31

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Китайците ,нямат имунитет защото три години бяха тормозени и затваряни,от откаченото им правителство!Нищо чудно ,че се разболяват(възможно е да са други заболявания ,а не Ковид)...но,Господ ще накаже другаря Си за греховете си ,ще се пържи в АДА!!!

30

Вируслав

преди 1 година

"Местните ваксини са по-малко ефективни, отколкото произведените на Запад РНК-препарати." -- Това че са по-малко "ефективни" от елитните нектари, по-лошо ли е или по-добре за китайците? Иначе и едните и другите да си ги заврат..........и не ни занимавайте с това, а да вкарат вакс-пресъпниците на топло до живот за да си отдъхне света

29

Анонимен

преди 1 година

Естествено! При толкова много нови болни ще има и мутации. Дано да не се появи опасна мутация! Шанс!

28

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя нов световен ред на локдауни, у нас вече няма кой да вярва! А тия чинезе комунети, няма да могат да прокарат техния ред в света, колкото и да са пример за някои! 45 стигат, никога повече!

27

ОФчу

преди 1 година

"""""Възможно ли е да се появи нов вариант на COVID-19 в Китай?"""" ----- Питайте Щатите!

26

Анонимен

преди 1 година

Заглавието и статията да се разбират така: "Ще повярвате ли ако ви кажем, че нов вирус или нова мутация на най-известния вирус в света, тръгва от Китай?"

25

Grom

преди 1 година

И за нас така викаха, че сме нямали имунитет и на такива места еволюирали вирусите и колко било опасно... Пък се оказа, че ваксиниран-неваксиниран - всички варианти минаваш. Просто в различен момент, според зависи колко ти е паднал имунитета след ваксината или последното преболедуване.Така, че - дрън-дрън. Мисирките на приказка да се намират.

24

мммм

преди 1 година

Ще излизаме по улиците ако пак ни е6ават. И тоя път няма да е мирно.

23

Анонимен

преди 1 година

Всеки народ оказал се под властта на червените е с разбит имунитет.

22

Анонимен

преди 1 година

$cience. Много ама страшно много пари играят. Тия варианти вече нямат край, защото науката се усети че може да скубе огромни пари и успешно го прави

21

Анонимен

преди 1 година

Кой знае с какви отрови ги пръскат и хранят, и уж, че имало вирус. Настинката е вирус от вида на коронавирусите.

20

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам да спрете да коментирате появът ли се подобни статий

19

(-_-)

преди 1 година

Нищо чудно, то това беше замислено точно за тях, ама нещо не се получи точно както очакваха.. Дърпайте още дявола за опашката, гадюги ненаситни!

18

Анонимен

преди 1 година

Ако тези,които пуснаха първия вариант решат да пуснат нов, разбира се ,че е възможно.

17

КОВИД Е ИЗМАМА

преди 1 година

НЕ! НЕ Е ВЪЗМОЖНО! ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА С ПРОКЛЕТАТА ИЗМАМА! НЯМА ДА СЕ ИНЖЕКТИРАМЕ! КАКЪВТО И ВАРИАНТ ДА СЪЧИНИТЕ!

16

Киро Лъжеца Петков

преди 1 година

Аз лично ще върна инжекционният апартейд в България, който наложихме с помощта на Бойко Банкянската Тиква и анти-президентът Радев! Ще спасяваме отново баба! Този път неваксинираните, които са заплаха номер едно за нас, няма да могат и до магазина да отидат! Ще ги арестураме с жандармерия и насила ще ги набодем, аз не понасям антиваксерчета!!

15

Джорданс

преди 1 година

Колко трябва да си извратен за да пишеш по Коледа за вируси и зарази. Майкатишеба редакторче, мършояд такъв

14

Уилям Бил Гейц

преди 1 година

Ои веи гоим, няма да се притеснявате, ше има ваксини, както нови, така и стари, за всички от сърце!!! Обещавам ви! Нека да ви ваксинирам с първа и втора игла, после с 9 бустера, а сетне с новата и подобрена и съвсем пречистена ваксина-елексир! Е, може да се получат малка бройка миокардити, инфаркти, и синдром на внезапната смърт от съсиреци, 40% повишение на фертилитет, ох, пардон, понижение да кажа, но то, гои, вие и без това сте безполезни консуматори и сте прекалено много! Хайде, боцкайте се!

13

Ашколсун машала

преди 1 година

Голема работа е нАуката! Открива варианти на несъществуващ вирус!

12

Анонимен

преди 1 година

Спре ли конфликта ще яхнат темата гаранция