37

Ентелигенцията

преди 1 година

Абе вие на какво точно се надявате, които коментирате тук? Украйна е съсипана държава, ще има нужда от подкрепа следващите 50 години. САЩ сами ще кажат, че тези райони остават за Русия, но няма да ги признаят официално. От всичко това ЕС загуби най много, като гледам какво бъдеще го очаква. Украйна, една от най-корумпираните държави в света, вие говорите все едно е рай небесен.

36

Анонимен

преди 1 година

"Отрано сте запразнили, колега. Съветът ми е да намалите консумацията на огнена вода." Имаме пари, угаждаме си

35

Анонимен

преди 1 година

"Украйна ще си я върнат цялата украинците"..............Отрано сте запразнили, колега. Съветът ми е да намалите консумацията на огнена вода.

34

Анонимен

преди 1 година

"От Херсон се изтеглиха, ама за теб с бой влязоха вътре или аз се бъркам" Кой на война се изтегля доброволно? Този дето ако не се изтегли няма да го има вече. И не случайно пише избягаха от Херсон. Що? Щото Украйна е демилитаризирана, хахха

33

Анонимен

преди 1 година

Доказателството за това е пълното медийно мълчание за случващото се на фронта от над месец.

32

Анонимен

преди 1 година

Понеже тоя барабар с Песков от известно време *** за примирие и дори и да го получат (аз не вярвам докато не си изтеглят войските напълно от Украйна) то пак ще трябва по някакъв начин да оправдаят жертвите и разбитата икономика на Русия. Ама пък по този елементарен начин да кажат демилитаризирахме Украйна, ако им се получи...значи руснаците верно си заслужават мизерията.

31

Анонимен

преди 1 година

'' Украйна е голяма, има за всички '' ......................... Украйна ще си я върнат цялата украинците, защото са нация, а не сбирщина неграмотни селяни, които са готови да се надупят на всеки, щом има келепир.

30

До 26. и други.

преди 1 година

От Херсон се изтеглиха, ама за теб с бой влязоха вътре или аз се бъркам? 1 куршум не е изтрелян по време на изтеглянето, защо??? Веднага след това се разбра,че от 300 милиарда $ блокирани на Русия всъщност има само 70, къде са другите не може да се установи. Абрамович също си върна едни 6 милиарда. Политика, пич. Загубите, Зеленски и Путин ще ги изпишат. На оФцете на фронта и от двете страни това им е предназначението. Зеленски да пее на народа как ще връща Крим. Украйна е голяма, има за всички.

29

Хайл химарс

преди 1 година

Съветските шушляци напредват с колосални загуби, след като е повече, зачи е По-голямо, значи и ние сме по-големи. Не по наакани сте русню.

28

Анонимен

преди 1 година

"че Путин им пусна леко въдичката, сега остава от ЦРУ и НСА да обмислят хода му" Е те го обмислиха вече, предоставят пейтриът и муниции с по-висок обхват на действие плюс още въоръжение и пари.

27

нека дойдат ?

преди 1 година

Родните нацисти - чакат а? Що так аплахо? Няма ли да си направите едно факелно шествие?

26

Анонимен

преди 1 година

Пудела не знаел, значи бащицата не му е казал :)))) То е ясно на всеки трезвомислещ, че Путин им пусна леко въдичката, сега остава от ЦРУ и НСА да обмислят хода му :)))

25

Анонимен

преди 1 година

След като зачистят Украйна от болшевиките, ВСУ нека дойдат тук и тук да зачистят.

24

:) Стратегически

преди 1 година

Артьомовск е добре отстреляна територия без цивилни. Идеална за минаване на шредера на всички желаещи нацисти да станата на тор.

23

Анонимен

преди 1 година

F-16 бил стар, Patriot бил стар, само съвeцкитe бoклyци на Раша били нови... Така демилитаризираха Украйна, че тя получи най-съвременните оръжия от цял свят...

22

Анонимен

преди 1 година

Хахах, и понеже Украйна е демилитаризирана вече трети месец не могат да завземат Бахмут и избягаха от Херсон. Прав е джуджака както винаги. Сега вече имат по-модерно въоръжение от преди войната като химарси и пейтриът, скоро. НАТО срочно засилва въоражването и отбранителните способнисти по границите си в Полша, Румъния а скоро и България срещу предоставената военна помощ за Украйна. Но щом джуджака казва, значи е вярно не го мислете повече. Той и режима щеше да сваля, хахах

21

Зозо

преди 1 година

Хахахаа, тоя пес на какви медикаменти е? :))))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 1 година

Путин отдавна заяви че мира е само на един подпис разстояние.. Ама няма кой да го чуе...

19

Анонимен

преди 1 година

До йхг. Със 100к гумна са ти наторили мозъка

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16. Да дадат рождественското изявление на Байдън да видим че не само започват да клякат ами направо ще залягат.