15

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще го предадем на американските власти. Всички негови приятели менте евроатлантици ще избягат с ужас от него. Фалшивите евроатлантици и истински путинисти нямат избор, освен да предадат Гешев, за да се спасят те. Гербомафията получи голям американски шут.

14

Факт!

преди 1 година

BMW - това е диагноза!

13

гневен мъж

преди 1 година

И какво от това,че прокуратуната е "поела" делото?Данеби да станат от тук нататък чудеца-да се съживят погиналите, и т.н.?Просто тази организация по задължение ще извърши определена дейност.Но с това заглавие внушавате,че едва ли не,прокуратура ще извършва нещо изключително.Ще го извършват разследващите,а покурорът ще си стои в кабинета, и от време на време,ще дава някое ценно указание.

12

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 1 година

Не ни трябва войни. Ние сами си свършваме. Няма друга държава толково да враг в собствения си народ..

11

Селски карач

преди 1 година

Прокурора би трябвало да се поинтересува какво работи 24г. Гъзар със Z 4'Какви данъци е платил.Откъде има пари за наркотици и малолетен куросмук.*** ами и бензина и на тая кола е 40 лева за 100 км.Все работи с интересен произход.Нормално е да погне и родителите на загиналите духалки.

10

Анонимен

преди 1 година

пак БМВ... Еххх, не се научиха тия баварци да правят коли за ***

9

Наблюдател

преди 1 година

Най-накрая Прокуратурата ще намери някой виновен за нещо. В случая, шофьора е мъртъв, ще обвини дирека.

8

Бг

преди 1 година

Как се поема безмислени неща????Кога ще поеме прокуратурата КАТ да си върши работата????

7

Анонимен

преди 1 година

Спзвай си ограниченията и хич да не ти дреме за тия дето ти присвяткат и те натискат до броня. Хубаво би било да признават записите от камерите в колите без бюрокрация .

6

Гиб Мелсън

преди 1 година

И Румбата и Винету са напълно неадекватни лидери на страната и напълно се провалиха с контрола по пътищата. Не могат или не искат да въведат ред в тази изстрадала държава. Онзи ден пътувах извънграда, карам с 90, влизам в участък с 60 намалям на 60 и зад мен почват да нервничат, защото знаят че няма полиция, няма контрол и могат да карат със сто а не с 60 заради мен. Един пловдивски тир тръгна да ме изпреварва а то има завой, изскочиха коли отсреща, той не може да се скрие, спрях да се вмъкне

5

Кметски човек

преди 1 година

Карали са бързо. Като за бенве. Но има изпъкнали шахти и дълбоки дупки дето също мога да те убият . У без бемве

4

Hoh

преди 1 година

Великия Ахмед Доган, дава по 1 млн.евро на роднините. Той се грижи за своите избиратели.

3

Пипко

преди 1 година

Е ако са от махалата , кво ще си губи времето тая прокуратура.

2

Дедо

преди 1 година

Е всички провинциални прокурори гледат да угаждат на баш прокурора Гешев, който е във фаза автомобилни катастрофи. Чакаме кога ще мине на фаза чекмеджета, кюлчета, Мата Хари, Капитан Андреево, магистрали и ремонти на ремонтите .

1

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата първо трябва да загърби Иван-Гешевата си зависимост и да се ръководи само от закона и справедливоста, а не от Онзи и Онзи