37

Факт

преди 1 година

Всички бутаха слабия Меси към световната титла.

36

Анонимен

преди 1 година

Пуртугалия - Корея 1-2 също уреден

35

Случаен минувач

преди 1 година

Да бе, нямало манипулирани мачове. Затова Испания легна на Япония, за да изхвърли Германия от световното. Затова Полша легна на Аржентина, за да изхвърлят Мексико. Затова Португалия легна на Корея, за да изхвърлят Уругвай. Да продължавам ли?

34

Анонимен

преди 1 година

Сега вече Усрана със Лайн.ен трябва да бъде уволнена дисциплинарно!

33

Анонимен

преди 1 година

Имаше скучни мачове в групите с отбори-пълнеж, но при елиминациите нещата бяха вече интересни. Добро първенство, със слаб домакин, който не можеше да бъде лансиран и да проваля по-заслужили отбори. Само финалът се помни, обаче. Едни грешни над 200млрд.$ похарчени заради фалшивата арабска чест на някакво емирче. С тия пари щяха да направят бедните палестинци, сирийци или афганци проспериращи, нали са уж братя. Всичко им е лъжа на амуджите. Сега камили и прилепи ще играят на скъпите стадиони.

32

Сержант

преди 1 година

Първенство, което беше за Меси и Аржентина.

31

Анонимен

преди 1 година

До 45-ти: - ок За теб е най-великия, за мен такъв не е имало, а няма и да има. Разбрахме се, при това накрая беше и културно - доволен съм.

30

Анонимен

преди 1 година

Не казвам, че някой те е манипулирал да го харесваш, уважавам ти избора. Говоря за фанатичните спорове и препирни, кой е най-великия и по-конкретно - Меси е най-великия, икона, божество и т.н. Дори на мен, който не съм му фен, ми харесва да гледам играта му понякога. Повече ми харесваше Роналдо в силата си, въпреки че съвсем не съм му фен и на него, а в момента Мбапе ме радва как играе. Просто на мен ми допадат по-резки, бързи и директни футболисти и игра като цяло, но не превъзнасям никого.

29

а ся де

преди 1 година

да почнеш да се оправдаваш преди някой да е споменал нещо е малко, гузен негонен бяга

28

Анонимен

преди 1 година

Ако световното е в СА и Роналдо играе тогава ще е световен.Отсега да го знаете.

27

Анонимен

преди 1 година

Тук Меси е само патица.Истинската цел на арабите е да подчинят света чрез купуване на марки.Искат футбола и да им се кланяме.Сега са купили не само Меси,а и Роналдо.Щял да е посланик на световното в СА.Вие представяте ли си след Катар какво ни чака 2030.Няма да е далеч деня и Англия ще повлече крак на четните хора и ще напуснат ФИФА.

26

Анонимен

преди 1 година

До 34-ти: И ти не острееш ;) Самият факт, че не вникваш в написаното говори достатъчно. Меси в случая е само пример с балоните за величия и т.н. Не са много футболистите, които са директно сравними, важи и за Меси и Роналдо. Най-великия футболист - т.е. е по-велик вратар от Буфон да речем, по-велик защитник от Бекенбауер и т.н. ? Не мисля. Да не говорим за лудостта да се сравняват различни поколения, играта се е променила коренно - скорост, правила за нарушения, тактика и т.н., но вие си ахкайте

25

до

преди 1 година

Роналдо също се изложи накрая.Но и той като Меси.Никога не е късно да се изложи човек.Продал се на едни араби, видял от Меси.Затова накрая даже му пожелал купата.Арабите купуват марката футбол и един ден ФИФА сигурно ще със седалище в Риад.

24

Анонимен

преди 1 година

До 30-ти: Точно това ви е хубаво на безрезервно вярващите и убедени(без значение в какво) - лесни сте за манипулиране и сте перфектни за експлоатация. Вменява ви се нещо(а вие даже не го и осъзнаете) и после тотална експлоатация доживот, а за благодарност обикновено ревностно защитавате манипулатора. Еми, признавам, златна мина сте :-)

23

Вервайте ми

преди 1 година

ФИФА: Нито един мач в Катар не е бил манипулиран! <-> Александър Томов: Нито един лев не съм откраднал през живота си!

22

Анонимен

преди 1 година

До Обективен: Повече го докарваш на други думи с О, например Облъчен или една друга, завършваща на френ. Нищо, радвай се на най-толерирания, закриляния и промотиран футболист, за който от 15 години ви пишат история да се радвате. Та сега накрая като го направиха и световен шампион, да почувстваш, че не си живял напразно :-)

21

Анонимен

преди 1 година

Прави са ! Няма нито един манипулиран мач от някиго другиго! Всичко си свършихме сами!

20

Читател

преди 1 година

Точно обратното на казано от ФИФА всичко беше режисирано,стадиите решиха всичко с дузпи в редовното време,картони обратни фалове.Пълна пародия но парите и алчността диктуват

19

Анонимен

преди 1 година

Един ден пак ще има разследване,но от ФБР.Тогава ще хвърчат глави, а титлата ще бъде анулирана. Испания още иска да вкара Меси в затвора за данъчни измами.Меси е измамник, и в живота и на терена.

18

Анонимен

преди 1 година

Така беше, 98 г е началото на края на световните първенства,а това в Катар си беше краят.След Катар световното няма да има вече никаква морална стойност, а доверието на хората е всичко.