79

Анонимен

преди 1 година

Най-достоверно мнение може да изрази човек, който е живял в Русия и в Украйна и може да разбере нещата отвътре. Европа вече не я броя за фактор, тя си отива.

78

Историк

преди 1 година

Какво може да очакваш от полумъже, които обуват обувки с токчета - само глупости ! И двамата руски , политически "гиганти" , Путин и Медведев - джуджетата на Кремъл са вредни за Русия дори повече от Сталин !

77

Факт

преди 1 година

Прав е Европа си отгледа фашиска държава Украйна в центъра на Европа и виждаме резултатите.

76

Малко за политика

преди 1 година

Това, което Путин прави винаги е било в интерес на руският народ, включително и войната в Украйна. Това е война за защита на руското население в Донбас. В противоположност Зеленски доведе Украйна до разруха защото не изпълняваше Минските съглашения, които бяха пътят към мира. А той дойде на власт с обещания да сложи край на гражданската война.

75

Кой какъв е

преди 1 година

76-ата сесия на Общото събрание на ООН миналата седмица прие резолюция за борба с прославянето на нацизма, неонацизма и други практики които допринасят за подхранването на съвременни форми на расизъм, расова дискриминация, ксенофобия и свързаната с тях нетолерантност. Инициирана от Руската федерация, резолюцията видя 130 нации в подкрепа на ограничаването на глобалното нарастване на неонацизма на 16 декември. Но две държави гласуваха против това САЩ и Украйна докато 49 други се въздържаха, като един от тях беше Австралия......

74

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 93: На теб така ти изглежда, защото мислиш по опорната точка "Всичко срещу Русия".

73

Анонимен

преди 1 година

Вижте знамената на срещата между Медведев и Пин , треперете

72

Нане

преди 1 година

До бай дънчо... Ни са вълнувай, та не тръшне я инфаркт я инсулт... Ела та черпя по един Джак... на премисъл си ми с тая злоба рано сабахлем... ===))) сръбни от шкембето с чесъньо...

71

Minuva42

преди 1 година

Тъжно е че в страна като Русия, собственик на частна армия има най-голямата тежест след президента. Той разполага и амнистира затворници, заплашва с отнемане на имущество и животи. Това е родината на Чехов, Достоевски и Гогол! Събудете се!

70

Minuva42

преди 1 година

Когато критикувах този сайт че е проводник на руска пропаганда и коментарът ми бе изтрит. Ако имтози коментар изчезне повече няма да чета вашият сайт!

69

Хм....

преди 1 година

До Анонимен 83 Но за сметка на това си е изпил водката.Даже като го гледам май е изпил водката и на някое малко дете.

68

Нане

преди 1 година

краварите поне да им бяха отпуснали по някой сребърник за руйно вино, ракия и да опитат от младо агнешко по Банско... А то за без пари продават род и Родина, за оборски интереси сврени по панелките в люлин софе... ===))) краварски промити мозъци за 30 години...

67

Нане

преди 1 година

На краварските грантаджии са им хвърлили по 30 медни цента бонус за така наречената коледа от тях и бранят яко краварските фашизоидни ценности със плам... Като комсомолци на амбразура са... ===)))

66

Анонимен

преди 1 година

Путин върна сталинският режим в Русия, който не е о-различен от нацизма, но видиш ли, Европа им е виновна.

65

Анонимен

преди 1 година

Смешно е да обвиняват русия в фашизъм при все че исторически тя винаги е била империя съставена от много различни народи в себе си дори до ден днешен в руските паспорти има графа където всеки може да посочи своят народ! За разлика от Украйна където се говори за нация а не за народ и под предтекст на украинското съгражданство се затриват народите. Всеки сам да си прави изводи!

64

Minuva42

преди 1 година

По делата ги съдете не по думите.

63

Слава Россиа

преди 1 година

Абсолютно е прав!!

62

Пепи

преди 1 година

Един друг психоопат преди 80 г. разправяше същото, а след това нападна съседката си под претекст, че тормозели някакви судети. Историята я знаем, а същите доводи продължават да се ползват от същите психоопати.

61

да ама не

преди 1 година

геносе мидведев комунизмът е рвен на фашизъм и двете идеологии имат червени знамена и двете за работнически партии и двете въвеждат еднопартина сиистема и двете управлват със терор и концлаери но фашистите са по меки в сравнение с комнистите.фашистите унщожаваха евреи а комнистите украинци. пак расизъм и нацизъм

60

Анонимен

преди 1 година

До:КОГО ПЛАШИШ ТИ БЕ !!! НИЕ СМЕ НА ТОК И С КОНВЕКТОРНИ РАДИАТОРИ СЪС РЕЖИМ ЕКО-ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ. Отговор: :D Сериозна работа...