мисля,че е точно обратното. Ама кой ме пита мене,гражданина?