58

Германия ги чакала

преди 1 година

СЛед показното подпалване на Афганистан ,Ирак,Сирия,Либия ,Йемен,Украйна от нагли терористи десетки милиони тръгнаха към Западна Европа .Там Германия официално обяви че има нужда от милиони работници на минимални заплати..Оставени без работа,доходи,домове десетки милиони не чакат както милиони ограбени Българи кротко, а се опитват да заселят Западна Европа..

57

Анонимен

преди 1 година

Хм, граничарите не и достигали. Госпожо,имате много служители на бюро които само имитират работа. Пълно е с цивилни там гранични полицаи които разхождат Астрите . Ами облечете ги и на браздата.

56

Unknown

преди 1 година

Ами щом стават все по агресивни защо не им пускате по някой друг куршум а?

55

защо

преди 1 година

Защо си играете да пазите? Пускайте ги към Европата! Нали ни обвиняват в нехуманно отношение към тях? Е, да си ги приемат тогава.

54

Янко С.

преди 1 година

Има още неназначени роднини. Вие така работите!

53

Анонимен

преди 1 година

Тази женица, въобще виждала ли е граница ? А бежанци? Някой да и покаже поне на видео да не изпада в комични обяснителни режими пред медиите и да я псува народа.... Решението? 5К нето заплата за граничен служител, проф оборудване и оръжие със стоп патрони и право на използване... Абсолютен имунитет на служителите и затваряне на НПО грантояди и плювалници за човешки права...До 3 месеца, пиле няма да прехвръкне орз браздата...

52

Преписвач

преди 1 година

По време на война и любов правила няма.

51

шмatka

преди 1 година

Нагли ще са ,ами къде ви са постовете къде ви са заставите,къде ви са поделенията с патрулни граничари!?!?

50

Барба Ганьо

преди 1 година

Да сложат снимки на тази през 100 метра и кьорав мигрант , емигрант , бежанец или бандит няма да прескочи оградата ...... До къде се докара страната , тая на коя застава е започнала да брани границата , или някой мазохист я е лашкал и тласкал по стълбичката ????

49

журналиста

преди 1 година

До Анонимен 78 Стига уа, а с к'ви ЖиСиЕми са?!

48

Анонимен

преди 1 година

"Все още обаче има места, на които мобилните мрежи нямат покритие..." Горките журналисти си мислят, че полицията е с обикновени gsm-ми.

47

Що ривеш

преди 1 година

Може да ти излезне късметя и некой да си поиска!

46

силно притСнена

преди 1 година

Ам'чи пуцайтИ уа, за к'во са ви тез пищаци?!

45

Мигрантите

преди 1 година

Агресивни?! Това, госпожо е война! Мигрантите са на фронта. Колко време ви трябва да го проумеете? Колко време ви трябва за да разберете, ние сме от другата страна на фронта? Стига сте се залъгвали, стига сте ни лъгали. На война, като на война. Всички средства са позволени. Вижте какво става всеки ден в големите европейски градове. Демонстрации,палежи, убити и ранени полицай. А това е само началото. ЗАЩО?

44

Анонимен

преди 1 година

Гладен комисар,ГЛАДЕН!!!!

43

Анонимен

преди 1 година

С такъв шефка на гранична полиция нищо чудно и да са агресивни.На каква заплата е тая с общите клишета и приказки дето дрънка?!Все пари искат,все няма хора,все няма техника и накрая от решенията им загиват хора,а те си пълнят гушката!!!!!До кога?!

42

Анонимен

преди 1 година

Колко мини има за унищожаване,спокойно може да ги вкопаят покрай оградата.Да видим колко ще са агресивни мигрантите!

41

демоКрадци!

преди 1 година

Валерко от НФСБ нали се гордееше с тази ограда,защо не отиде да пази сега там,нали е патриот уж?!Да ги мобилизират с Бойко и Шкембе-войводата тримата наряд на браздата сега!!!!!

40

Иван

преди 1 година

Не съм убивал пряко човек, но знам от други - че е травма - при това - дълбока травма и се задълбочава и задълбочава до полудяване, със сигурност не е като по филмите, освен ако не си супер-нерви, което няма как да е. Няма жив човек да се излекува след убийство, затова е и всичкото - заради самите нас - да не станем убийци и т.н. Но - дори и в законът няма вече смъртно наказание.

39

Иван

преди 1 година

Слава богу, не съм на границата, не ме касае пряко, но е странно, да нямаме поне редовна охрана - айде - армия не е нужно, но поне граничари, не е толкова скъпо, 2-3 роти е достатъчно за 100 километра, не съм военен - те да кажат като плътност, слагат им застави и действат, но трябва да са около 30 годишни максимум, след това стават вече по-бавни реакциите, липсва и мотивация, както се вижда от репортажа. А може и частна охрана, но мисля да не е ефективно.