37

Анонимен

преди 1 година

Време е Китай да покажат, че са съюзници на Русия и да отвлекат вниманието на каубоите към Тихоокеанския регион. На два фронта няма да издържат.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-Така и не разбрах защото всичките ни пишман комунисти не мигрираха в страни като Русия и Китай ами все отиват в тоз прогнилия запад..." - ами помъчи се да отидеш там - виза, проверки, охранявана граница - не им трябват такива като теб

35

Знайко

преди 1 година

Какво стана Путин заграби 20%от Украйна,сринаха му икономиката газ и нефт също .пълна технологична и икономическа изолация.Вече и един дрон не може да произведе Щяли... Да произвеждат Москвичи без компютри АВС Аирбаг..т.е Мод 1980г.Но щяли трепят им не уборудваните войници като мухи.Ако Китай нападне Тайван въпреки че е 13пъти по силна економика от Руската също ще катострофира Японците ще се вооръжат .Тъй че Китай не може да прибере от Тайван Технологии тях ще ги изнеасат веднага а Китай банкрут

34

Китай и Русия

преди 1 година

крадат от лошия Капитализъм технологии. Сами и нощно гърне не могат да измислят.

33

до 35 иван бонака

преди 1 година

къде си виждал революционер да се учи да работи. Революционерите рушат, съсипват, изнудват, грабят и след себе си оставят развалини.

32

в Тайван и Тайланд

преди 1 година

бягат от комунизма образованите китайци след Втората Световна война. Защото в тези държави ценят високопроизводителните личности. Затова в Тайланд китайските комунисти се опитаха да свалят краля, но военните ги неутрализираха. Тайван произвежда върхова електроника и други върхови технологии. За това му текат лигите на товарищ Си.

31

САЩ

преди 1 година

държат Китай яко за топките и жълтурите няма къда да мърдат: или ще произвеждат евтино, или ще си загубят работата и парите.

30

Банкрутчик

преди 1 година

До тодор живков -- излишно е да се бият. Достатъчно е САЩ да пренасочат ишлемето от Китай към Индия, а Индия вече е гототова да плати на САЩ над 1 билион и 300 милиарда щатски долара. Така че другаря Си може да се събуди и проумее, че е вожд на банкрутирала държава.

29

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Нищо не могат Китай. Вирусът ще ги опустоши тази зима. Един икономически колапс от това ще им промени плановете. Къде са тръгнали да атакуват държавата Тайван,която не желае робство,особено комунистическо. Толкова са добре сами. Макар и малки,те са икономически колос.

28

иван бонака

преди 1 година

Първият китайски самолетоносач е всъщност съветски, останал в сегашна Украйна след 1990г и изтеглен до там, за да се види как е направен и да се научат. Всички виждат, че Китай се развива и учат бързо, но още няма китайска фирма, безспорен технологичен лидер в някоя област. Може да има багер или подобно, но не съм сигурен. Аз, ако бях китаец, щях да се уча от Тайван, а не да ги плаша с оръжия.

27

Анонимен

преди 1 година

До Банко - И ако я няма Америка какво ще стане. Другарят Путин или китайският му вариянт ще ти заповядат да си сложиш един негов портрет в стаята и да ги целуваш за лека нощ. А през останалото време да живееш като роб в името на вожда.

26

тодор живков

преди 1 година

Време настана САЩ да набие Рашка и Чайна заедно, а поотделно ще спечели с по 3-0 защото нема да се явят .

25

Анонимен

преди 1 година

До феодалния старец - БАНко: светът дето ще се обединява предполагам е коалицията, която се оформи в ООН срещу решенията на демократичния свят - сев. Корея, педераша, Сирия, и централно африканската република.

24

Анонимен

преди 1 година

Това да се чува!

23

БАНко

преди 1 година

СЛЕД НАТОВСКАТА ИНВАЗИЯ И УНИЩОЖАВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ РАЙОН СЪРБИЯ , СЛЕД ФАЛШИВИ МИНСКИ СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА ДА МОЖЕ УКРАЙНА ДА СЕ ВЪОРЪЖИ , СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕТО НА ИЗКУКУРИГАЛАТА ПЕЛОСИ В ТАЙВАН .....СВЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩИ ЖАНДАРМА АМЕРИКА !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Защо им е на китайците Тайван? Нищо няма да спечелят, само ще го заcepaт като Хонгконг.

21

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрах защото всичките ни пишман комунисти не мигрираха в страни като Русия и Китай ами все отиват в тоз прогнилия запад...

20

Анонимен

преди 1 година

И на тез им се ядът западни шамари май :)

19

До Сандо

преди 1 година

Споко Сандо така като ги гледам не могат да стигнат до тук :)

18

Анонимен

преди 1 година

Това *** не са като хората :) все си мислят, че всички трябва да са им роби :)