17

Е?

преди 1 година

Айде айде,когато Реал Мадрит печели след странни грешки на противника в поредни години ,всичко е точно нали ?

16

Анонимен

преди 1 година

Всичко до самия финал беше поръчково от собствениците на ПСЖ и френския отбор които са от Катар, дори церемонията с която наметнаха Лео си беше расистка и планирана.

15

Гиб Мелсън

преди 1 година

Хареса ми коментара на Дешан по време на почивката на финалния мач към неговите футболисти. Дешан пита африканците. Знаете ли каква е разликата между нас и тях? Има предвид между африканците и аржентинците. Футболистите мълчат омърлушени а Дешан бесен им отговаря. "Те играят финал а ние не играем". Наберете на ютюба Mbappe Deschamp crazy half time speech WC final

14

Дони

преди 1 година

Те цело световно продадоха, нанесоха такъв удар по имиджа на ЕП, а за некой си мач се загрижили. Абе, Боби има добри мастър-джедаи... :)

13

До Сър Пичччка

преди 1 година

Не сме колеги братооо... Това че се отчиташ при Козззяк не значи че всички коментиращи са троллллове назначени на щат.... Ама така е то - лъжеца мисли че го лъжата, крадеца че го крадат, а долниттте троллллчета като теб си мислят че и другите са купени подлоггги като васс.... Отивай да пиешш и не се вясвай поне днес и утре.

12

Сър Пичук

преди 1 година

Браво. Спомена Украйна в пост за футбол. Бягай при Мутрофанова да ти наброи копейките за Коледа

11

ФИФА

преди 1 година

Няма VAR няма и кирпич - просто плащай като ПИЧч...Следващото първенство ще го дадем на Украйна, както им дадохме и Евровизията.Въпроса е дали тогава ще съществува още Украйна.

10

Анонимен

преди 1 година

Първенството беше в ненормална държава и в ненормално време. Но като става дума за милиарди...

9

Хахахаха

преди 1 година

ФранцИте да не реватт много щото по старите като мен помнят СП 98ма във Франция.Бразилците цялото мачкаха и газзиха като валяк райграс и на финала "легнаха" за 3:0 на франсетата.Франция пък със сто клизмми и бая бутане се добраха до финал.На Бразилия им бе наредено да паднат и те нарочно почти не играха ами се разхождаха, явно за да покажат на света че мача е уреден.Емо Костадинов е виновен-след мача 1993та франсетата бяха бая униженни и решиха да стават шампиони на всяка цена.Колко пари дадоха?

8

Анонимен

преди 1 година

Така е. А аз нямам нито един кариес. Какво ли не правят парите.

7

Месю Дузпата

преди 1 година

Дайте дузпа - спасете джудже!

6

Анонимен

преди 1 година

От фифа сигурно ще кажат че й световното не е било купено.

5

Да бе

преди 1 година

верваме.... ..

4

Haha

преди 1 година

Хахахах,само така ще е,Аржентина -всеки мач им почваше с дузпа.Големият напън беше да направят джуджака световен,зализанив поне рано рано отпадна. Аз лично реших да спра да гледам футбол тотално,точно след това световно!!!

3

:))

преди 1 година

ФИФА: Нито един мач в Катар не е бил манипулиран така, че да се разбере от масовата публика и правораздавателните органи :))

2

Анонимен

преди 1 година

Финала бе фалш и измама .Втори финал фалш след Франция -Бразилия

1

Анонимен

преди 1 година

Смятайте щом вече уж инсцинират разследване що за мафия е навсякъде.Аз преброих поне 8 мача.Арабите си купиха мача с Аржентина за начало.Дузпите за Аржентина, че те почваха с 1 гол напред всеки мач с дузпа.Последните мачове в групите бяха пробити.Ще стигнат дотам стари и традиционни страни като Англия да напуснат Фифа накрая.