15

Гиб Мелсън

преди 1 година

Пловдивчани, накарайте го тоя боорсук вашия кмет да Ви построи един модерен общински басейн. Не може във втория по големина град в страната и при положение, че най-успешния български плувец Миладинов е от Пловдив да имате най-скапания общински басейн в цялата страна, този до спортното училище в район Младост. Срамота! Вземете пример от Бургас как се правят модерни басейни. Нямате нито един басейн, където да поканите публика и да направите нормално плувно състезание.

14

Анонимен

преди 1 година

За 2 седмици - две първи копки ...

13

Краси

преди 1 година

КОЙ ДАВА ПАРИТЕ?Това е големият въпрос!Първа копка и аз мога да направя!

12

променил съм се !

преди 1 година

На всякъде мисля че има нещо ,тези вместо да изпуснат делаверат да направят 5-10 хиляди апатамента ще првят игрища и си викам няма начин пак да няма нещо на втори план ! А доктор хонорис каузата ми изллежда готов на всичко само тоалетна хартия не рекламира.

11

Асан

преди 1 година

Доктор хонорис кауза първа копка с мотиката :)))

10

Анонимен

преди 1 година

Ицка, перуката ще окраде и съсипе и това. Пази го като очите си!

9

анонимен

преди 1 година

ЗАЩО за пари са разлепили снимката ти на всеки метър

8

защо

преди 1 година

БРАВО

7

Колежа, Стад Пловдив

преди 1 година

Пловдив е сигурно градът с най-много първи копки на спортни стадиони.

6

Анонимен

преди 1 година

А бонуси от Уйнбето ще има ли или само копки.

5

Анонимен

преди 1 година

С държавна пита(средства).. помен правят..Като сте такива мъжкари що не вложите собствени средства и отворите безплатно за децата...кършиаци селски хитрециПак щерката вършачка и синчета ли ще са "директори" с кабинетчета и обществен бюджет..

4

Анонимен

преди 1 година

Новината е наистина интересна. Ицето копае, а кмета го гледа. Така е в България. Когато бях млад юноша, през далечната 1981 г., в Полша видях 7 футболни игрища около основния стадион на един от техните грандове. А страната им беше във военно положение. Сега сме в края на 2022 г., а полски съдия ръководи финал на световно първенство.

3

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Ученото си е учено!Христо Стойчков е Доктор Хонорис Кауза на Пловдивския Университет Паисий Хелендарски! Освен безспорните успехи в спорта господин Стойчков има и академични!

2

Франко

преди 1 година

Не ни занимавайте с това ла-йно на ВИС 2 и под-лога на мутрите ит 90 те . Стоичков е едно безродно из-пра-жнение .. бо-клу-к деге-нерат

1

Анонимен

преди 1 година

Лошо управление на града от десетилетия загробиха десетки мильони в колодрума които е нефункционален става само за шах ,табла и концети на пайнер мюзик такъв капацитет само митко пайнера може да го запълни сега загробват пари и в стадион ботев нямам против стадиона ама това е нереално много пара паметник *** глупоста сто мильона за стадоион с двеста парко места